NT > Nyheter

Saturday, 23 January, 07:51

NT - 13 jan 21 kl. 06:55

Trump stängs av från YoutubeUSA:s president Donald Trumps Youtube-kanal har tillfälligt stängts ner av videosajten, som ägs av Google..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Youtube, USA, Donald Trumps Youtube, Google

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trump, stängsav från , Youtube
Dagensanalys.se - 22 nov 16 kl. 02:11

Trump väljer Youtube som kanal för sitt första tal till USA

När Donald Trump skulle hålla sitt första tal till folket valde han Youtube som plattform. Han valde alltså inte de vanliga TV-kanalerna eller tidningarna som snopet fick hämta klippet som alla andra på Youtube. I videon detaljerar han hur de första 100 dagarna kommer att bli för presidentskapet.

SR - 10 okt 16 kl. 09:19

Programledare stödde Trump – stängs av

Programledaren Billy Bush stängs nu av som programledare för tv-showen "today". Detta eftersom han förekommit i den inspelning där Trump gör sexistiska uttalanden..

Nyheter 24 - 17 maj 11 kl. 09:57

Obamas skämt knäckte feg Trump


Mannen med USA:s kändaste frisyr hoppar av presidentvalet. Varför och varför nu? WASHINGTON.

Nyheter 24 - 20 apr 11 kl. 14:58

VIDEO: Gary Busey ger Trump sitt stöd


Donald Trump vill bli republikanernas presidentkandidat i USA. Nu får han oväntat stöd från den skandalomsusade skådisen Gary Busey. LOS ANGELES.

Dagensanalys.se - 06 apr 17 kl. 03:26

Youtube TV ska locka tillbaka den yngre generationen men innehållet från linjär-tv kommer att sabba

TV-kanalernas problem är att den yngre generationen hoppar över TV-köpet till förmån för häftigare mobiltelefoner eller skärmar för spel och annat nöje. Om man kollar på linjär-tv sker det  på föräldrarnas nyinköpta Samsung, som sitter där på väggen ovanför VHS-spelaren. Här vill Youtube hoppa in och göra nytta för TV-kanalerna.

Dagensanalys.se - 10 nov 16 kl. 14:38

Topp 10: populäraste videoannonserna på YouTube

Googles Pixel-lur, den nya presidenten Trump och reklam för mobilspelet Clash Royale – dessa är några att de populäraste videoannonserna på videoplattformen YouTube under oktober månad. Spana in topp tio- listan och klippen nedan! Det verkar som det alltid är videos för nya produkter som leder listorna, skriver AdWeek som även satt ihop listan.

Skånskan - 05 mar 16 kl. 01:00

För allt i världen, inte Trump

Opinion Den ame­ri­kanska pre­si­dent­val­kam­panjen får enormt ut­rym­me i svensk me­dia och mest upp­märk­sammas Do­nald Trump. Inte för hans po­li­tiska för­slag utan för all ga­len­skap som han kastar ur sig.
I svensk me­dia och i stort sett i hela Eu­ro­pa har Do­nald Trump utmålats som en na­tio­na­lis­tisk po­pu­list som pro­vo­cerar allt och alla.

Dagensanalys.se - 20 jun 18 kl. 08:14

Komikerna på Youtube är min nyhetskanal om Trump

När jag vill ha koll på vilka galenskaper Donald Trump hittat på senaste dygnet vänder jag mig till flera komiker på Youtube. Där får jag höra fakta, sanning och satir i en härlig blandning. Här är mina favoriter.

Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 13:00

YouTube säger sig ha vunnit presidentdebatten

Googleägda YouTube säger sig ha vunnit debatten mellan presidentkandidaterna Donald Trump och Hillary Clinton, med över 124 miljoner tittare över hela världen mot TV-publikens 63 miljoner. Men precis som i många andra debatter så ifrågasätts mätmetoden. Enligt Googles egna siffror så hade man alltså nästan dubbelt så många tittare på ”tuben” än via de traditionella TV-kanalerna.

Skånskan - 23 jan 17 kl. 05:00

Trump överlistade medierna

ERWP.fif(2)KRÖNIKA Po­li­tiska ana­ly­ti­ker och me­di­erna är fort­farande i nå­got av en chock över att Do­nald Trump blev USA:s 45 pre­si­dent. Först tog in­gen hans kan­di­da­tur på rik­tigt all­var, utan han dömdes ut som ett skämt efter­som hans kän­dis­skap främst byggde på hans spe­ku­la­tiva fram­gångar som ho­tell­ä­ga­re, stjär­na i tv-se­rien The Ap­pren­tice och ett pri­vat­liv i strål­kas­tar­ljus med upp­märk­sammade gif­ter­mål och skils­mäs­sor.

YLE - 31 jan 17 kl. 08:06

Selänne i blåsten efter parodivideo och politiska kommentarer: "Jag är inte något Trump-fan"

Ishockeylegendaren Teemu Selänne valdes nyligen in bland de 100 bästa NHL-spelarna genom tiderna men har varit i stormens öga i andra sammanhang. Parodivideon som sårade Selännes familj var en av de tråkiga händelserna. Någon kanske frågade sig om Selänne var snarstucken då han via sin assistent bad att en parodivideo om honom togs bort från YouTube.

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

Fastigheten på Skvattramstigen 8 i Svärtinge såld för 1 200 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt tomtmarken på adressen Skvattramstigen 8 i Svärtinge av Östra Ryssnäs AB..

NT - 15 minuter sedan

Dags leda ut trafiken ur centrum

NT - 15 minuter sedan

Ägarbyte för stuga i Ljungsbro

Fastigheten på adressen Älmesbovägen 101 i Ljungsbro har fått en ny ägare..

NT - 15 minuter sedan

Tomma mathyllor skapar brexitdebatt i Belfast

Hyllor som gapar tomma i livsmedelsbutiker i Belfast har utlöst en häftig politisk debatt om följderna av brexit för Nordirland. Jordbruksministern varnar för verklig matbrist när nya regler träder i kraft i april – en regeringskollega anklagar honom för "skrämselpropaganda på steroider"..

NT - 15 minuter sedan

Kärnkraften hållbart alternativ till vindkraft

Det enda raka är att investera i den nya generationens kärnkraft anser signaturen Göran J i en replik till Mia Sköld (MP) och Jakop Dalunde (MP)..

NT - 45 minuter sedan

Vi har alla svikit barnet vi en gång var

Att författare skriver om sin barndom är inget konstigt. Men varför vill vi egentligen läsa barndomsskildringar?.

NT - 45 minuter sedan

Två perspektiv på pandemin

De senaste decenniernas debatt har ensidigt kretsat kring marknadens förmåga att leverera olika typer av samhällsservice..

NT - 45 minuter sedan

Vändningen: Snart kan föräldrar lämna barn utan stress

Mammor och pappor som lämnar och hämtar barn på förskolan Växthuset kan framöver göra det utan att få böter. "Vi gör tre parkeringsfickor där de kan stanna i lugn och ro", säger en företrädare för Parcum Parkering..

NT - 45 minuter sedan

Ygeman: Reglera techjättarna tuffare

Regeringen vill skärpa EU:s reglering av innehåll på sociala medier och är positiv till de nya lagförslag som ligger på bordet. Förslagen tvingar nätjättar att ta bort olagligt innehåll från sina plattformar. Men fake news omfattas inte..

NT - 1 timme sedan

Livsmod och hopp för svåra tider

En svår cancersjukdom drabbar författaren Niklas Rådström. Men där döden hotar med sitt slut börjar en berättelse om livet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.