Expressen > Opinion

Tuesday, 19 January, 00:00

Expressen - 13 jan 21 kl. 05:45

S och MP skapar kaos i invandringspolitikenVem kommer frivilligt återvända när de rödgröna skapar nya möjligheter att stanna i Sverige trots avslag i domstol? Migrationsverkets varningar måste tas på allvar..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
MP, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S och MP skapar, kaosi , invandringspolitiken
Helsingborgs Dagblad - 23 jul 13 kl. 18:00

Brist på parkeringar skapar kaos

Det varma vädret skapar kaos när folk vill ställa sig strandnära och platserna är begränsade. I går lappades massor av bilar på Råå vid bland annat Rååbadet, något som ledde till stor irritation bland badgäster..

Expressen - 06 feb 17 kl. 16:21

Lös hund skapar kaos i Stockholmstrafiken

En lös hund skapar kaos längs en av Stockholms större genomfartsvägar på måndagseftermiddagen. – Hunden är fortfarande lös är jag rädd. Det är inte helt lätt att fånga dem i trafiken, säger Eva Nilsson vid polisens ledningscentral..

BT - 02 dec 17 kl. 16:03

Söker fler frivilliga: ”Skapar kaos för oss”

Borås stad får hjälp av ett stort föreningsnätverk med att ta hand om ensamkommande ungdomar – men det behövs fler värdfamiljer och volontärer. – Boendesituationen på Saltemad skapar kaos för oss, säger Lennart Frejd, aktiv i Agape Borås..

GT - 15 dec 17 kl. 11:58

Varningen: Älgar skapar kaos – vid motorvägen

En älgko och två älgkalvar skapar kaos för Säffleborna.De har uppehållit sig i närheten av E45 vid en Lidlbutik sedan i går.– En stressad älg kan angripa folk, säger Stefan Wickberg, presstalesperson vid polisen i Värmland..

SR - 02 jun 16 kl. 18:10

Översvämningar skapar kaos i Frankrike

I Frankrike skapar regnovädret med stora översvämningar kaos på många håll, liksom i andra europeiska länder. På eftermiddagen meddelade president Hollande att det råder katastroftillstånd i vissa delar av landet..

GöteborgsPosten - 02 mar 20 kl. 19:32

Containerbrist skapar kaos för transportföretagen

Produktionsstoppet i Kina skapar containerbrist för svenska exportföretag. "Det är kaos", säger Schenkers informationsansvarige Pierre Olsson ..

Barometern - 22 jul 14 kl. 06:49

Vattenavbrott skapar kaos i Byxelkrok

Under måndagen grävde ett elbolag av misstag av kommunens huvudvattenledning i Byxelkrok. Misstaget innebar stora konsekvenser för både turister, boende och restaurangägare som blev utan vatten under hela måndagen. Under måndagen grävde ett elbolag av misstag av kommunens huvudvattenledning i Byxelkrok.

IDG - 04 feb 11 kl. 06:02

Komponentfel skapar kaos i pc-branschen


Felet i en av Intels komponenter har skapat kaos i den svenska pc-branschen. "Vad gäller Intel kommer försäljningen tillfälligt att dö ut", säger Jonas Silander på Captech..

Nyheter 24 - 09 jun 11 kl. 11:13

Sillsvepet: "Mino Raiola skapar kaos"


Holländaren levererar igen. Likt en komet, vet man att runt början av juni börjar ett gäng stämband gå bärsarkargång någonstans i Europa. Mino Raiola är epitetet av en man som hävdar att "kaos är granne med gud".

Sydsvenskan - 30 maj 12 kl. 16:28

Bieber skapar kaos i Oslo

Totalt kaos utbröt när Justin Bieber besökte Oslo på onsdagen. Tusentals fans hade samlats utanför det hotell där den kanadensiske popstjärnan under eftermiddagen skulle ge en presskonferens..

Affärsvärlden - 02 sep 13 kl. 10:06

Strejk skapar kaos på Kastrup

En strejk bland säkerhetspersonalen på Kastrup i Köpenhamn har skapat kaos, med stängd säkerhetskontroll och långa köer. Resenärer uppmanas att stanna hemma..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.