Expressen > Sport

Saturday, 23 January, 01:26

Expressen - 13 jan 21 kl. 06:33

”Vi har inte sagt något – bara familjen visste”LOS ANGELES. Han har haft papparollen hos regerande Stanley Cupmästarna Tampa Bay Lightning de senaste åren.Nu har Victor Hedman, 30, tagit den rollen hemma också.Han och hustrun Sanna blev föräldrar för första gången i oktober förra året när sonen Rio kom till världen.– Man vet inte riktigt hur det kommer att kännas när man blir pappa för första gången, men det är hundra gånger bättre än vad jag kunde föreställa mig, säger Victor till SportExpressen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
LOS ANGELES, Stanley Cupmästarna Tampa Bay Lightning, Victor Hedman, Sanna, Rio, Victor, SportExpressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi har inte sagtnågot , bara, familjen, visste
Expressen - 02 dec 12 kl. 19:33

Familjen visste inte att han var hemlös

Den hemlösa mannen Jeffrey Hillman, 54, blev världskändis över en natt efter att en bild spridits när han fick ett par skor av en omtänksam polis. Nu skriver New York Post att Hillmans familj inte visste att han var hemlös. ??

GöteborgsPosten - 15 maj 18 kl. 10:37

Partilles mångmiljonvinnare: "Bara familjen vet"

En kvinna från Partille som satsat 22 kronor via en prenumeration på samma lottorad vecka efter vecka vann 208 miljoner kronor.
– Jag pratade med familjen, som inte trodde på mig först. Men sedan både skrattade och grät vi av glädje, skriver kvinnan från Partille i ett mejl..

GöteborgsPosten - 15 maj 18 kl. 10:37

Mångmiljonären från Partille: "Bara familjen vet"

En kvinna från Partille som satsat 22 kronor via en prenumeration på samma lottorad vecka efter vecka vann 208 miljoner kronor.
– Jag pratade med familjen, som inte trodde på mig först. Men sedan både skrattade och grät vi av glädje, skriver kvinnan från Partille i ett mejl..

Dalarnas tidningar - 05 aug 16 kl. 15:48

MAGNUSSON: Det finns liv efter döden, fråga bara familjen Zimmerman

När kvällarna är ljusa och långa och man har en massa tid att bara sitta och glo är det lätt att börja tänka på saker som sin egen ändlighet. Det är bra. Framför allt om man då passar på att sätta sina tankar på pränt..

Skånskan - 08 nov 16 kl. 14:00

Osäker situation för många familjer i Bara

BARA Familjen Wictor i Bara svävar i ovisshet om när de kan få en dagisplats på hemorten.
– Det här stressar oss båda två. Vi vet fortfarande inte var vår dotter ska vara om två månader, konstaterar Tanja och Jesper Wictor.

DalaDemokraten - 29 jun 16 kl. 10:25

Bara lite cancer

"Hur är det med dig då? frågade en bekant efter att vi småpratat lite om väder och vind. ”Jo, ja, det är väl...

BT - 01 maj 13 kl. 08:42

Familjen vill ta hand om den döde Bostonbombarens kvarlevor

Släktingar till avlidne Tamerlan Tsarnajev, som tillsammans med sin bror Dzjochar misstänks för bombdådet mot maratonloppet i Boston, kommer att göra anspråk på hans kvarlevor. Tsarnajevs kvarlevor har undersökts av rättsmedicinska myndigheter och förvarats på ett bårhus i Massachusetts, men undersökningen är nu avslutad, skriver USA Today. På tisdagen gjorde hans änka klart att hon inte gör anspråk på kroppen, utan att hon vill att den ska tas omhand av familjen Tsarnajev.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Han fick veta att han bara hade veckor kvar att leva – då fixade familjen en tidig julfest

SHORELINE. Helt oväntat under ett läkarbesök diagnostiserades den 60-årige fembarnspappan Frank Henderson med cancer på flera ställen i kroppen efter att ha klagat på magont.Läkarna meddelade att han bara hade några veckor kvar att leva – vilket fått hela hans familj att kliva samman för att göra hans sista tid så fin som möjligt.

Blekinge Läns tidning - 03 feb 16 kl. 18:40

Oviss väntan på nytt besked för familjen Kukaj

Sista ordet är inte sagt om familjen Kukaj och de svårt sjuka barnen Ardit och Ardita. Ett intyg skjuter upp utvisningsprocessen tills vidare..

Dalarnas tidningar - 21 apr 14 kl. 15:00

Omkullvälta gravstenar - familjen visste inget

Synen av omkullvälta gravstenar mötte Karin Evertsson när hon besökte Skogskyrkogården förra tisdagen. – Jag blev ledsen och bestört. Första tanken var att marodörer hade varit framme..

Trelleborgs Allehanda - 22 jan 19 kl. 12:35

Vägval: Hela familjen flyttar till Australien

”Har man bara familjen med sig så är man hemma, vart man än kommer.” Det menar Ulrika och Simon Samnegård som de kommande tre åren slår sig ner i Australien..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.