Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 26 January, 09:48

Aftonbladet - 13 jan 21 kl. 02:04

Pence ger besked om 25:e tillägget▸ Mike Pence kommer inte att använda konstitutionens 25:e tillägg för att avsätta Donald Trump i förtid..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Pence, Donald Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Penceger , beskedom , 25:e, tillägget
Expressen - 24 aug 18 kl. 19:04

Kristerssons besked om SD till Björklund

Liberalernas partiledare, Jan Björklund, vill att allianskollegorna talar ur skägget om vilken roll de är beredda att ge Sverigedemokraterna vid en regeringsbildning. – Vi kommer inte regera med, eller regeringsförhandla med SD, säger M-ledaren Ulf Kristersson, som svar på Björklunds passning.  .

YLE - 30 aug 17 kl. 15:39

Postens tack till tidningsutdelare för 33 års tjänst: 60 procent bort från lönen

I Kyrkslätt bor det en man som är besviken på det finländska samhället - och alldeles speciellt på Posten som arbetsgivare. Han har ägnat nästan hela sitt liv åt sitt arbete där. - Jag har alltid litat på att det finländska systemet är uppbyggt så att en arbetstagare inte kan behandlas så här.

Ekonomistas - 19 apr 20 kl. 21:28

Gunnar Lantz: Krisstöd till rätt kommuner

En viktig del av regeringens krispaket är extra resurser till kommunerna. I detta gästinlägg diskuterar Gunnar Lantz, doktor i ekonomisk historia vid Centrum för regionalvetenskap vid Umeå universitet (Cerum), utformningen av detta krisstöd.
I veckan lämnade regeringen sitt förslag till vårändringsbudget för 2020.

Barometern - 01 jul 14 kl. 07:20

Löfven måste tala ur skägget

Stefan Löfven hummar som Frödings gamla bergtroll när han får frågor om vilka partier som ska ingå i en S-ledd regering. Miljöpartiet är en ”naturlig samarbetspartner”, han är ”glad” över Feministiskt Initiativs framgångar och han ”sträcker ut en hand” över blockgränsen till Folkpartiet och ­Centerpartiet. ”Hum, hum, jag är allt bra dum...

Barometern - 01 jul 14 kl. 07:20

Löfven måste tala ur skägget

Stefan Löfven hummar som Frödings gamla bergtroll när han får frågor om vilka partier som ska ingå i en S-ledd regering. Miljöpartiet är en ”naturlig samarbetspartner”, han är ”glad” över Feministiskt Initiativs framgångar och han ”sträcker ut en hand” över blockgränsen till Folkpartiet och ­Centerpartiet. ”Hum, hum, jag är allt bra dum...

Ekonomistas - 25 mar 20 kl. 07:36

Utvidga corona-amorteringsfriheten till alla

Detta är ett gästinlägg av Claes Bäckman, assistant professor vid Department of Economics and Business Economics, Aarhus Universitet. Det är ett välkommet besked att Finansinspektionen meddelat att inkomstbortfall kopplat till coronaviruset är ett skäl till undantag från amorteringskravet. Men att tillfälligt ge undantag från amorteringskravet är inte tillräckligt.

Cornucopia - 01 dec 14 kl. 11:25

Fridolin: Skolresultaten ska bli allt sämre i sex år till, sedan vänder det

Sva(mp)en Gustav Fridolin har nu gett upp sitt omogna naivt okunniga uttalande om att han skulle vända den svenska skolans resultat på 100 dagar. Till Schibsted/Aftonbladet säger han nu att det kommer ta sex år innan skolan slutar försämras och den blir alltså inte ett dugg bättre, tvärt om sämre, under socialisternas nuvarande mandatperiod 2014 - 2018

Det handlar bara om att försämringen av skolan ska upphöra och resultaten ska vända upp från en allt lägre nivå.
Aftonbladet:"Men nu ger Fridolin ett skarpt löfte: inom sex år ska den nedåtgående trenden ha vänts.

SvD - 01 jun 15 kl. 13:25

M om AP-fonderna: "Tala ur skägget Löfven"

Moderaterna vill ha besked från statsminister Stefan Löfven om hur S ser på att använda AP-fondernas pensionspengar för att satsa på investeringar i bostäder och järnväg.
– Det är oklart var han menar, han borde tala ur skägget, säger M:s ekonomisk-politiske talesperson Ulf Kristersson, till SvD..

Sydsvenskan - 30 aug 15 kl. 20:51

Överlägsen seger - med flera fina besked

Egentligen behöver man inte analysera Skånederbyt djupare än att det väldigt mycket bättre laget vann.Mer intressant då för MFF:s del att man kan ta med sig några viktiga besked inför hösten.Det mest underhållande kommer från Felipe Carvalho.

Sydsvenskan - 30 aug 15 kl. 20:51

Överlägsen seger - med flera fina besked

Egentligen behöver man inte analysera Skånederbyt djupare än att det väldigt mycket bättre laget vann. Mer intressant då för MFF:s del att man kan ta med sig några viktiga besked inför hösten. Det mest underhållande kommer från Felipe Carvalho.

News55 - 26 nov 19 kl. 15:00

Här är SVT:s nya besked om Kalle på julafton

Bengt Feldreich har gjort Benjamin Syrsas röst varje år. Den 21 oktober oktober avled han i en ålder av 94 år. Så hur blir det nu?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.