ÖstersundsPosten > Nyheter

Thursday, 28 January, 02:02

ÖstersundsPosten - 13 jan 21 kl. 06:00

Debatt SD: Yttrandefriheten hotad när nätjättarna tar ställningFri åsiktsbildning är grunden för en fungerande demokrati. I regeringsformen fastslås det i allra....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
SD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattSD , Yttrandefriheten, hotadnär , nätjättarna, tar, ställning
Nyteknik - 07 okt 16 kl. 15:01

”Massiva skattelättnader till eljättarna är kontraproduktivt”

DEBATT. Regeringen förbereder skattesänkningar på närmare 3,3 miljarder kronor per år för framförallt de tre stora eljättarna. Men att gynna eljättarna på bekostnad av hushållen är kontraproduktivt, skriver Linda Burenius Magnusson och Jennie Wiederholm..

Computer Sweden - 01 mar 18 kl. 15:04

EU ger nätjättarna en timme på sig att rensa bort terrorpropaganda


Enligt kritikerna är de nya riktlinjerna ett hot mot yttrandefriheten i Europa..

IDG - 01 mar 18 kl. 15:04

EU ger nätjättarna en timme på sig att rensa bort terrorpropaganda


Enligt kritikerna är de nya riktlinjerna ett hot mot yttrandefriheten i Europa..

SVT - 01 aug 17 kl. 06:00

Översättare varnar: Kvalitén på boköversättningar hotad

Låga arvoden, låg status, hög arbetsbelastning – de litterära översättarna har längehaft det tufft. Men nu har det blivit ännu sämre eftersom Svenska Förläggareföreningen har sagt upp översättarnas ramavtal och risken är nu att även översättningarna blir lidande. .

Nyteknik - 27 feb 14 kl. 16:25

Mobiljättarna vinner kriget om frekvensbanden

Mobiltelefonin ska ta över 700 MHz-bandet från digital-tvn, det skriver IT-ministern Anna-Karin Hatt i DN debatt. - Det här innebär att Sverige kan leda utvecklingen för en mer avancerad bredbandutbyggnad i Europa, säger EU-parlamentarikern Gönnar Hökmark (M)..

SvD - 10 maj 15 kl. 15:34

EU vässar tänderna mot bolagsjättarna

EU i dag är världsledande på att bekämpa monopolistiska tendenser, kartellbildningar och missbrukande av dominerande ställning, skriver debattören Lars Hässler..

DI - 04 okt 16 kl. 15:31

Ersättarna laddar för hård duell

Hillary Clinton har valt en folklig och omtyckt kandidat till posten som vicepresident. Den spansktalande Tim Kaine kommer dessutom att få ta emot Mike Pence på hemmaplan i Virginia i nattens debatt mellan vicepresidentskandidaterna..

Nyteknik - 17 okt 16 kl. 12:03

”Vattenkraftsjättarna – er tur att agera för miljön”

DEBATT. Nu måste ägarna till vattenkraften inrätta den fond för miljöanpassning som var en del av energiöverenskommelsen, skriver Mårten Wallberg, Naturskyddsföreningen och Jan-Åke Jacobson, Svensk Vattenkraftförening..

Dalarnas tidningar - 06 nov 17 kl. 16:00

Så förbereder sig jättarna inför superdebatten i Falun: "En politisk folkfest"

De turnerar runt i Sverige gör publiksuccé och beskrivs som hetaste mötet inom svensk politik på mycket länge. På onsdag gör Jonas Sjöstedt (V) och Annie Lööf (C) upp i en debatt på Högskolan Dalarna. – Precis som Thorbjörn Fäldin och Olof Palme vill vi visa på två tydliga ideologiska krafter som åker ut i landet och fyller lokaler, säger Centerledaren..

DN - 24 maj 18 kl. 15:56

”De digitala appjättarna dränerar vården på resurser”

SLUTREPLIK DN DEBATT 17/5. Vi behöver inte ett fåtal stora bolag som sitter i Jönköping och slurpar upp skattepengar, utan att ha kontakt med och kunna hänvisa patienten vidare till en vårdcentral där hen bor, skriver Jonas Sjöstedt (V) och Karin Rågsjö (V)..

Nyteknik - 12 nov 19 kl. 07:00

”Pressa biljättarna att genast godkänna HVO-diesel”

DEBATT. Alla biltillverkare borde omedelbart godkänna syntetisk diesel som bränsle för alla dieselmodeller som rullar i Sverige, skriver Håkan Walterson i Uppsala..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.