Corren > Nyheter

Thursday, 28 January, 15:30

Corren - 13 jan 21 kl. 05:00

50-årig kvinna: "Det bara ballade ur"Två kvinnor, 48 och 50 år gamla, ertappades med att stjäla varor i Ica Maxi i Tornby. Nu har de åtalats för stöld..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Ica Maxi, Tornby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 50-årig, kvinnaDet , bara, balladeur
Nyheter 24 - 24 jul 13 kl. 09:09

85-årig kvinna fast för snatteri ? har inte råd att handla matIngen vet om att hon snattar

VÄSTERÅS. Den 85-åriga kvinnan har sagt att hon har svårt att leva på sin pension. Hon får ut 9 000 kronor i månaden ?

News55 - 22 feb 16 kl. 15:13

80-årig kvinna satt i bilen – blev rånad

News55 har nyligen rapporterat om hur äldre personer blir av med sina ägodelar på öppen gata av gärningsmän som är snabba med att plocka exempelvis plånböcker från rullatorkorgen. Detta har fått polisen att utfärda en varning om att lägga värdesaker där.       LÄS MER: Polisens varning efter nya brott mot äldre 80-årig kvinna rånad

På måndagen skedde ett nytt rån, den här gången mot en 80-årig kvinna i Malmö.

BT - 19 jul 14 kl. 06:59

42-årig kvinna anhållen för mord

En 42-årig kvinna sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för att ha mördat en kvinna som hittades död i en bostad i Härnösand. Sannolika skäl är den starkare misstankegraden. Kvinnan greps i bostaden på fredagskvällen, och det misstänkta mordet har förmodligen skett någon gång under eftermiddagen eller kvällen.

SmålandsPosten - 23 jul 14 kl. 07:10

Konsthallens fönster krossade igen? 20-årig kvinna gripen

För knappt en vecka sedan krossades konsthallens fönster och på tisdagskvällen krossades ytterligare tre fönster. När en väktare gick rond i centrala Växjö vid 23-tiden på tisdagskvällen såg denne när en kvinna kastade sten mot konsthallens fönster. Väktaren kunde gripa kvinnan precis utanför Restaurang PM i Växjö.

Uppsalanyheter.se - 27 maj 14 kl. 00:42

Greps i centrum för mord på 31-årig kvinna i Luthagen

Polisen har gripit en 31-årig man, skäligen misstänkt för mordet på en 30-årig kvinna i en lägenhet på Hällbygatan under måndagkvällen.Polisen har gripit en 31-årig man, skäligen misstänkt för mordet på en 30-årig kvinna i en lägenhet på Hällbygatan under måndagkvällen.   Den person som hittats mördad i en lägenhet på Hällbygatan i Uppsala var en 30-årig kvinna, tidigare under kvällen ville inte polisen uppge om det var en man eller en kvinna som bragts om livet.

Uppsalanyheter.se - 14 dec 16 kl. 02:41

20-åring anhållen för mord på 19-årig kvinna

En 20-årig man har anhållits misstänkt för en lägenhetsbrand på Hällbygatan i Uppsala. Vid branden hittades en avliden person som nu har identifierats som en 19-årig kvinna.En 20-årig man har anhållits misstänkt för en lägenhetsbrand på Hällbygatan i Uppsala.

SmålandsPosten - 06 maj 14 kl. 22:28

30-årig kvinna misstänkt för grovt bedrägeri

Den pågående bedrägeriutredningen i Växjö, där två män sitter häktade misstänkta för grova bedrägerier, växer.
Även en 30-årig kvinna har nu dragits in i utredningen. Kvinnan har en nära relation till en av två Växjöbor som sitter häktade sedan en vecka tillbaks.

UNT - 09 okt 14 kl. 09:05

90-årig kvinna odlade rar knarkväxt

"För mig var det bara rara krukväxter", säger en 90-årig kvinna i Gislaveds-trakten sedan polisen gjort husrannsakan i hennes bostad och hittat ett antal cannabisplantor..

BT - 09 okt 14 kl. 09:05

90-årig kvinna odlade rar knarkväxt

- För mig var det bara rara krukväxter, säger en 90-årig kvinna i Gislaveds-trakten sedan polisen gjort husrannsakan i hennes bostad och hittat ett antal cannabisplantor. Kvinnan säger sig inte ha någon kännedom att det skulle vara knark i hennes krukor och det är oklart om hon kommer att åtalas för narkotikabrott. Om uppsåt saknas kan misstanke om brott avskrivas.

Kristianstadsbladet - 09 okt 14 kl. 09:05

90-årig kvinna odlade rar knarkväxt


- För mig var det bara rara krukväxter, säger en 90-årig kvinna i Gislaveds-trakten sedan polisen gjort husrannsakan i hennes bostad och hittat ett antal cannabisplantor.Om det var ett tips utifrån eller om det var polisens spaningsgrupp som på egen hand nosat upp den aktuella knarkplanteringen är oklart, skriver Kvällsposten på nätet.Kvinnan säger sig inte ha någon kännedom att det skulle vara knark i hennes krukor och det är oklart om hon kommer att åtalas för narkotikabrott.

DI - 09 okt 14 kl. 09:39

90-årig kvinna odlade knarkväxt

"För mig var det bara rara krukväxter, säger en 90-årig kvinna i Gislaveds-trakten sedan polisen gjort husrannsakan i hennes bostad och hittat ett antal cannabisplantor.".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.