Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 22 January, 17:34

Vestmanlands Läns Tidning - 13 jan 21 kl. 06:59

Insändare: Tummen upp – och nerTummen upp till er som väljer att följa rekommendationerna om munskydd på bussarna vissa tider,....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Tummenupp och , ner
Vestmanlands Läns Tidning - 04 apr 20 kl. 15:27

Insändare: Tummen ner för Ica Maxi Erikslund

Jag är 70+ och ska handla mat online för första gången. Går in på Ica Maxi Erikslunds hemsida.....

Vestmanlands Läns Tidning - 31 maj 20 kl. 11:15

Insändare: Tummen ner för Coop

Jag försökte häromdagen att handla on-line på COOP. Tänkte handla såväl matvaror, dryck samt....

Västerbottens Folkblad - 16 jan 14 kl. 23:27

Dagens insändare: Dåligt skött garderob

Tummen ner för Hotell Lappland och det som hände på juldagen. Det är under all kritik att personal i garderoben inte sköter sitt jobb utan att ytterkläder stjäls, och att hotellchefen ser att folk som har inlämningskvitto går därifrån utan ytterplagg samt att ersättning inte betalas ut snarast utan att kvitton måste plockas fram. Ersättningssumma [...

YLE - 09 sep 16 kl. 14:57

Svensk Nato-rapport ser fördel med allians - får tummen ner av regeringen

Ett Natomedlemskap skulle ge Sverige en multilateral transatlantisk plattform för svenska säkerhetspolitiska intressen, men inskränka politiskt och diplomatiskt handlingsutrymme. Det är en slutsats i en färsk svensk rapport. Rapporten "Säkerhet i en ny tid" som publicerades i dag, anser att det finns fler fördelar än nackdelar med ett svenskt Natomedlemskap.

UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

GöteborgsPosten - 05 jul 17 kl. 15:02

Skrev homofob insändare - får 16 månadslöner

Efter prästens insändare med homofoba åsikter i Bohusläningen köper pastoratet bort honom från sin tjänst. Prislappen - 640 000 kr..

YA - 04 sep 18 kl. 00:22

Insändare: Ystad måste bli mer tillgängligt

Den 14 augusti publicerades en insändare av John Andersson, ledamot i HSO Skånes styrelse, under rubriken "Funktionshinder – en ickefråga i Skurup". Där belyser han hur tillgänglighetsfrågorna successivt prioriterats ner i kommunen..

YA - 21 feb 19 kl. 02:02

Insändare: Plötsligt S-intresse i oppositionsrollen

Svar till fem socialdemokrater bakom insändare: ”Allianspartier drar ner på busstrafik utan att ta ansvar” i YA 18 februari..

Kristianstadsbladet - 01 apr 19 kl. 05:00

Insändare: Politikernas ersättningar bör granskas av oberoende

Henrik Åkesson har i en tidigare insändare (23/3) ifrågasatt beslutet att moderaten Caroline Hedenström får 372 000 kronor i omställningsbidrag för att bygga upp sitt företag vid sidan av politiken. Han föreslår att oberoende icke politiker granskar politikernas förmåner, nivåer och omfattning på arvoderade uppdrag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.