UNT > Lokalt

Monday, 18 January, 23:09

UNT - 13 jan 21 kl. 01:01

Singelolycka på väg 56Trafiken i båda riktningarna på väg 56 mellan länsgräns Uppsala/V och Byggningen påverkas av en olycka, uppger Trafikverket..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala, Byggningen, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Singelolycka, väg56
Dalarnas tidningar - 15 timmar sedan

JUST NU: Singelolycka på länsväg 270 utanför Hedemora

En singelolycka inträffade på länsväg 270 mellan Hedemora och Långshyttan under måndagsmorgonen..

DalaDemokraten - 15 timmar sedan

JUST NU: Singelolycka på länsväg 270 utanför Hedemora

En singelolycka inträffade på länsväg 270 mellan Hedemora och Långshyttan under måndagsmorgonen..

Västerbottens Folkblad - 06 feb 11 kl. 12:50

Singelolycka med minibuss

TÄRNABY Strax efter elva på söndagsförmiddagen inträffade en singelolycka efter E 12 vid Västansjö utanför Tärnaby. TÄRNABY Strax efter elva på söndagsförmiddagen inträffade en singelolycka efter E 12 vid Västansjö utanför Tärnaby. Det rör sig om en singelolycka med en ?

Västerbottens Folkblad - 19 aug 11 kl. 07:52

Skadad i singelolycka

NORSJÖ Strax före halv sex inträffade en singelolycka i Svartnäs mellan Norsjö och Bastuträsk. NORSJÖ Strax före halv sex inträffade en singelolycka i Svartnäs mellan Norsjö och Bastuträsk. Det var en singelolycka, en person är förd till sjukhus.

Västerbottens Folkblad - 27 jan 12 kl. 10:32

Singelolycka i Bureå

BUREÅ Singelolycka söder om Bureå.BUREÅ Singelolycka söder om Bureå. Det har skett en singelolycka söder om Bureå under fredagsmorgonen.

Magazin24 - 30 nov 12 kl. 19:57

Singelolycka vid Högsjön

Ytterligare en singelolycka inträffade på fredagskvällen. Klockan 19.45 larmades räddningstjänsten till en singelolycka på E18/E20 utanför Arboga.

Uppsalanyheter.se - 02 sep 16 kl. 00:12

Singelolycka norr om Storvretaavfarten

En singelolycka inträffade sent på torsdagkvällen vid Storvretaavfarten, föraren misstänks för drograttfylleri.En singelolycka inträffade sent på torsdagkvällen vid Storvretaavfarten, föraren misstänks för drograttfylleri.   Det var vid 23-tiden på torsdagskvällen som räddningstjänsten kallades till en singelolycka strax norr om Storvretaavfarten i norrgående riktning.

Västerbottens Folkblad - 04 jan 11 kl. 11:53

Singelolycka utanför Hörnefors

HÖRNEFORS En singelolycka har inträffat på E4 norr om Hörnefors. HÖRNEFORS En singelolycka har inträffat på E4 norr om Hörnefors. En person har kört av vägen i det norrgående körfältet.

Västerbottens Folkblad - 13 jan 11 kl. 09:39

Singelolycka i Blisterliden

BYGDSILJUM Räddningskåren i Bygdsiljum är på väg till en singelolycka. BYGDSILJUM Räddningskåren i Bygdsiljum är på väg till en singelolycka. Det är i Blisterliden som olyckan inträffat.

Västerbottens Folkblad - 26 apr 11 kl. 18:51

Singelolycka i Lycksele

LYCKSELE En singelolycka har ägt rum i korsningen Vilhelminavägen och Brännbergsvägen. Räddningstjänst på väg till platsen.LYCKSELE En singelolycka har ägt rum i korsningen Vilhelminavägen och Brännbergsvägen.

Västerbottens Folkblad - 09 jul 11 kl. 10:08

Singelolycka i Skellefteå

SKELLEFTEÅ Två personer har gripits efter en singelolycka i Skellefteå. SKELLEFTEÅ En singelolycka inträffade vid sjutiden på lördagsmorgonen på Televägen i Skellefteå. Bilen hade körts in i terrängen och inga personer fanns kvar på platsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.