Expressen > Nöje

Wednesday, 27 January, 23:03

Expressen - 13 jan 21 kl. 07:00

Renée Nyberg om sista mötet med Sven WollterSven Wollter är inte med oss längre. Men i ”Renées brygga”, som spelades in i somras, har han ett djupt samtal med programledaren Renée Nyberg om sin egen död.Den ödesmättade tonen får, så här i efterhand, närmast hisnande dimensioner, och för Renée Nyberg har det utan tvekan varit en speciell upplevelse att arbeta med avsnittet:– Det har varit starkt och känslosamt, säger programledaren i en intervju om det tunga coronaåret då hon sörjt vännen Adam Alsing, samtidigt som hon själv drabbades av covid med andningssvårigheter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nyberg, Sven Wollter, Wollter, Renées, Renée Nyberg, Adam Alsing

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Renée, Nybergom sista , mötetmed , Sven, Wollter
Sydsvenskan - 17 dec 15 kl. 09:43

Steve Angello till "Renées brygga"

Steve Angello, Anja Pärson och Lena Philipsson är några av de kändisar som hänger med Renée Nyberg i nästa säsong av TV4:s "Renées brygga". Pärson och Angello tar dessutom med sig sina respektive i en parspecial i serien."Att se Steve Angello spela på klippan medan Anja och Filippa dansar tryckare i solnedgången är ett skönt vykort att tänka tillbaka på nu när det är som mörkast", säger Renée Nyberg i ett pressmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 15 kl. 09:43

Steve Angello till "Renées brygga"

Steve Angello, Anja Pärson och Lena Philipsson är några av de kändisar som hänger med Renée Nyberg i nästa säsong av TV4:s "Renées brygga". Pärson och Angello tar dessutom med sig sina respektive i en parspecial i serien."Att se Steve Angello spela på klippan medan Anja och Filippa dansar tryckare i solnedgången är ett skönt vykort att tänka tillbaka på nu när det är som mörkast", säger Renée Nyberg i ett pressmeddelande.

GT - 12 feb 14 kl. 16:44

Renée om sin sorg efter pappans död

I kvällens "Mia på Grötö" berättar Renée Nyberg, 47, om sorgen när hennes pappa Sven dog i cancer för tio år sedan. Hon bestämde sig för att inte blunda för det oundvikliga - och lärde i stället känna honom på nytt. - Jag är väldigt glad att jag gjorde det.

Skånskan - 25 jul 19 kl. 18:00

Dags för Sven-Ingvars skånska stopp

Den senaste veckan har de glädjts av en nyfödd bebis och sörjt en bortgången bandmedlem. Samtidigt kickar Sven-Ingvars sensommarturné nu igång med sitt skånska stopp i Tivoliparken i Kristianstad på lördag.
– Det är nåt alldeles speciellt att spela under sommaren i Sverige, säger Oscar Magnusson.

Trelleborgs Allehanda - 15 okt 14 kl. 21:51

På scen med Sven Melander

Foto: Tomas Nyberg
Semestersabotörerna kan återuppstå som julshow, vi kommer troligtvis att få se Sven Melander i Arlövsrevyn igen och Sällskapsresan blir musikal – med skådisen och komikern från Malmö i samma roll som för 34 år sedan. Det avslöjades i intervjun med TA:s Lars Thulin.
Slutsålt innebar att drygt 100 biljetter sålts till liveintervjun som ägde rum på stadsbiblioteket på onsdagskvällen.

YLE - 31 mar 16 kl. 14:30

Pargaspolitiker: vi måste få läsa vårdrapporten innan mötet

På måndag ska stadsstyrelsen i Pargas slå fast om det behövs en extern utredare eller inte, gällande problemen inom socialvården. Stadsdirektör Patrik Nygrén lovar nu att politikerna ska få rapporten senast på fredag. Efter anklagelser om vanvård inom barnskyddet ska stadsstyrelsen i Pargas på måndag ta ställning om staden ska koppla in en extern utredare för att gå till botten med problemen, eller om det räcker med den rapport stadsdirektör Patrik Nygrén har gjort.

Nya Wermlands Tidningen - 12 apr 18 kl. 15:33

Revisionen anser att Sven-Olov Axelsson (S) har skadat förtroendet för kommunen

Kommunrevisionens förslag är att Sven-Olov Axelsson (S) inte beviljas ansvarsfrihet för sitt agerande i Kemabaffären. Urban Jonsson (S), Nina Höijer (S), Maria Karlsson (S), Karin Olsson (S), Maria Nyberg (V) och Lars Hultkrantz (L) har brustit i sin uppsiktsplikt men försummelsen är inte tillräckligt grov för att rendera en anmärkning..

Nyan - 29 mar 17 kl. 19:31

Kastelholmssamtal sänds på nätet

Ålands fredsinstitut sänder direkt på nätet när deltagarna i årets Kastelholmssamtal har ett panelsamtal inför inbjudna gäster på torsdag.
Streamen kan ses med start kl. 13 HÄR.

YLE - 24 jul 16 kl. 13:47

Unga, upptagna och brinner för föreningslivet

Föreningar är bara för gamla tanter och farbröder och intresserar inte unga - eller? I så fall är Karisborna Sara Wilson och Emilia Nyberg undantagen som bekräftar regeln. Båda är under trettio år gamla och trots alla de engagemang den åldern kan innebära hittar de ändå tid för sin gemensamma passion: föreningslivet.

YLE - 29 maj 17 kl. 20:52

Blomqvist och Walls fortsätter på de tyngsta posterna i Raseborg

Maktpartiet SFP i Raseborg har nu tillkännagett vilka personer partiet vill se på ordförandeposterna de kommande fyra åren. Många namn är bekanta från tidigare, men det finns också förändringar. Stadsfullmäktige leds som väntat av SFP:s Thomas Blomqvist, som också är riksdagsledamot.

Trelleborgs Allehanda - 15 mar 13 kl. 11:43

Grundaren: "Verken går inte att lita på"

Arkiv: Tomas Nyberg
Verken kan vara felaktigt ihopsvetsade. Det varnar grundaren till det företag som tillverkade det havererade vindkraftverket. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.