Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 19 January, 09:39

Aftonbladet - 13 jan 21 kl. 07:04

S inte längre största parti: Har psykologisk effekt▸ Socialdemokraterna har tappat den givna positionen som landets största parti..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S inte längre största partiHar , psykologisk, effekt
SvD - 26 nov 13 kl. 17:35

Psykologisk effekt sänkte Nordsjöolja

Berör bara i liten grad Irans råoljeexport..

Västerbottens Folkblad - 10 dec 15 kl. 07:00

[PLUS] Psykologisk effekt för Björklöven

Björklöven vände ett hotande nederlag till seger och bröt en lång förlustsvit på bortaplan. Mycket....

UT - 28 nov 17 kl. 01:00

Lokala mäklare om bostadsbubblan - "Det blir en psykologisk effekt"

Sjunkande bostadspriser är ett storstadsfenomen, som inte märks i Ulricehamn. Det är den samstämmiga bilden från de lokala mäklarna..

BT - 19 okt 14 kl. 15:07

Agrell: En svensk psykologisk aktion

Det mest troliga är att försvarskränkningen i Stockholms skärgård handlar om en främmande undervattensoperation och att det är Ryssland som ligger bakom den, anser Wilhelm Agrell, professor i underrättelseanalys vid Lunds universitet. - Men att den kanske redan är avslutad eller har fått ett förlopp som vi utifrån inte riktigt kan se ännu, säger Agrell.Han pekar på att mycket detaljerade uppgifter om operationens förlopp och förspel kommit ut till medierna från svenska myndigheter, och tror inte att det har gjorts av en slump.

BT - 28 jan 12 kl. 19:24

Hermansson: Ett splittrat parti bakom Hägglund

Upproret misslyckades. Göran Hägglund blir kvar som partiledare för Kristdemokraterna. Men röstsiffrorna talar sitt tydliga språk: det är ett än mer splittrat parti som Hägglund ska leda.

Supermiljöbloggen - 04 nov 14 kl. 14:22

Kjell Vowles, klimatmagasinet Effekt: ”Vi måste ge svåra svar”

Efter valet har förklaringarna till Sverigedemokraternas framgångar duggat tätt. Journalisterna bevakar inte landsbygden; alliansregeringen ökade klyftorna som hade vuxit redan på Göran Perssons tid; Fredrik Reinfeldt sommartalade om kostnaderna för flyktingmottagandet; kultureliten fördummade SD:s väljare. Även om det kan ligga något i allt det här, är problemet med förklaringarna att de ofta pekar ut en enskild faktor.

PI - 18 apr 11 kl. 02:30

Finska valet: Sannfinländarna tredje största parti

FINLAND Sannfinländarna blir tredje största parti med 19 procent av rösterna. Således sällar sig nu alltså även Finland till den allt större skaran europeiska nationer som ifrågasätter den så kallade mångkulturen och värdesätter värnandet om det egna landet och dess folk. Läs mer hos YLE.

Nyhetsverket - 01 mar 13 kl. 18:09

Psykologisk orientering - Vetenskap-historia-frustration!

Historia, vetenskap och frustration - Psykologisk orientering... För att kunna se - eller förstå de vetenskapliga belägg som redan idag finns för Psykologisk orientering utan att själva behandlingsmetoden är validerad - måste man rikta blicken utanför psykologins område och se hur andra komplexa verksamheter utvecklats från olika metoder. Metoder som först leder vilse, men som till sist leder fram till en visuell överblick som till slut för processen ända in i mål.

Nyhetsverket - 13 apr 13 kl. 16:57

Tredagars Psykologisk orientering - grunden för framgång.

Tredagars Psykologisk orientering lägger grunden för framgång. Tredagars psykologisk orientering innebär att jag tillsammans med kunden/klienten skapar en solid kunskap om den visuella överblick - kartan som leder processen ovanligt snabbt ända in i mål. Kartor skapar alltid enkla och snabba processer!

BT - 10 jan 12 kl. 16:59

Effekt av halverad moms kan dröja

Regeringen hoppas att halveringen av krogmomsen ska märkas genom lägre priser och nya jobb. Flera restauranger kör dock fortsatt med 25 procents moms på sina kvitton. TT har stött på flera restauranger i Stockholmsområdet som fortsatt tar ut 25 procent moms på kvittot, dubbelt så mycket som den nya momssatsen på tolv procent som gäller från årsskiftet.

BT - 03 feb 12 kl. 00:30

I väntan på en Lööf-effekt

Centerledaren Annie Lööf fanns inte med under presskonferensen med anledning av att Astra Zeneca avvecklar sin forskningsenhet inom neurovetenskap. På regeringens hemsida stod heller inga uppdrag inbokade för näringsministern. Istället fick utbildningsminister Jan Björklund ensam svara på journalisternas spörsmål.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.