DalaDemokraten > Nyheter

Wednesday, 27 January, 02:35

DalaDemokraten - 13 jan 21 kl. 06:28

Debatt: Stelbent strandskydd sätter käppar i hjulenCenterpartiet vill att hela Sverige ska kunna växa och utvecklas. Idag ser vi hur ett stelbent....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Stelbent, strandskydd, sätter, käppari , hjulen
SVT Debatt - 23 maj 13 kl. 15:56

Inför kvällens Debatt, 23/5: Förortskravaller och trängselskatt

DEBATT I fyra nätter har förorterna brunnit i Stockholm. Vad handlar detta om? Är det som en del säger på grund av dödsskjutningen av en 69-årig man i Husby ?

Trelleborgs Allehanda - 03 okt 19 kl. 00:01

Debatt: Gamla Trelleborg motsätter sig rivningen av Parkkontoret

Föreningen Gamla Trelleborg motsätter sig den föreslagna rivningen av Parkkontoret på Gasverkstomten i kvarteret Signalen. Detta har vi också gjort i brev till kommunen den 23 september 2018. .

Blekinge Läns tidning - 15 nov 19 kl. 10:02

Efter upprörd debatt – lokala bryggeriet fortsätter sitt framgångsrecept

Debatten har på sina håll varit upprörd över att ordet ”vinter” använts på diverse juliga produkter. Av religiösa skäl, har det påståtts – något som inte minst Apotekarnes fått erfara i och med sin nya must. Men lokala bryggeriet Skeppsgossen fortsätter lugnt med sitt framgångsrecept..

SmålandsPosten - 31 maj 13 kl. 06:10

Strandskydd stoppar bebyggelse

Strandskydd sätter stopp för önskad bebyggelse vid Ekesås, norr om Sandsbro. Svenska kyrkan som äger marken vid Ekesås skickade i våras in en ansökan till kommunen om att detaljplanera området för att kunna stycka av tomterna och sedan sälja dem.
?

BT - 13 okt 19 kl. 12:10

Strandskydd kan stoppa bygge av företagshotell

Bengt-Olof Hammar i Olsfors vill satsa på ett företagshotell och mentorskap för nya företag. Men strandskydd sätter käppar i hjulet, trots att det finns en länsväg och en industri mellan ån och den tilltänkta byggplatsen..

SVT Debatt - 20 feb 14 kl. 14:49

Attefall: S sätter P för ökat bostadsbyggande

BOSTÄDER Socialdemokraternas bostadspolitiska verktygslåda är i praktiken tom – förutom på subventioner. Om de vinner valet kommer byggandet av hyreslägenheter att stanna av helt. I dag skrev Socialdemokraternas bostadspolitiska talesperson Veronica Palm en debattartikel om bostadspolitiken, och i kväll möts vi i SVT Debatt.

SVT Debatt - 24 apr 19 kl. 11:51

”Det behövs fler hyresrätter, inte fler bostadsrätter!”

”Att omvandla hyresrätter till bostadsrätter, när det råder svår bostadsbrist, är direkt antisocialt. Omvandling ökar segregeringen. Bara de som har en god ekonomi får låna i banken”, skriver Gert Gelotte..

SVT Debatt - 19 jun 13 kl. 17:39

När man ifrågasätter facket kryper järnrörsvänstern fram

BUSSTREJKEN I dag körde fem studenter från Fria Moderata Studentförbundet minibuss för att hjälpa gamla och sjuka som drabbats av busstrejken. För det kallades vi strejkbrytare och svartfötter ? medan hot om våld och personliga hembesök haglade.

Nyheter 24 - 14 jan 14 kl. 15:28

"Samhällets ansvar att se till att brottsoffer ska vilja polisanmäla"Debatt

DEBATT. Nya siffror sätter ljuset på det vi brukar kalla mörkertalet när det kommer till våldtäkter. Varje dag, året runt, sker 100 våldtäkter enligt undersökningen NTU, som genomförts av Brottsförebyggande rådet (Brå) och bygger på telefonintervjuer med 13 000 personer.

SVT Debatt - 16 jan 14 kl. 06:00

Utmärkt att SVT ifrågasätter feminismen

FEMINISM Ikväll i TV-programmet Fittstim intervjuas jag om varför jag inte vill könsbestämma mitt barn. Hen ska ha hela regnbågen vid sina fötter och hen ska inte mallas in på den blå eller rosa stigen. Kampen för jämställdhet är mångfacetterad.

SVT Debatt - 26 jan 14 kl. 14:00

Handelsavtalet ett måste för att få Europa på fötter

HANDELSAVTAL Tre miljöpartister hävdar att handelsavtalet mellan EU och USA är farofyllt och icke-demokratiskt. Det stämmer inte – en förbättrad handel kan skapa nya jobb, och är ett omistligt inslag för att få Europa på fötter. Tre miljöpartister skrev en replik på min debattartikel om ett frihandelsavtal mellan EU och USA.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.