GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 19 January, 20:03

GöteborgsPosten - 12 jan 21 kl. 13:01

Terrorexpert: Vissa var förberedda på att döda"En del bedömare har pratat om mjukisbrallor och ditten och datten. Det är trams.”.
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Terrorexpert, Vissavar , förbereddapå att , döda
Dagens PS - 29 aug 19 kl. 14:46

Svenskarna dåligt förberedda på kris

Svenskarna är dåligt förberedda på tuffare tider, och många har inga besparingar alls. Det visar en undersökning som Kantar Sifo gjort på uppdrag av Bluestep Bank. Statistiken visar bland annat hur väl förberedda svenskarna är för ökade boendekostnader – och vart smärtgränsen går.

Expressen - 07 mar 19 kl. 23:01

”Vissa i vårt lag som inte är förberedda”

GÄVLE. Först räddade Oscar Alsenfelt sitt lag i den första perioden med ett par högklassiga räddningar.I andra perioden föll puckarna in, och Peter Andersson var tvungen att göra någonting för att väcka laget.

HBL - 10 feb 14 kl. 14:30

Många gruvor dåligt förberedda på regn

Alla finländska gruvor är inte tillräckligt väl förberedda på att klara kraftigt ösregn. Enligt Miljöministeriets stresstester har vissa gruvor inga reservdammar. Reservdammar rinner allt extra vatten ut från gruvområdet.

YLE - 15 dec 15 kl. 14:50

Unglejonen satsar på att vara mentalt förberedda för hemma-VM

Det är svårare att vinna ett mästerskap på hemmaplan. Under mellandagarna samlas världens bästa unga hockeyspelare i Helsingfors och Finland har ett starkt lag på fötterna. En stortävling på hemmaplan skapar en press på såväl spelare som tränare.

BT - 18 dec 12 kl. 12:58

Polisen: Vi kommer vara förberedda inför morgondagen

Växande ilska över kränkande bilder på nätet under natten gick snabbt över styr. Se tv-klippet längst ned i artikeln! Rasande ungdomar drog fram i centrala Göteborg, vissa av dem i jakt på personerna bakom publiceringarna.

YLE - 23 nov 15 kl. 17:47

Dagens mobiltelefoner är inte lika förberedda på storm

Det moderna samhället visade igen i helgen hur sårbart det faktiskt var när snöoväder slog ut elnätet och fick mobilerna i Juupajoki att sluta fungera. Den som var i nöd skulle fysiskt ta sig till närmaste brandstation för att få hjälp. Det behövdes inte mer än en snöstorm och ett snöfall på 35 centimeter under ett dygn för att slå ut något av det allra dyrbaraste som vi har i dagens samhälle, nämligen mobiltelefonerna.

Skånskan - 09 maj 16 kl. 06:00

Vissa klarar inte enkel plus och minus

ESLÖV IM-eleverna är många och nivån på deras kunskaper ojämn. En del har bara klarat två av 16 ämnen på grundskolan. Många klarar inte att räkna plus och minus med tal mellan 1 och 20.

UNT - 31 maj 18 kl. 18:00

"Vi är väl förberedda inför det nya uppdraget"

Idag, fredag, tar länsstyrelsen över polisens uppgifter gällande vissa djurärenden..

UNT - 19 nov 19 kl. 18:29

Löfven: Vi var inte tillräckligt förberedda

Statsminister Stefan Löfven (S) medger att det är värre i Sverige än i andra länder när det gäller vissa typer av grovt våld..

BT - 15 dec 14 kl. 11:35

Gisslan tvingas stå vid fönstren

Mannen som tagit ett stort antal personer som gisslan på ett populärt kafé i Sydney tvingar dem att ställa upp sig mot fönstren, ibland i upp till två timmar per gång. Det är troligen en dåligt tränad ensamvarg, säger en expert.Adam Dolnik, professor vid universitetet i Wollongong, är terrorexpert och har bland annat tränat Sydneys polis i förhandlingar vid gisslansituationer.

BT - 15 dec 14 kl. 09:05

Gisslan tvingas stå vid kaféfönstret

Mannen som tagit ett stort antal personer som gisslan på ett populärt kafé i Sydney tvingar dem att ställa upp sig mot fönstren, ibland i upp till två timmar per gång. Följ utvecklingen live i artikeln. Det är troligen en dåligt tränad ensamvarg, säger en expert.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.