SVT > Utrikes

Saturday, 23 January, 09:09

SVT - 13 jan 21 kl. 06:49

Här beslagtas skinkmackorna i hamnenEfter Brexit är det inte längre tillåtet att ta med skinkmackor och andra livsmedel från Storbritannien till EU. Detta skapade stor förvirring för resenärer i en hamn i Nederländerna..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Brexit, Storbritannien, EU, Nederländerna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här beslagtas, skinkmackornai , hamnen
YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

YLE - 13 maj 13 kl. 05:50

Norra hamnen i Ekenäs intresserar inte

Tre miljoner euro i kassakistan - det skulle försäljningen av byggrätterna i Norra hamnen ge staden Raseborg.
Men de här intäkterna kommer staden Raseborg knappast någonsin att få. Siffran på tre miljoner euro finns i det gällande åtgärdsprogrammet, alltså programmet som ska hjälpa staden att få ordning på sin svaga ekonomi.

YLE - 13 maj 13 kl. 07:46

Miljonerna för Norra hamnen i Ekenäs uteblir

Tre miljoner euro i kassakistan - det skulle försäljningen av byggrätterna i Norra hamnen ge staden Raseborg.
Men de här intäkterna kommer staden Raseborg knappast någonsin att få. Siffran på tre miljoner euro finns i det gällande åtgärdsprogrammet, alltså programmet som ska hjälpa staden att få ordning på sin svaga ekonomi.

YLE - 25 jul 14 kl. 06:00

Byggherrar: Norra hamnen säljs billigt

Tomtpriset och bötessumman för bostadsdelen i Norra hamnen i Ekenäs är alldeles för låga. Det säger några större lokala byggföretag som Yle Västnyland har talat med. I Norra hamnen planeras både affärslokaler och bostäder.

YLE - 25 jul 14 kl. 06:00

Byggfirmor: Norra hamnen säljs billigt

Tomtpriset och bötessumman för bostadsdelen i Norra hamnen i Ekenäs är alldeles för låga. Det säger några större lokala byggföretag som Yle Västnyland har talat med.
Fre 25.

YLE - 06 jul 16 kl. 17:38

Yttre hamnen växer - importbilar körs inte längre genom Hangö centrum

Hangö hamn gör sin första stora investering på åtta år. Efter att detaljplanen för Västra hamnen blev klar och rivningen av Engelska magasinet fick grönt ljus är det fritt fram att börja bygga ut hamnarna. Först i tur står Yttre hamnen.

YLE - 28 okt 16 kl. 05:09

Bättre standard önskas i Östra hamnen i Hangö

Östra hamnen i Hangö är Finlands största gästhamn. Under högsäsong blomstrar hamnen upp men för att fortsätta locka turister måste hamnen hänga med i utvecklingen. Det anser företagare verksamma i hamnområdet.

YLE - 20 aug 17 kl. 14:21

Bästa sommarsäsongen blev kort i Östra hamnen i Hangö

Den första sommaren i omorganiserade och ombyggda Östra hamnen i Hangö blev ungefär som de tidigare. De stora evenemangen lockade besökare men förutom de sista veckorna i juli så har det varit lugnt. Vädret kan ha varit en bidragande faktor.

YLE - 24 aug 17 kl. 05:07

Nyöppnade hamnen i Dalsbruk har potential

Efter att avbrott på fem år öppnade hamnen i Dalsbruk igen i våras. Tillsvidare är trafiken till och från hamnen blygsam och det finns ingen personal på plats i hamnen hela tiden utan enbart vid behov. - Verksamheten har kommit igång enligt förväntningarna, säger Harry Kiviaho, vd vid företaget Seaport logistics, som driver hamnen.

Sydsvenskan - 07 sep 11 kl. 00:05

"Hamnen är en miljösatsning"

Norra hamnen, som invigs idag, kommer att ge tillväxt och minskad miljöbelastning i Malmöregionen. Nu behövs statliga satsningar på infrastruktur i anslutning till den nya hamnen, skriver Ilmar Reepalu (S), kommunstyrelsens ordförande i Malmö, och Johan Röstin, VD för Copenhagen Malmö Port.
Idag invigs Norra hamnen i Malmö, den tredje största infrastruktursatsningen i Malmöregionen efter Öresundsbron och Citytunneln.

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 11 kl. 15:50

Ungas raketer ska beslagtas

Polisen i Västerbotten tar krafttag för att minska risken för skador som orsakas av nyårsraketer och smällare. Fyrverkerier som innehas av personer under 18 år kommer att beslagtas, rapporterar SR Västerbotten. Åldersgränsen för innehav av fyrverkerier är 18 år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.