GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 18 January, 14:14

GöteborgsPosten - 12 jan 21 kl. 14:10

MSB får 89 miljoner i ökat anslagRegeringen vill ge Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) 89 miljoner kronor i ökat anslag. Det föreslås i årets första ändringsbudget..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
MSB, Myndigheten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MSBfår 89 miljoner i , ökat, anslag
Sydöstran - 13 jun 16 kl. 16:36

Kovändningen – kvinnojouren får ökat anslag

Kvinnojouren får ett ökat anslag till 653 800 kronor. Det beslutade en enig socialnämnd på måndagen..

SR - 06 sep 19 kl. 10:56

MSB: Ökat behov av etisk hackning

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, ser ett ökat behov av etiska hackare som utsätter IT-system för attacker för att hitta svagheter..

Nyan - 15 nov 18 kl. 18:00

Föreslår ökat anslag för kommersiell radio

Runar Karlsson (C) föreslog i ett anförande i gårdagens budgetdebatt i lagtinget att kommersiell radio skulle få ett anslag på 100 000 euro så att man skulle kunna föra över program ”som inte är kärnan i public service”, till exempel firarprogram, fotbollsreferat och ”skvalradio” till kommersiell radio i stället för att ligga hos Ålands Radio, som är en public service-kanal. – Man borde göra bara public service-verksamhet, tyckte han. (ff) Fredrika Fellman fredrika.

Nya Wermlands Tidningen - 02 nov 15 kl. 16:19

Bokdagar behöver ökat anslag för att överleva

Hot. Bokdagar i Dalsland är hotat i framtiden. De ideella krafterna går på knäna och får att kunna sköta administrationen behövs ett ökat pengaanslag, säger Bokdagars huvudansvariga, Anita K Alexandersson..

ÖstersundsPosten - 27 aug 15 kl. 21:20

Bah Kunhke lovar ökat stöd till Sametinget

Detta presenterade hon i går, under en konferens med de nordiska sametingen och FN:s specialrapportör i urfolksfrågor. När statsbudgeten kommer om några veckor så kommer det att innehålla ökat anslag till Sametinget, även om hon inte kunde precisera några summor. Detta är en följd av att regeringen vill öka det samepolitiska arbetet.

Blekinge Läns tidning - 19 aug 17 kl. 05:00

Civilförsvarsföreningen i Olofström söker ökat bidrag

Bra utbildning och tryggad beredskap kräver ett ökat anslag. Därför söker Olofströms Civilförsvarsförening ett kommunalt bidrag på 200 000 kronor..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Krissignaler från Jamtli ? Vill ha ökat anslag

Stiftelsen Jamtli begär att det årliga bas­anslaget från landstinget och Östersunds kommun höjs med 850 000 kronor för att museet ska klara sina åtaganden. Jamtli begär även att det årliga anslaget på 1,2 miljoner till nyinvesteringar i stället får användas till att klara drift och underhåll av de kulturhistoriska husen..

Dalarnas tidningar - 19 apr 16 kl. 20:12

Efter babyboomen – inget ökat anslag till kungafamiljen

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har blivit föräldrar..

Regeringen - 22 jun 16 kl. 13:59

Ökat anslag till Socialstyrelsen för effektivare validering av utländska utbildningar

Regeringen beslutade på onsdagens regeringssammanträde att förstärka anslaget till Socialstyrelsen med ytterligare 10 miljoner kronor för effektivare validering av utländska personers utbildningar inom hälso- och sjukvårdsyrken..

Regeringen - 22 jun 16 kl. 13:46

Ökat anslag till Inspektionen för vård och omsorg

Regeringen beslutade på onsdagens regeringssammanträde att förstärka anslaget till Inspektionen för vård och omsorg (IVO) med ytterligare 10 miljoner kr till följd av ökad arbetsbelastning..

Länstidningen i Jämtland - 30 jan 17 kl. 05:30

Region Jämtland Härjedalen får ökat anslag för kultursamverkan

I veckan kom beskedet: Region Jämtland Härjedalen får 700 000 kronor i extra stöd för att samverka med de övriga Norrlandslänen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.