Sydsvenskan > Sport

Friday, 22 January, 23:08

Sydsvenskan - 13 jan 21 kl. 05:16

Två bilar brann i centrala MalmöKlockan 04.10 under den tidiga onsdagsmorgonen började två bilar brinna på Augustensborgsgatan i Malmö..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö, Augustensborgsgatan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilar, branni , centrala, Malmö
GöteborgsPosten - 11 mar 15 kl. 07:15

Fem bilar brann i natt

Fem bilar brann i Göteborg under natten till onsdagen. Först brann fyra bilar i Hammarkullen. En dryg timma senare fick Räddningstjänsten släcka ett brinnande fordon i Partille..

Skånskan - 04 okt 19 kl. 06:49

Bilar brann på Trelleborgsgatan

Två bilar brann på Trelleborgsgatan i Malmö, natten till fredag.Polis och räddningstjänst larmades till platsen vid halv tre-tiden på natten mot fredagen. Då brann två bilar, den ena i fronten och den andra i de bakre delarna.

Skånskan - 14 jun 16 kl. 07:50

Tre bilar brann i natt

Malmö Tre bilar brann vid två platser på Rosengård under natten till tisdagen.Vid 00.40-tiden, natten till tisdagen, kom det första larmet om en bilbrand på Rosengård.

Skånskan - 29 jan 19 kl. 09:38

Två bilar brann p-platser

TOMELILLA Två bilar brann på en parkeringsplatser i måndags i tätorten.
Klockan 22.15 ryckte räddningstjänsten ut till Byskillnadsgatan vid järnvägsstationen där en bil brann.

GöteborgsPosten - 02 nov 14 kl. 08:47

Elva bilar brann under natten

Sju bilar brann under söndagsnatten vid Kannebäcksskolan i Västra Frölunda, uppger polisen. Dessutom brann det på flera andra ställen..

YLE - 09 maj 16 kl. 05:33

Bilar brann i Helsingfors i natt – antändes sannolikt med avsikt

Sex bilar brann på en parkeringsplats i Kvarnbäcken i Helsingfors i natt. Enligt räddningsverket och polisen har bilarna har antänts avsiktligt. Larmet kom till Kvarndammsvägen efter klockan 2 inatt.

Skånskan - 16 jul 19 kl. 07:07

Fyra bilar brann i natt

Under natten till tisdagen kom flera larm till SOS om bilbränder i Lund.Det första larmet gällde en brand på Västanväg i Klostergården och kom klockan 01.53.

Magazin24 - 26 jul 12 kl. 07:17

Bilar brann på flak

Två bilar brann under natten till torsdagen på ett lastbilsflak som någon hade tänt på. Polis och räddningstjänst kallades omkring 02.30 under natten till torsdagen till Energigatan i Hallstahammar.

Kristianstadsbladet - 04 jan 14 kl. 20:28

Flera bilar brann i södra Stockholm


Flera bilar brann på en parkering på Åstorpsringen i Gamla Enskede i södra Stockholm på lördagskvällen. Larmet om kom vid 19.30-tiden.

UNT - 04 jan 14 kl. 20:28

Flera bilar brann i södra Stockholm

Flera bilar brann på en parkering på Åstorpsringen i Gamla Enskede i södra Stockholm i kväll. Tre bilar är utbrunna och en är skadad enligt polisen. Bilbränderna tros vara anlagda.

Helsingborgs Dagblad - 04 jan 14 kl. 20:30

Flera bilar brann i södra Stockholm

Flera bilar brann på en parkering på Åstorpsringen i Gamla Enskede i södra Stockholm på lördagskvällen. Larmet om kom vid 19.30-tiden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.