Världen Idag > Nyheter

Saturday, 23 January, 11:53

Världen Idag - 13 jan 21 kl. 07:00

Kylan tränar kroppens bortglömda organ: det bruna fettetI dag lever de flesta av oss liv där vi slipper frysa. Men det innebär också att kroppens särskilda värmeceller inte stimuleras..
Läs mer på Världen Idag

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kylan, tränar, kroppens, bortglömda, organdet , bruna, fettet
Sydsvenskan - 03 okt 19 kl. 17:00

Hilma af Klint – konstnären som kom in från kylan

Oscar Westerholm ser dokumentären om den länge bortglömda pionjären..

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 19 kl. 17:00

Hilma af Klint – konstnären som kom in från kylan

Oscar Westerholm ser dokumentären om den länge bortglömda pionjären..

YLE - 07 feb 16 kl. 09:23

Livet utanför samhället
Livet utanför samhället Bortglömda byggnader, förfallna tält i mörka skogshörn och övergivna båtar tjänar år efter år som tillfälliga hem åt hundratals östeuropeiska romer som befinner sig i Finland. Text: Jeanette Björkqvist Bilder: Karl Vilhjálmsson Det knastrar i de slitna tygstyckena, som är täckta av mögelfläckar efter månader utomhus i ett fuktigt höst- och vinterväder där ingenting någonsin hinner torka. Trots att de två tälten slagits upp i skydd av Centralparkens trädbestånd, så hittar den bitande vintervinden sin väg fram ända in under torra klädlager.

Barometern - 16 dec 13 kl. 07:51

Gyllene tider24 december

Nå, kan ni ert Gyllene Tider?
Den här sorgligt bortglömda julvisan härstammar från Glitter, glögg och rock´n´roll. En på det stora hela inte helt lyckad samling jullåtar, som släpptes i slutet av 70-talet.

Barometern - 16 dec 13 kl. 07:51

Adventskalendern - lucka 15

Gyllene tider 24 december Nå, kan ni ert Gyllene Tider?
Den här sorgligt bortglömda julvisan härstammar från Glitter, glögg och rock´n´roll. En på det stora hela inte helt lyckad samling jullåtar, som släpptes i slutet av 70-talet.

YLE - 25 jun 17 kl. 05:09

De kom, de radikaliserades, de normaliserades - är populisterna Nordens nya socialdemokrater?

Populismen i Norden är här för att stanna, trots motgångar, splittringar och identitetskris. Inte ens de senaste turerna kring Sannfinländarna ändrar på det här. Radikaliseringen av partiet skedde inte över en helg.

Skånskan - 26 maj 19 kl. 12:00

Ett fascinerande kvinnoöde på Skarhult

FÖREBILD Kvinnotemat fortsätter att stå i fokus på Skarhults slott i sommar. Denna gången satsas allt den fascinerande reportern, barnboksförfattaren och äventyraren Ester Blenda Nordström.
Hon var Sveriges första undersökande journalist och en av dem som i början på 1900-talet engagerade sig för kvinnlig rösträtt.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

17. Godnattsagor för barn som dricker

Mehran höll ett ljusblått piller i handflatan och tittade ut mot dansgolvet, på Sara som redan hade tagit sitt. Han gillade hur pillren fick folk att röra sig. Hur deras danser öppnade upp något både inom dansare och åskådare och varje rörelse förvandlades till ett läte.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.