GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 28 January, 00:27

GöteborgsPosten - 12 jan 21 kl. 12:59

Två poliser avstängda efter stormningenTvå poliser ur den amerikanska kongressens polisstyrka har tagits ur tjänst med anledning av deras beteende vid stormningen av Kapitolium i förra veckan,.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Kapitolium

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, poliser, avstängdaefter , stormningen
GöteborgsPosten - 27 apr 17 kl. 00:25

Tusentals poliser avstängda i Turkiet

Sedan kuppförsöket i Turkiet i juli förra året har tusentals personer gripits och över 100 000 har avskedats från sina jobb inom den offentliga sektorn. Under onsdagen stängdes ytterligare 9000 turkiska poliser av från sina jobb..

DN - 05 jun 20 kl. 17:24

Poliser avstängda efter att han knuffat 75-åring – läget allvarligt

Två poliser i Buffalo i delstaten New York har stängts av utan lön sedan de knuffat en 75-årig man så att han fallit och slagits medvetslös….

Expressen - 06 jun 20 kl. 07:54

57 poliser slutar i protest mot avstängda kolleger

I Buffalo i New York slutar nu 57 poliser i protest – efter att två poliser blivit avstängda i samband med demonstrationerna..

YLE - 06 mar 17 kl. 13:22

Ustiugov försvarar avstängda landsmän: Halva världen är emot oss

Sergej Ustiugovs silver på femmilen var hans femte VM-medalj. På presskonferensen vägrade han bära medaljen som protest mot att ryska skidåkare är avstängda. Den avstängda landsmannen Maxim Vylezghanin är tacksam för den ryska stjärnans stöd.

Barometern - 14 aug 13 kl. 07:36

Flera gator helt avstängda

Planera ordentligt och ta helst cykeln. I dag och på lördag är stora delar av Kalmar helt avstängda för biltrafik. ?

SmålandsPosten - 27 mar 14 kl. 06:12

Två elever avstängda efter teatertumultet

Två elever blir avstängda från föreläsningen Vägen ut ur hatet som ska visas för gymnasieelever i Åseda idag. Det på grund av händelsen vid föreställningen i måndags. Fem elever kände sig kränkta av tecknade bilder på nakna kroppar och könsorgan i Regionteaterns föreställning Smålands mörker, som började visas i Åseda i måndags.

Kristianstadsbladet - 02 nov 19 kl. 05:00

Sex spelare avstängda i KFC: ”Nya får chansen”

Sex (!) spelare är avstängda när Kristianstad FC avslutar division 1-säsongen i Värnamo. Fem av dem var startspelare i måndags mot Landskrona.

Sydsvenskan - 06 mar 15 kl. 20:16

SAS-anställda avstängda efter konflikt

SAS håller 27 kabinanställda avstängda i Danmark efter förra helgens fackliga konflikt. Kabinfacket CAU protesterar och anser att handlar om olaglig kollektiv bestraffning.De är fortsatt avstängda på grund av misstänkta trakasserier av anställda, meddelar SAS presschef Trine Kromann-Mikkelsen.

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 15 kl. 20:16

SAS-anställda avstängda efter konflikt

SAS håller 27 kabinanställda avstängda i Danmark efter förra helgens fackliga konflikt. Kabinfacket CAU protesterar och anser att handlar om olaglig kollektiv bestraffning.De är fortsatt avstängda på grund av misstänkta trakasserier av anställda, meddelar SAS presschef Trine Kromann-Mikkelsen.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Fyra studenter avstängda

Karlstads universitet har läxat upp studenter. Åtta stycken studenter har varit under utredning vilket resulterat i att fyra av dem blivit avstängda, tre stycken under sex veckor vardera och en under åtta veckor. De är alla avstängda för plagiat..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ölme ordinarie – VIF har två avstängda

Med två timmars mellanrum spelas på lördag två viktiga fotbollsmatcher i Kristinehamn.IFK Ölme får tillbaka två avstängda, medan Villastadens IF har två avstängda..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.