Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 26 January, 10:15

Aftonbladet - 13 jan 21 kl. 02:46

Officiellt nej från Pence att avsätta Trump▸ USA:s vicepresident Mike Pence avvisar officiellt Demokraternas krav att han ska avsätta president Donald Trump..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Pence, Trump, USA, Mike Pence, Demokraternas, Donald Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Officiellt, nejfrån , Penceatt , avsätta, Trump
DN - 10 sep 18 kl. 16:08

Pence förnekar plan på att avsätta Trump

USA:s vicepresident Mike Pence har pekats ut som den anonyme skribenten till New York Times-kolumnen som beskriver hur Donald Trump motarbetas av sin egen personal. I en intervju med CBS förnekar han alla planer om att försöka avsätta presidenten. .

Dagens PS - 24 maj 19 kl. 14:57

Dagens PS läsare vill avsätta SD-toppen

PS-BAROMETERN – här sammanställer vi svaren från Dagens Fråga. Vad tycker läsarna egentligen om nyhetsveckan som gått? Veckan har innehållit en hel del intressanta ämnen i nyhetsrapporteringen, och i skrivande stund har 1.

ÖstersundsPosten - 18 feb 16 kl. 12:42

Kommunstyrelsen ville avsätta 5 miljoner för aktieköp – fullmäktige sa nej

Det är inte ovanligt att kommunen avsätter pengar till köp av aktier, framför allt har detta gällt aktier i Härjeåns under många år. Ett förslag fanns uppe i kommunfullmäktige att avsätta pengar till köp av finansiella tillgångar men efter ett par anföranden var enigheten stor att sända ärendet på en återremiss..

Dagens PS - 21 nov 19 kl. 12:28

Åkesson: ”Vi vill avsätta alla ministrar”

Vänterpartiet hotar med att väcka misstroende mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark. Nu verkar partiet få stöd av Sverigedemokraterna.  Vänsterpartiet gick tidigare i dag ut med ett hot om att väcka misstroendeomröstning mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S), om regeringen inte stoppar reformeringen av Arbetsförmedlingen.

PrivataAffärer - 18 jun 19 kl. 17:45

Uppgifter: Vita huset har undersökt möjligheten att avsätta Fed-chefen

Den amerikanska presidentadministrationen ska inte bara ha undersökt om det på laglig väg är möjligt att avsätta Federal Reserves ordförande utan också analyserat vilka potentiella följder som en sådan petning skulle få, skriver nyhetsbyrån. Enligt tidigare uppgifter har rådgivare rått presidenten att avhålla sig från att agera drastiskt i frågan, då en självständighet för centralbankens penningpolitik anses vara ett fundament i konventionell demokratipraxis. En talesperson för Federal Reserve säger i ett uttalande att en ordförande i centralbanken endast kan avsättas på en orsaksmässig grund.

Cornucopia - 06 apr 17 kl. 22:12

Tillerson: Ny Trumppolicy för Syrien - anfall för att avsätta Assad

USA:s utrikesminister meddelade just att Trumpregimen för andra gången på mindre än två veckor byter policy vad gäller Syrien och Assad. USA avser nu att leda ett militärt anfall mot Syrien i syfte att avsätta Assad. Trumpeter som yrat om att Trump skulle bryta med det militär-industriella komplexet, sluta lägga sig i Mellanöstern och samarbeta med Putin kan sätta sig och diskutera i små grupper.

Dalarnas tidningar - 16 nov 17 kl. 06:01

Ledare: Nej, att avsätta dig är inte "patetiskt", Stefan Löfven

S har i många decennier sett sig som det statsbärande partiet i Sverige. För S har det varit en anomali, en onaturlig avvikelse, med en statsminister som inte är socialdemokrat. Så är det fortfaran....

DI - 07 jun 12 kl. 21:36

IMF: Så mycket behöver de spanska bankerna avsätta

Internationella valutafonden (IMF) uppger i en ny rapport att de spanska bankerna behöver avsätta ytterligare 37 miljarder euro för att täcka eventuella förluster som skulle kunna uppstå vid ett negativt ekonomiskt scenario..

DN - 07 jan 14 kl. 08:02

Erdogan vill avsätta al-Assad

En FN-ledd fredskonferens om Syrien måste ha till syfte att avsätta den syriske presidenten al-Assad från makten eftersom han är ansvarig för tiotusentals människors död, sade Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan vid ett besök i Tokyo på tisdagen..

Affärsvärlden - 10 feb 14 kl. 14:44

Kinas CBRC beordrar mindre banker att avsätta mer kapital

Kinas banktillsynsmyndighet, CBRC, beordrade landets mindre banker att avsätta mer kapital för att undvika likviditetsbrist, enligt information från tre insatta källor. Det signalerar att oron ökar för att konkurserna kan komma att stiga, enligt Bloomberg..

Expressen - 09 sep 14 kl. 22:03

Ulf Lundell på valturné – vill avsätta Reinfeldt

Lundell på valturné – för att avsätta Reinfeldt. - Fyra år till med Alliansen är mer än vad åtminstone jag orkar med, meddelar han inför premiären på KB i Malmö på fredag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.