Expressen > Nyheter

Tuesday, 26 January, 03:09

Expressen - 13 jan 21 kl. 06:17

Larmet om regnskogarna: ”Siffrorna är alarmerande”Skogsområden lika stora som Sveriges yta har avverkats på bara tio år.Det visar en ny rapport från Världsnaturfonden.– Siffrorna vi presenterar i dag är alarmerande, säger Peter Westman, biträdande generalsekreterare på WWF i ett pressmeddelande..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sveriges, Världsnaturfonden, Peter Westman, WWF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmetom , regnskogarna, Siffrornaär , alarmerande
SVT - 10 maj 19 kl. 13:00

Alarmerande siffror – så påverkas Sverige av piratkopieringen

Patent- och registreringsverket, PRV, presenterar på fredagen en ny OECD-rapport om piratkopieringens inverkan på Sverige. Det är den första kartläggningen i sitt slag som gjorts, och enligt OECD är siffrorna alarmerande..

YLE - 28 mar 18 kl. 09:22

Sexuella trakasserier vanliga bland grundskoleelever: "Vad gäller sexuellt våld är siffrorna alarmerande"

Var femte elev på årskurs åtta och nio i grundskolan har blivit utsatta något slags sexuella trakasserier under det senaste året, visar Skolhälsoenkäten för våren 2017..

BT - 25 sep 14 kl. 09:37

Nya siffrorna skakar Skolsverige

Så mycket som varannan lärare i gymnasieskolan och var tredje lärare i grundskolan saknar behörighet i de ämnen de undervisar i, visar statistik från Skolverket. Och fyra av tio legitimerade lärare jobbar inte inom skolan överhuvudtaget. "Alamerande", säger Skolverkets generaldirektör.

Nya Wermlands Tidningen - 29 sep 11 kl. 08:21

Alarmerande skolresultat för Säffleelever

Kvalitetsredovisningen för barn- och utbildningsnämnden 2009/2010 är bedrövande läsning. Skolverksamheten i Säffle tampas med alarmerande resultat och nu krävs krafttag för att vända siffrorna. ?

SvD - 30 mar 17 kl. 17:25

Inget alarmerande i Brå:s siffror – men ett orosmoln

Brottsförebyggande Rådets (Brå:s) statistik för 2016 visar inte på någon alarmerande utveckling av brottsligheten. Däremot är siffrorna för rättsväsendets hantering av anmälningarna oroande..

DI - 07 apr 17 kl. 11:18

De viktigaste siffrorna handlar om barns rörelse

Det finns mer eller mindre alarmerande rapporter och mer eller mindre allvarliga trender. Den mest alarmerande och mest allvarliga handlar inte om långtidsarbetslösheten hos nyanlända, bristen på långräckviddigt luftvärn eller något annat av de mörka ämnen som dominerar just nu, utan om barns rörelse.    .

SVT - 15 feb 19 kl. 13:52

Fetma fortsatt hälsoproblem i Sverige – ”Siffrorna är alarmerande”

51 procent av den svenska befolkningen i åldern 16-84 lider av fetma eller övervikt, det visar en rapport från Folkhälsomyndigheten. – Siffrorna är oroväckande och måste minska, säger Marlene Makenzius, utredare på Folkhälsomyndigheten..

DN - 13 maj 19 kl. 21:01

Alarmerande siffrorna – idrotten tappar unga pojkar

Här är siffrorna som förvånar idrottsforskarna. Ungdomsidrotten tappar de allra yngsta – och särskilt pojkar – i åldern 7-12 år. De senaste åren har ingen annan grupp haft en större nedgång, visar en färsk rapport från Centrum för idrottsforskning.

Sydsvenskan - 14 maj 19 kl. 14:49

Alarmerande siffrorna – idrotten tappar unga pojkar

Här är siffrorna som förvånar idrottsforskarna: ”Kärntrupperna i idrottsrörelsen.”.

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 19 kl. 14:49

Alarmerande siffrorna – idrotten tappar unga pojkar

Här är siffrorna som förvånar idrottsforskarna: ”Kärntrupperna i idrottsrörelsen.”.

SmålandsPosten - 25 dec 19 kl. 06:00

Siffrorna som visar att Lakers spelar som ett topplag

Från hånat, jumboplacerat och utskrattat till att bli ett av SHL:s mest formstarka lag. Växjö Lakers har tagit sig upp ur avgrunden på ett imponerande sätt. Siffrorna talar sitt tydliga språk – men det finns fortfarande statistik som är alarmerande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.