Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 17 January, 02:11

Vimmerby Tidning - 13 jan 21 kl. 05:00

En av Sveriges bästa arbetsplatser?Replik på Gunilla Johanssons (S) insändare "Vi lägger grunden för en hållbar personalpolitik"..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Sveriges, Gunilla Johanssons, Vi

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En av Sveriges bästa arbetsplatser
Dagens PS - 06 nov 19 kl. 12:25

Nytt larm: Hälsofara på tusentals arbetsplatser

Åtta av tio undersökta arbetsplatser har bristfällig hantering av kemikalier, damm och avgaser. Det visar en ny granskning som Arbetsmiljöverket har gjort. Det skriver Svenska Dagbladet.

YLE - 13 jul 15 kl. 04:12

Solenergi skapar inhemska arbetsplatser

Om finländare satsar på solenergi hålls en stor del av pengarna kvar i Finland. Solenergi kan också skapa nya arbetsplatser. Om du investerar i solenergi stannar största delen av dina pengar kvar i Finland.

Skånskan - 02 apr 19 kl. 15:00

Säkerhetsrisker när arbetsplatser saknas

STAFFANSTORP Trots ombyggnad, kulturlyft och förelägganden med viteshot är det fortsatt trångt i Staffanstorps rådhus.
Redan i dag saknas minst sex arbetsplatser och under året och kommande år kommer platsbristen att öka kraftigt.Detta enligt en nyligen framtagen lokalförsörjningsplan som presenterades för ledamöterna i arbetsmarknadsnämnden vid senaste mötet.

YLE - 04 sep 13 kl. 12:00

OP-Pohjola: 500 arbetsplatser läggs ut på entreprenad

OP-Pohjola som säljer bank-, placerings- och försäkringstjänster ska lägga 500 arbetsplatser inom ict-sektorn ut på entreprenad. Det är främst programerare som tvingas byta arbetsgivare i november. Det är företagen Accenture och CGI som tar över tjänsterna.

YLE - 31 mar 15 kl. 15:47

Gröna arbetsplatser skapas inte av sig själva

Cleantech – alltså ren teknologi – och bioekonomi är båda megatrender där Finland redan visat framfötterna och på sikt kan etablera nya exportframgångar. Den trenden vill också politikerna rida på genom löften om nya jobb. Möjligheterna finns, men det krävs både politisk vilja och mod från företagens sida.

YLE - 26 aug 15 kl. 10:22

Mycket "dolda" arbetsplatser i Östnyland

Det gäller som arbetssökande att hålla ögon och öron öppna och ringa runt till företag, vänner och bekanta. En stor del av de lediga arbetsplatserna i regionen Östnyland är nämligen dolda. Med dolda arbetsplatser avses jobb som inte syns på webbsajter som mol.

YLE - 14 okt 15 kl. 12:37

Minskat stöd skapar inte nya arbetsplatser

Att förkorta tiden för hur länge den inkomstrelaterade arbetslöshetsersättningen betalas ut kommer inte att gynna ekonomin, åtminstone på kort sikt. Istället borde man skapa nya arbetsplatser. Regeringen beslutade igår att den inkomstrelaterade arbetslöshetsersättningen i fortsättningen betalas ut under en period som är 100 dagar kortare än vad den är i dag.

YLE - 03 aug 16 kl. 04:34

Hårt tryck att skapa nya arbetsplatser

Regeringen bereder som bäst sitt nya sysselsättningspaket. Det finns lite spelrum och en del tvivlar på om regeringen kan nå upp till sina målsättningar. Regeringen har bråda tider framför sig.

YLE - 26 okt 16 kl. 09:46

Arbetarskyddet specialgranskar arbetsplatser i Lojo

Arbetarskyddsinspektörer vid Regionförvaltningsverket i södra Finland (AVI) inspekterar arbetsplatser i Lojo och Högfors den 26 och 27 oktober. Den här gången har man inte valt ut särskilt farliga branscher utan olika typer av arbetsplatser berörs. AVI uppger att det här är ett helt nytt sätt att utföra granskningar på.

YLE - 20 apr 17 kl. 10:33

Google utredde: Datacentraler kunde ge Finland fler miljarder euro och tusentals arbetsplatser

Den internationella datacentralsindustrin växer snabbt. En ny utredning som är beställd av Google visar att Finland har goda förutsättningar att locka nya datacentraler hit. Industrin omkring datacentralerna gynnar Finland.

YLE - 12 jun 17 kl. 05:07

Arbetsplatser erbjuder dagvård på sommaren - "vi får pengarna tillbaka med god ränta"

Barnfamiljer tampas varje sommar med ett stort pussel där barnens sommarlov måste pusslas ihop med föräldrarnas ledigheter. Några arbetsplatser erbjuder därför i sommar barnvård åt sina arbetstagares barn under juni månad. Juni månad är ofta ett stort pussel för barnfamiljer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.