GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 22 January, 03:43

GöteborgsPosten - 12 jan 21 kl. 14:34

Företag får höjt och förlängt krisstödRegeringen, C och L föreslår att stödet till småföretag som tappat stor del av sin omsättning höjs till 90 procent under november–februari..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagfår , höjtoch , förlängt, krisstöd
DI - 31 jan 20 kl. 13:38

Flera städer i Kina uppmanar företag att hålla stängt länge

Myndigheterna i Peking har uppmanat företagen att hålla stängt ytterligare en vecka och börja sin verksamhet först den….

Magazin24 - 16 jun 16 kl. 11:21

Asylboenden får förlängt avtal

Migrationsverket förlänger avtal med två företag. Migrationsverket har förlängt avtalen om asylboende hos två företag i länet. För Attendos anläggning i Westsura Herrgård så förlängs nu avtalet från den 22 maj fram till 20 november 2016 med 50 platser varav 25 garantiplatser.

Kristianstadsbladet - 16 okt 14 kl. 06:00

Småföretag i Dalarna mest lönsamma

Det går bättre för de svenska småföretagen. Bäst går det i Dalarna, enligt en undersökning från LRF Konsult.Men det går knackigt för småföretagen i Stockholm.

TA - 16 okt 14 kl. 06:00

Småföretag i Dalarna mest lönsamma

Det går bättre för de svenska småföretagen. Bäst går det i Dalarna, enligt en undersökning från LRF Konsult.Men det går knackigt för småföretagen i Stockholm.

BT - 16 okt 14 kl. 06:00

Småföretag i Dalarna mest lönsamma

Det går bättre för de svenska småföretagen. Bäst går det i Dalarna, enligt en undersökning från LRF Konsult. Men det går knackigt för småföretagen i Stockholm.

BT - 07 aug 17 kl. 03:00

Brott: Inbrott på företag – skyldiga kom inte långt

Under helgen har någon brutit sig in på Vokes Air i Svenljunga. .

BT - 31 aug 18 kl. 12:00

Familjeföretag i skilsmässa – långt från bara ett familjeproblem

En skilsmässa i familjeföretaget kan få förödande konsekvenser för de anställda. I vissa fall kan det till och med leda till ett ägarskifte i bolaget..

Nerikes Allehanda - 04 mar 20 kl. 17:30

NYHETSDAGEN: ► Chef sökte källa ► Åklagarens teori om mordplanen ► Ny ägare till anrikt Örebroföretag ► Bageri håller stängt

Här är en sammanfattning av nyheterna från onsdagen..

HBL - 13 mar 13 kl. 18:14

Mindre krisstämning på EU-toppmöte

Arbetslösheten växer, tillväxten hackar eller backar i större delen av EU. Ändå ser det ut att bli ett EU-toppmöte om ekonomi utan samma kompakta krisstämning som tidigare.- Det är mindre av marknadstryck nu, men alla är fullt medvetna om att det finns andra dramatiska förlopp, sociala problem och att många står utanför arbetsmarknaden, sade statsminister Fredrik Reinfeldt efter sitt samråd med riksdagens EU-nämnd inför torsdagens och fredagens möte i Bryssel.

DN - 28 aug 20 kl. 13:23

Enskilda företag får krisstöd

Regeringen förbereder nu ett krisstöd som riktar sig till enskilda företag.  – Det handlar om företagare som drabbats av coronakrisen,.

Expressen Dina Pengar - 13 jul 20 kl. 12:15

Miljonregn över Stordalen – får mest krisstöd i Norge

Petter Stordalens Strawberry Group toppar listan över norska företag som fått mest krisstöd. Koncernen har fått 131 miljoner norska kronor. ”Det är ett plåster på ett stort sår”, kommenterar Stordalen till E24.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.