News55 > Nyheter

Wednesday, 20 January, 17:46

News55 - 13 jan 21 kl. 01:40

Representanthuset till Pence: Avsätt TrumpUSA:s representanthus har som väntat officiellt röstat igenom att vicepresident Mike Pence bör avsätta president Donald Trump – men Pence avvisar kravet. Därmed pekar allt på att Trump åter ställs inför riksrätt. Fyra republikaner kommer att rösta för r. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Pence, Trump, USA, Mike Pence, Donald Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Representanthusettill , Pence, Avsätt, Trump
DN - 10 sep 18 kl. 16:08

Pence förnekar plan på att avsätta Trump

USA:s vicepresident Mike Pence har pekats ut som den anonyme skribenten till New York Times-kolumnen som beskriver hur Donald Trump motarbetas av sin egen personal. I en intervju med CBS förnekar han alla planer om att försöka avsätta presidenten. .

DI - 18 jul 16 kl. 09:34

Pence ska ta Trump till Vita huse

CLEVELAND, OHIO. In i det sista tvekade republikanernas Donald Trump med valet av den 57-åriga guvernören från Indiana, Mike Pence, till sin närmaste medarbetare för att gå segrande ur höstens presidentval i USA. Men nu är det två äldre vita män som ska säkra segern i höst och ena the Great Old Party under konventveckan som börjar på måndag..

Expressen - 24 jan 20 kl. 19:19

Demokraternas kamp för att avsätta Trump

WASHINGTON DC. För tredje dagen argumenterar Demokraterna för att Donald Trump ska avsättas. Intresset bland senatorerna har ibland varit svalt.

GöteborgsPosten - 25 jul 17 kl. 22:36

Pence räddade Trump i sista sekund

Med vicepresident Pences utslagsröst lyckades republikanerna med minsta möjliga marginal öppna en senatsdebatt om att avskaffa Obamacare. Resultatet fick sannolikt president Donald Trump att dra en lättnadens suck. Samtidigt väcks frågan hur republikanerna ska kunna enas om jättereformen när partiet nästan stupar på procedurfrågor..

DI - 15 okt 17 kl. 09:18

Belöning på 87 miljoner till den som kan avsätta Trump

Nu höjs insatsen i kampen kring Donald Trumps kontroversiella presidentskap. Den som har information som kan leda till att han avsätts erbjuds en belöning på motsvarande 87 miljoner kronor..

DI - 15 okt 17 kl. 09:18

Belöning på 81 miljoner till den som kan avsätta Trump

Nu höjs insatsen i kampen kring Donald Trumps kontroversiella presidentskap. Den som har information som kan leda till att han avsätts erbjuds en belöning på motsvarande 81 miljoner kronor..

Expressen - 15 feb 19 kl. 03:46

Tidigare FBI-chefen: Så skulle vi avsätta Trump

James Comey sparkades som FBI-chef under förvirrade omständigheter. Nu avslöjar efterträdaren Andrew McCabe hur FBI-toppar under de följande åtta dagarna diskuterade hur de skulle hantera Donald Trump. .

DN - 07 nov 18 kl. 09:35

Björn af Kleen: Inte säkert att det förlorade representanthuset bara är dåligt för Trump

Det förlorade representanthuset visar att Donald Trump skrämt bort borgerliga väljare i villaförorter utanför östkustens stora städer. Samtidigt lyckades inte Demokraternas fixstjärnor vinna i Florida eller Texas, vilket Trump lär tolka som en triumf. Det är också möjligt att Trump kan utnyttja sin nya sårbarhet i nästa presidentvalsrörelse, skriver DN:s Björn af Kleen.

Sydsvenskan - 20 dec 19 kl. 05:37

Kristen tidning: Avsätt president Trump

Donald Trump har ett starkt stöd från USA:s högerkristna. Men en av landets största kristna tidningar har nu tagit avstånd från presidenten och anser att han borde avsättas. Trump är "ett perfekt exempel på en människa som är moraliskt vilse och förvirr.

Helsingborgs Dagblad - 20 dec 19 kl. 05:37

Kristen tidning: Avsätt president Trump

Donald Trump har ett starkt stöd från USA:s högerkristna. Men en av landets största kristna tidningar har nu tagit avstånd från presidenten och anser att han borde avsättas. Trump är "ett perfekt exempel på en människa som är moraliskt vilse och förvirr.

Kristianstadsbladet - 20 dec 19 kl. 05:37

Kristen tidning: Avsätt president Trump

Donald Trump har ett starkt stöd från USA:s högerkristna. Men en av landets största kristna tidningar har nu tagit avstånd från presidenten och anser att han borde avsättas. Trump är "ett perfekt exempel på en människa som är moraliskt vilse och förvirrad" skriver Christianity Today..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.