GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 19 January, 10:33

GöteborgsPosten - 12 jan 21 kl. 13:10

Svart låda funnen efter flygolyckaEn svart låda från olycksplanet som störtade i havet utanför Jakarta i lördags har återfunnits, meddelar landets transportminister Budi Karya Sumadi..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Jakarta, Budi Karya Sumadi

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svart, låda, funnenefter , flygolycka
SvD - 03 maj 11 kl. 07:35

Ytterligare svart låda nu funnen

Försvann den 1 juni 2009..

DN - 01 okt 13 kl. 23:57

Saknad 19-åring funnen död i Svartån i Örebro

Den 19-åring som eftersökts sedan han försvann efter en utekväll natten mellan fredag och lördag har hittats död. Kroppen återfanns i Svartån i centrala Örebro..

HBL - 20 apr 14 kl. 15:54

Flygolycka i Jämijärvi skördade åtta liv

Dödsoffren i flygolyckan i Jämijärvi har inte kunnat identifieras, uppger polisen på en presskonferens på söndagskvällen. Tre personer klarade sig vid liv efter att ha hoppat från planet med fallskärm. Åtta personer hittades brända i planvraket.

BT - 31 dec 14 kl. 14:02

Svart flygår långt ifrån det värsta

En rad spektakulära flygolyckor ägde rum under 2014. Men trots de många dödsoffren och tragedierna var det långt ifrån ett av de värsta flygolycksåren. På en av årets sista dagar försvann Air Asias plan QZ 8501 från radarn.

Sydsvenskan - 14 mar 16 kl. 00:22

Sju döda i flygolycka i Bolivia

Minst sju människor dog och ytterligare 15 skadades när ett litet flygplan kraschade in i en marknad i staden Santa Ana del Yacuma i nordöstra Bolivia.Flygplanet, som var av typen Cessna 206, störtade rätt ner i marknaden vid lunchtid och dödade fyra personer ombord på flygplanet, inklusive piloten, och tre personer som fanns på marken, uppger myndigheterna.Alla offren var invånare i regionen.

BT - 04 aug 14 kl. 18:20

Elden hotar tätort ? en man funnen död

Den våldsamma branden i Västmanland fortsatte att härja under natten till tisdagen. Branden har nu också skördat sitt första offer. En 30-årig man har hittats död norr om Stabäck.

Nya Wermlands Tidningen - 02 aug 17 kl. 08:57

Hund funnen i Dals Långed

Polisen i Dalsland efterlyser ägaren till en svart och vit hund som hittats i Dals Långed..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Svart låda från olycksplanet funnen

Lösningen på varför det norska herculesplanet kraschade mot Kebnekaise den 15 mars i år kan närma sig, uppger Aftonbladet.Arméns jägarbataljon har hittat en av två svarta lådor, den som innehåller ljudinspelning från flygningen.Den som fann lådan, armékapten Carl-Johan Olofsson, säger att han såg något orange sticka upp ur snön.

Sydsvenskan - 01 aug 13 kl. 06:30

Hansson hade solen i ögonen och när han satte upp händerna för att skugga ögonen slog Rossi till. Den här gången var han inte bedövad av vin och öl. Han var nykter och snabb och stark.

Kapitel 34Den bleka septembersolen lyckades inte värma männen som i den tidiga morgonen kom cyklande från slitna hyreskaserner runt om i staden. Likt ett lämmeltåg slussades de mot klaffbrons trånga gatt och vidare mot varvsgrinden. Buttra kommentarer och ilskna rop hördes på fabriksgården när männen gjorde sig redo för ännu en lång och slitsam arbetsvecka.

Kristianstadsbladet - 16 apr 11 kl. 06:30

Kuba tar hjälp av kapitalism

På Plaza de la Revolución i Havanna har skett något som annars aldrig sker på Kuba: Gatan har fått n?
Samtidigt öppnas Kubas Kommunistiska Partis sjätte kongress, den första på 14 år. Dess överskuggande uppgift är att anta regeringens plan för ekonomiska reformer.

GöteborgsPosten - 06 feb 17 kl. 14:23

59 år sedan flygolyckan med Manchester United i München

Den 6 februari 1958 är ett svart datum i fotbollens historia. I dag är det 59 år sedan Åtta spelare i Manchester United omkom i en flygolycka i München..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.