GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 27 January, 04:44

GöteborgsPosten - 12 jan 21 kl. 16:01

"Farligt för mig att fortsätta i Nightwish"Det finländska symfonimetalbandet Nightwish blir av med sin basist Marko Hietala, som meddelar att han hoppar av för sin mentala hälsas skull..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Nightwish, Marko Hietala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Farligtför mig att , fortsättai , Nightwish
Eurosport - 12 feb 13 kl. 14:50

Fotboll - Champions League - Celtic vill fortsätta skrälla: ?Vore farligt att underskatta oss?

Celtic skrällde i Champions Leagues gruppspel och tog sig vidare till åttondelsfinal som grupptvåa bakom Barcelona. Och skottarna hoppas på att kunna fortsätta överraska. ?

Trelleborgs Allehanda - 07 jun 13 kl. 08:51

Skola får fortsätta vara skola

Östra skolan kommer att fortsätta vara skola. I alla fall ett tag till. Samhällsbyggnadsnämnden har beslutat att skicka ut en ny detaljplan för området på samråd.

YLE - 08 maj 17 kl. 08:29

Tuomioja om Macrons seger: Ett öppet Europa må ha vunnit men vi kan inte fortsätta som förut

I och med valet av Emmanuel Macron har fransmännen gett fortsatt grönt ljus för liberala värden och den Europeiska unionen, men missnöjet hos en dryg tredjedel av röstarna finns kvar. Både Macron och europeiska politiker måste ta itu med att tackla folkets misstro mot eliten och EU, menar Erkki Tuomioja. Det franska valresultatet kom inte som en överraskning för tidigare utrikesminister och riksdagsledamoten Erkki Tuomioja (SDP).

Magazin24 - 16 maj 13 kl. 20:19

"Hoppas att vi kan fortsätta den trenden"

Medåkers IF har också hemmamatch i Division 4 i helgen. På Parkuddens IP tar de emot IFK Västerås FK på söndag. MIF:s tränare Roland Andersson berättar att Johan Ponce Peaz är avstängd inför söndagen och att Thomas Giourgas har varit skadad.

Expressen - 01 dec 13 kl. 12:52

Loppet avbröts: "Jag hade velat fortsätta"

ÖSTERSUND. Mitt under damernas jakstart i dag avbröts loppet – vindarna på skjutvallen närmade sig stormstyrka. Åkare och ledare är kluvna till beslutet – Jag hade velat fortsätta.

News55 - 19 dec 17 kl. 14:25

Så gör Eva, 67, för att kunna fortsätta leva och höja pensionen

Eva är 67 år fyllda och ser ingen bättre väg att gå än att fortsätta jobba för att kunna överleva. Med bara pensionen får Eva ut runt 11 000 kronor i månaden, skriver Dina Pengar. – Om man skulle vara ensamstående, vem kan leva på det?

Magazin24 - 04 mar 13 kl. 21:25

Ingen tränare är klar men Köping HC vill fortsätta satsa

Köping Hockey har inte hittat någon tränare ännu men Mikael Hellström fortsätter som assisterande tränare, meddelar Köping Hockeys ordförande Anders Nygren, när Magazin24.se kontaktade honom på måndagen för att kolla av läget i Köping Hockey. ?

YLE - 19 okt 15 kl. 11:42

Jens Mattfolk intresserad att fortsätta träna EIF

I tre säsonger har 34 år gamla Jens Mattfolk tränat Ekenäs IF:s herrlag i fotboll. Han kan tänka sig att fortsätta med uppdraget. Jens Mattfolk gästade Sportmåndag 19.

YLE - 13 maj 14 kl. 12:42

Teboil i Sjundeå fick fortsätta med undantagslov

Det var med hjälp av undantagslov bensinmacken Teboil i Sjundeå fick fortsätta sin verksamhet trots att man egentligen redan tidigare borde ha åtgärdat bristerna i stationen från år 1963. Det säger Sjundeås miljöinspektör Anu Hynninen. Ägarna till bensinmacken säger att det kom som en total överraskning att macken inte har något miljölov och att stora saneringar måste göras för att macken ska kunna fortsätta sin verksamhet.

YLE - 16 maj 16 kl. 21:56

Jurist: Gåvobrev gör att Billnäs skola bör fortsätta

År 1945 gav Fiskars Ab Billnäs skola i gåva åt dåvarande Pojo kommun, nuvarande Raseborg, med kriteriet att den ska fortsätta som svensk skola. Därför måste skolan fortsätta i enlighet med gåvobrevet. Det sägs i det juridiska utlåtande som Billnäsföräldrar överlämnade till stadsstyrelsen på måndag kväll (16.

YLE - 25 jan 17 kl. 10:23

Risikko: Superpuman ska fortsätta rädda från Åbo dygnet runt

De nattliga utryckningarna med gränsbevakningens räddningshelikoptrar ska fortsätta från Åbo, också i dåligt väder. Det lovar inrikesminister Paula Risikko (Saml) på onsdagens besök i Åbo. I samma andetag konstaterar hon att gränsbevakningshelikoptrarnas uppgift är att bevaka landets gränser, inte att sköta akuta sjuktransporter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.