NT > Nyheter

Wednesday, 27 January, 02:53

NT - 13 jan 21 kl. 07:00

De fick dela på 50 000 kronor: "Behöver allt stöd"Åtta unga ledare fick dela på 50 000 kronor ur Janne Sjögrens Minnesfond. "De här ledarnas engagemang gör skillnad för många i föreningslivet", säger sonen Tjoffe Sjögren..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Janne Sjögrens Minnesfond, Tjoffe Sjögren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De fick delapå 50 , 000kronor Behöver allt , stöd
Skånskan - 11 jan 16 kl. 14:00

Pensionärer får dela på 300 000 kronor

Kävlinge Pensionärer i Västra Karaby och Stävie-Lackalänga får ett extra roligt år, när stiftelser för äldre i dessa båda orter avvecklas.
Totalt får de dela på drygt 300 000 kronor, pengar som går till olika aktiviteter.Orsaken till pengaregnet över pensionärerna är att politikerna i kommunstyrelsen beslutat att avveckla fonder som kommunen förvaltat.

Dagen - 21 dec 11 kl. 03:00

Pingst i Alingsås har börjat dela ut julgåvorna

När socialtjänsten i Alingsås inte ville samarbeta valde Pingstkyrkan att göra en egen julinsamling. I går inleddes utdelningen av presentkorten - och samtidigt säger jurister att socialtjänsten mycket väl hade kunnat delta i projektet.

Pingstkyrkan i Alingsås arrangerade i år fyra adventssamlingar för att samla in pengar till "En gåva till stan".

Kristianstadsbladet - 21 maj 11 kl. 06:30

Deltidare förlorar 1?000 kronor i månaden

?
Gunilla Nyström, jurist och privatekonom på SEB, delar ut skarp varning: ? Se upp för deltidsarbete.

SmålandsPosten - 10 dec 14 kl. 06:38

Föreningar får dela på drygt 700 000

Kommunens anordningsbidrag har fördelats. Föreningar i Uppvidinge får dela på 783 802 kronor. Bidragen för 2015 ges till nybyggnad, större reparationer och underhållsarbeten på idrottsanläggningar som ägs och används av föreningar som har aktiviteter för barn och ungdomar.

Magazin24 - 15 jun 12 kl. 10:51

100 000 kronor till Arboga Musem

Elva kreativa kulturprojekt i länet kommer att få dela på en miljon kronor. Ett av projekten som beviljats pengar är Arboga Museums projekt Folk och fä i Arboga. Landstinget och Länsstyrelsen i Västmanland kommer att dela ut sammanlagt en miljon kronor för att stödja olika kulturprojekt i länet.

Kristianstadsbladet - 08 nov 13 kl. 08:34

Dela föräldradagar lika kan löna sig


Vissa familjer kan - trots löneskillnader mellan mamman och pappan - dela föräldrapenningen lika utan att förlora pengar. Och det beror inte i första hand på att paret då får ta del av jämställdhetsbonusen på 12 000 kronor, skriver Dagens Nyheter. - Det är lönsamt att dela lika även utan jämställdhetsbonusen, säger Niklas Löfgren, familjeekonomisk talesperson på Försäkringskassan, till DN.

Trelleborgs Allehanda - 08 nov 13 kl. 08:34

Dela föräldradagar lika kan löna sig


Vissa familjer kan - trots löneskillnader mellan mamman och pappan - dela föräldrapenningen lika utan att förlora pengar. Och det beror inte i första hand på att paret då får ta del av jämställdhetsbonusen på 12 000 kronor, skriver Dagens Nyheter. - Det är lönsamt att dela lika även utan jämställdhetsbonusen, säger Niklas Löfgren, familjeekonomisk talesperson på Försäkringskassan, till DN.

Opinionen.se - 08 nov 13 kl. 08:45

Dela föräldradagar lika kan löna sig


Vissa familjer kan – trots löneskillnader mellan mamman och pappan – dela föräldrapenningen lika utan att förlora pengar. Och det beror inte i första hand på att paret då får ta del av jämställdhetsbonusen på 12 000 kronor, skriver Dagens Nyheter. – Det är lönsamt att dela lika även utan jämställdhetsbonusen, säger Niklas Löfgren, familjeekonomisk talesperson på Försäkringskassan, till DN.

BT - 08 nov 13 kl. 08:36

Dela föräldradagar lika kan löna sig

Vissa familjer kan - trots löneskillnader mellan mamman och pappan - dela föräldrapenningen lika utan att förlora pengar. Och det beror inte i första hand på att paret då får ta del av jämställdhetsbonusen på 12 000 kronor, skriver Dagens Nyheter. - Det är lönsamt att dela lika även utan jämställdhetsbonusen, säger Niklas Löfgren, familjeekonomisk talesperson på Försäkringskassan, till DN.

Dalarnas tidningar - 11 mar 14 kl. 08:10

203 000 kronor i vindbonus

Stena Renewable Energy i Göteborg fortsätter att dela ut sin årliga vindbonus. I år får nio föreningar dela på totalt 120 000 kronor, samtidigt som IFK Grängesberg och Ljungåsens friluftsanläggning får dela på 83 000 kronor..

Cornucopia - 20 jan 20 kl. 10:45

Mediauppgifter: Posten vill bara dela ut post var annan dag

Enligt en intervju i Dagens Nyheter medger PostNord förhållandena i den delvis sekretessbelagda konkursrapporten, och begär tillstånd från regering att bara dela ut post varannan dag. I sig bör ett godkännande innebära att man säger upp tusentals människor i ett av Sveriges största varsel.
Försvunnen post?

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

Väktare i skola ska hålla borta föräldrar

En skola i Höörs kommun i Skåne kommer från och med onsdagen att sätta in väktare för att få anhöriga att hålla sig till smittskyddsbestämmelserna, skriver SVT Nyheter Skåne..

NT - 45 minuter sedan

Ottawa vill bli av med Trumps gata

Först förlorade han presidentvalet i USA. Nu kan Donald Trump även bli av med namnet på den gata i Ottawa som bär hans namn. –Först var det en kul udda sak, nu är det bara en skamfläck, säger en av de boende på Trump Avenue..

NT - 1 timme sedan

Över 100 miljoner smittade av covid

Världen har nu passerat över 100 miljoner konstaterat smittade av covid-19..

NT - 1 timme sedan

Amnesty: Hjälp folket i Belarus

Omvärlden måste göra något för att folket i Belarus ska få hjälp, larmar Amnesty International i en ny rapport..

NT - 1 timme sedan

Polisbilar skadade vid biljakt

Minst fyra bilar, varav tre var utryckningsfordon, skadades vid ett stoppförsök av en bil med stulna registreringsskyltar i Barkarby sent på tisdagskvällen, skriver polisen på sin hemsida..

NT - 3 timmar sedan

Jakobsson bakom Real Madrids segermål i 95:e

Real Madrid avgjorde ligamatchen hemma mot Santa Teresa i det allra sista anfallet..

NT - 3 timmar sedan

Regissören vill göra nya "Spy kids"-filmer

Regissören Robert Rodriguez gjorde fyra filmer i "Spy kids"-serien mellan 2001–2011..

NT - 3 timmar sedan

Flera skadade av knivman i Frankfurt

Flera personer blev angripna av en man med kniv i centrala Frankfurt på tisdagsmorgonen, rapporterar tyska medier..

NT - 4 timmar sedan

Misstänkt mordförsök i Säffle

Polisen misstänker att en man i Säffle har utsatts för mordförsök..

NT - 4 timmar sedan

Pandemin gav avtryck på Wall Street

Coronapandemin spelade stor roll när en rad amerikanska bolag rapporterade på tisdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.