UNT > Nyheter

Thursday, 28 January, 06:22

UNT - 13 jan 21 kl. 02:40

Poppis skaffa hund under pandeminDrygt 57 000 nya hundar registrerades i Sverige under fjolåret, det är en ökning med nära 11 procent jämfört med 2019, uppger Jordbruksverket..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Sverige, Jordbruksverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Poppis, skaffa, hundunder , pandemin
Blekinge Läns tidning - 16 jun 20 kl. 03:00

Fler vill skaffa hund under pandemin

Sedan coronakrisen startade vill fler personer skaffa hund. Men innan man skaffar hund finns det flera saker att tänka på..

YLE - 11 apr 18 kl. 04:56

En djungel av frågor att ta ställning till för den som vill skaffa hund - uppfödare: "Tänk först på vad du kan erbjuda hunden"

Närmare tretusen hundar visar inkommande helg upp sig i Botniahallen på Vasa internationella hundutställning. Många besöker utställningen för att de överväger att skaffa hund. Både uppfödare och veterinärer har goda råd att ge..

SR - 20 maj 19 kl. 10:24

Gener kan påverka valet att skaffa hund

Kan gener påverka huruvida vi väljer att skaffa hund eller ej? Ja gener tycks spela roll, visar en studie gjord av bland annat Uppsala universitet och Karolinska institutet..

Sydsvenskan - 13 jul 19 kl. 11:59

Sommaren är tiden för att skaffa hund

En sommarvalp lagom till semestern? Ja, så verkar många som vill skaffa hund resonera, rapporterar P4 Skaraborg. Antalet nyregistreringar av hundvalpar hos Svenska Kennelklubben fördubblas under sommarmånaderna.

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 19 kl. 11:59

Sommaren är tiden för att skaffa hund

En sommarvalp lagom till semestern? Ja, så verkar många som vill skaffa hund resonera, rapporterar P4 Skaraborg. Antalet nyregistreringar av hundvalpar hos Svenska Kennelklubben fördubblas under sommarmånaderna.

GöteborgsPosten - 13 jul 19 kl. 11:59

Sommaren är tiden för att skaffa hund

En sommarvalp lagom till semestern? Ja, så verkar många som vill skaffa hund resonera, rapporterar P4 Skaraborg..

Världen Idag - 26 jul 19 kl. 10:00

Sommaren – tiden att skaffa hund

En sommarvalp lagom till semestern? Ja, så verkar många som vill skaffa hund resonera, rapporterar P4 Skaraborg. Antalet nyregistreringar av hundvalpar hos Svenska kennelklubben fördubblas under sommarmånaderna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 anledningar till att du borde skaffa hund

1. De får oss att skrattaEnligt forskning skrattar hundägare mer än de som har andra husdjur. Och det är inte så konstigt när man tänker efter – hundar kan ju vara sjukt roliga.

YA - 21 sep 18 kl. 00:01

Katarina Melvinger: Skaffa hund är det bästa, och sämsta, vi har gjort

Tänk dig för, sade jag till mig själv en miljard gånger innan vi skaffade hund. Och det gjorde jag. Men det kvittade, det är som att skaffa barn, det går inte att föreställa sig hur det kommer att bli.

YLE - 16 jun 17 kl. 11:30

Lyckan är en hund som heter Onni - Helsingforsarna allt ivrigare på att skaffa hund

Antalet hundar ökar mera än invånarantalet i Helsingfors. Labrador retriever är den populäraste rasen och Onni det vanligaste namnet Antalet hundar har i proportion ökat mera än invånarantalet i Helsingfors. Det finns nu ungefär 30 000 hundar i Helsingfors.

Nyhetsverket - 10 jun 15 kl. 22:40

Skaffa hund och bli friskare!

Jag har nu min fjärde hund i vuxen ålder. Morgan 6 år. Tidigare hade jag Wilma, Willie och Wiktor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.