Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 17 January, 01:21

Aftonbladet - 13 jan 21 kl. 06:57

Donald Trump vid muren: En väldigt farlig tid för USA▸ Medan demokraterna förbereder en riksrättsprocess under Donald Trumps sista dagar vid ämbetet, gjorde han ett besök vid en av sina mest symboliska.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Trump, USA, Donald Trumps

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, Trumpvid , murenEn , väldigt, farlig, tidför , USA
Expressen - 15 apr 19 kl. 13:28

Donald Trump hyllar dottern Ivanka Trump: ”Hon är unik”

Donald Trump påpekar ofta att han är stolt över alla sina barn. Men äldsta dottern Ivanka Trump har en speciell plats i hans hjärta.– Om hon någonsin skulle vilja kandidera för att bli president, då tror jag att hon skulle bli väldigt, väldigt svår att slå, säger Donald Trump till The Atlantic.

Dagensanalys.se - 02 jun 17 kl. 06:03

Per Holknekt och Donald Trump dansar runt med ”Covfefe”

Det är ett heltidsjobb att hålla koll på Donald Trumps felstavningar och galna uttalande. Men en person tycker att han kommit på ett supersmart sätt att utnyttja läget för att återigen bli omnämnd av kvällspressen. Who can figure out the true meaning of ”covfefe” ???

Expressen - 01 jun 19 kl. 01:32

Donald Trump hyllar Boris Johnson: ”Väldigt begåvad”

Donald Trump tycker att Boris Johnson ”skulle göra ett väldigt bra jobb” som Storbritanniens nästa premiärminister. I en intervju med The Sun säger presidenten också att flera andra kandidater har bett honom om hans stöd. – Jag vet inte om han kommer att bli vald, men jag tycker att han är en väldigt bra man, en väldigt begåvad person, säger han om Boris Johnson.

GöteborgsPosten - 18 mar 17 kl. 14:20

Sjöstedts gåva från sonen: Donald Trump

Alla föräldrar har väl någon gång fått en gåva som barnet gjort i slöjden. Jonas Sjöstedts son Tor, 9, kom hem med en... Donald Trump.

GöteborgsPosten - 18 mar 17 kl. 16:00

Sjöstedts gåva från sonen: Donald Trump

Alla föräldrar har väl någon gång fått en gåva som barnet gjort i slöjden. Jonas Sjöstedts son Tor, 9, kom hem med en... Donald Trump.

Expressen - 01 nov 19 kl. 07:13

Melania och Donald Trump flyttar permanent till Florida

Donald Trump och hans familj flyttar till Florida, och USA:s president lämnar därmed sitt barndoms New York bakom sig.Donald och hans fru Melania har officiellt ändrat sitt ”permanenta och främsta hem” till Palm Beach, där presidentens välkända medlemsresort Mar-a-Lago ligger.”Jag har blivit behandlad väldigt dåligt av de politiska ledarna av både staden och delstaten [New York].

Expressen - 30 dec 16 kl. 21:24

Donald Trump: Putin är väldigt smart

"Jag har alltid vetat att han är väldigt smart!" Donald Trump twittrar en hyllning till Vladimir Putin efter hans beslut att inte utvisa amerikanska diplomater från Ryssland..

Expressen - 30 mar 18 kl. 08:16

Donald Trump: Vi kommer lämna Syrien "väldigt snart"

De amerikanska truppernas tid i Syrien går mot sitt slut. Det meddelade Donald Trump– Vi spöar skiten ur IS. Vi kommer lämna Syrien väldigt snart.

SvD - 28 dec 15 kl. 11:00

Blir det Donald Trump mot Hillary Clinton i valet?

SPANING PÅ 2016. Många hoppas att Donald Trump kommer att falla och att nån annan republikansk kandidat kör förbi, berättar SvD:s USA-korrespondent Erik Bergin. Om inte så kan det bli Trump som möter Clinton i presidentvalet i höst.

Expressen - 01 jun 17 kl. 06:01

Då lämnar Donald Trump besked om Parisavtalet

Elon Musk har hotat att lämna Donald Trump ifall presidenten väljer att lämna Parisavtalet. Trump skriver på Twitter att han i kväll klockan nio svensk tid kommer att offentliggöra sitt beslut. – Det är väldigt allvarligt att USA har en politisk ledning som inte vill driva en aktiv klimatpolitik, säger Christian Azar, professor i hållbara energi- och materialsystem på Chalmers i Göteborg, till SVT.

Expressen - 30 okt 17 kl. 09:45

Donald Trump i bråk med Michael Moore

USA:s president Donald Trump kritiserar regissören Michael Moore på Twitter, och skriver att Moore lagt ner sin Broadway-show för att den floppade.Nu svarar Michael Moore, och hävdar att Trump sprider "fake news".”Det såg ut så här varje kväll – fejkpublik!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.