Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 24 January, 09:26

Nerikes Allehanda - 13 jan 21 kl. 07:11

Flera dansband lägger ned: ”Vore bra med ett "danskörkort" till sommaren”Dansbanden har det svårt under pandemin. Flera har lagt ned eller permitterat medlemmarna.....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera dansbandlägger , ned, Vore, bramed ett , danskörkort, till sommaren
Dagens PS - 07 aug 17 kl. 08:18

”Lite högre räntor vore bra”

Rutger Arnhult har enligt Dagens Industri fortsatt tanka aktier i fastighetsbolaget Klövern, där han är vd och storägare. Han bekymrar sig föga över hotet om en åtstramingspolitik från ECB och Riksbanken. Han tvärt om välkomnar åtgärderna.

Expressen - 21 okt 14 kl. 08:19

Ek: Det vore bra med öppna löner i SHL

Löneklyftorna mellan spelarna i SHL är enorma. En del av lirarna tycker att det vore bra om siffrorna var officiella. Andra vill helst fortsätta smyga med lönerna eftersom det mentala oket att leverera under press kan bli ännu tyngre.

Sydsvenskan - 30 jun 15 kl. 09:36

KD-ledare: Färre flyktingar vore bra

Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor hoppas att tillfälliga uppehållstillstånd ska få färre flyktingar att söka sig till Sverige.— Jag tror att, om vi harmoniserar villkoren mellan Sverige och andra länder, om vi går över till temporära uppehållstillstånd i stället för permanenta, så tror jag att fler söker sig till andra länder och färre till Sverige. Och det tror jag vore bra, säger Busch Thor till TT i Almedalen.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 15 kl. 09:36

KD-ledare: Färre flyktingar vore bra

Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor hoppas att tillfälliga uppehållstillstånd ska få färre flyktingar att söka sig till Sverige.— Jag tror att, om vi harmoniserar villkoren mellan Sverige och andra länder, om vi går över till temporära uppehållstillstånd i stället för permanenta, så tror jag att fler söker sig till andra länder och färre till Sverige. Och det tror jag vore bra, säger Busch Thor till TT i Almedalen.

SVT - 18 okt 15 kl. 22:32

Ebba Busch Thor: Det vore bra om färre kommer till Sverige

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor medgav i en intervju i kvällens Agenda att tillfälliga uppehållstillstånd skulle göra att färre flyktingar kommer till Sverige. – Det tror jag vore bra. Då kan Europa som helhet hjälpa fler, säger hon..

Trelleborgs Allehanda - 16 apr 16 kl. 03:00

IFK-avancemang vore bra för Trelleborg

I helgen går de sista lokala lagen in i årets seriespel i fotboll. Bland annat IFK Trelleborgs herrlag i division tre. Efter att ha missat avancemang med små marginaler tre år i rad gör de ett nytt försök att nå division två.

BT - 20 dec 17 kl. 10:11

PODCAST: ”Vore bra om han befann sig på en öde ö”

Veckans gäst i intervjupodden ”Alla hatar Borås” är Borås högst uppsatta tjänsteman, kommunstyrelsens ordförande Ulf Olsson. På frågan om vem han skulle vilja ta med sig till en öde ö svarar han Donald Trump. Motiveringen?

Jönköpingsnytt - 03 sep 18 kl. 21:11

"Vore bra med maktskifte i Jönköping"

Som traditionen bjuder genomförde Socialdemokraterna i Jönköpings kommun sin valslutspurt i Rådhusparken. Den här gången var försvarsminister Peter Hultqvist på besök och höll tal.
– Det vore bra med ett maktskifte, säger han.

UT - 04 maj 19 kl. 01:00

Skolchefen efter bränderna: ”Vore bra om polisen hittar de som tänt på”

Fyra bränder anlagda i skolor i Ulricehamn de senaste åtta dagarna – men ännu är ingen enskild person misstänkt för att ha tänt på. – Det vore bra om polisen la utredningsresurser på att försöka hitta eventuella gärningsmän i frågan, säger Tingsholms verksamhetschef Thony Kankare..

Sydöstran - 30 nov 19 kl. 14:44

Åsiktsmångfald vore bra

Den socialdemokratiska tidningen med två editioner, Östra Småland och Nyheterna i Oskarshamn, läggs ned. Beskedet kom från ägaren Gota media måndag 25/11 och har nämnts här på ledarplats..

HBL - 05 mar 15 kl. 14:09

Lapintie: Landstingsmodellen vore bra

Den svenska modellen med direkta val och beskattningsrätt vore en bra väg för vårdreformen, säger Annika Lapintie, ordförande för Vänsterförbundets riksdagsgrupp.Hon säger att Vänsterförbundet för en tid sedan redan diskuterat en regional nivå med direkta val och beskattningsrätt som ordnar hälso-, sjuk- och socialvård. – Det skulle vara det mest demokratiska sättet att ordna allt det här.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.