Expressen > Nyheter

Thursday, 28 January, 05:08

Expressen - 13 jan 21 kl. 06:34

Bilder inifrån Krav-gårdar avslöjar de lidande djurenUndernärda kor, en tjur med ett horn som vuxit in i skallen och döda kalvar. Kravmärkta produkter ska vara en garant för att djuren har det bra.Trots detta finns flera Kravgårdar vars ägare dömts för brott mot djurskyddslagar, visar Uppdrag granskning.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Krav, Kravgårdar, Uppdrag

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilder, inifrån, Krav-gårdar, avslöjarde , lidande, djuren
Expressen - 01 sep 13 kl. 13:25

Kungens egna ord och bilder från sitt liv

Kungen har suttit 40 år på tronen. För första gången avslöjar han sina hemligheter och minnen i boken "Mina 40 år för Sverige". Han har suttit själv på kvällar och helger hemma på Drottningholms slott och letat genom sina fotoalbum.

YLE - 10 apr 14 kl. 09:37

"Det hänger inte på kjolarna"

Vi kan inte längre blunda för den skriande orättvisa mot romer som det finländska samhället visar. Förtroendet mellan romsamfundet och majoritetsbefolkningen måste stärkas och här krävs det insatser av bägge parter. Minoritetsomudsmannen har nu för första gången gjort en undersökning som baserar sig på intervjuer med enskilda romer och deras konkreta upplevelser.

SmålandsPosten - 30 nov 13 kl. 00:30

Beklaglig pinnjakt inom Kronobergspolisen

I dag kan Smålandsposten berätta att Kronobergspolisen ägnar sig åt pinnjakt, det vill säga jakt på enkla statistikpoäng. Kritiken mot pinnjakten har främst kommit inifrån polisen. Anställda vittnar om hur statistikhetsen hindrar dem att utföra sitt arbete på ett bra sätt.

Politologerna - 19 sep 16 kl. 06:25

Vad kan Norge lära oss om visselblåsarkultur?

I onsdags förra veckan besökte jag ett seminarium som arrangerades av Statskontoret. Det avhandlade ett uppdrag som ligger hos dem: att utreda om en gemensam visselblåsarfunktion för flera myndigheter kan vara ett vettigt verktyg i regeringens antikorruptionsarbete. Frågan får anses vara angelägen i ljuset av att (1) det finns skäl att tro att anställda ogärna amvänder myndigheternas egna, interna system för visselblåsare, och att (2) det nya förslaget till ”visselblåsarlag” anklagats för att vara urvattnat/tandlöst.

Posh24 - 27 jun 12 kl. 08:33

50 Cent är okej efter krocken med en lastbil!

I går var 50 Cent med i en stor bilkrock i New York, men enligt källor är han "okej". 50 Cent körde längs Long Island Expressway i New York när hans stadsjeep blev påkörd bakifrån av en lastbil. Lastbilschauffören förklarade för polisen att han tappat kontrollen över sitt fordon, och att 50 Cents bil kom i vägen.

Posh24 - 03 maj 13 kl. 17:15

Kim K och Kanye West har spikat datum och plats för bröllopet!

Kim Kardashian och Kanye West har bestämt sig för att gifta sig eftersom de ska ha barn ihop, och nu har de bestämt sig för både plats och datum bekräftar Radar Online.

Paret kommer att gifta sig strax efter att barnet har fötts, på en plats "där de kan höra vågorna och gifta sig under månen och stjärnorna", berättar en nära källa som avslöjar att Kims första val landr på Big Sur i Kalifornien.

Kanyes enda krav för bröllopet är att det blir en intim ceremoni och att inga bilder säljs till media.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.