Aftonbladet > Nyheter

Friday, 22 January, 23:03

Aftonbladet - 12 jan 21 kl. 22:43

Så ska Sverige skyddas från flyg- och robotangrepp▸ Ett amerikanskt luftvärnssystem, nya vapen på korvetter och fler stridsflyg..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , Sverige, skyddasfrån , flygoch , robotangrepp
GöteborgsPosten - 31 jul 17 kl. 16:18

Så ska Sverige skyddas från luftanfall

Under måndagseftermiddagen ska statsminister Stefan Löfven och Frankrikes president Emmanuel Macron ha ett möte i Elysée-palatset i Paris. Där ska de bland annat diskutera inköp av ett vapensystem som ska kunna försvara Sverige mot mer moderna robotar, ballistiska missiler och flygplan. – Idag släpper man bomber på hundra kilometers avstånd, något som de nya systemen ska kunna hantera.

NSD - 25 jan 13 kl. 20:42

Sverige skickar flyg till Mali

Sverige kommer att stödja den internationella insatsen i Mali i form av transportflyg. Regeringen har gett Försvarsmakten i uppdrag att stödja insatsen med 40 flygtimmar fram till den 31 maj..

GöteborgsPosten - 08 jan 17 kl. 16:12

Löfven: Så ska Sverige skyddas

Statsminister Stefan Löfven håller just nu sitt tal på Folk och försvar..

Newsmill - 24 feb 12 kl. 09:33

Även Sverige väljer stridsflyg av politiska skäl

http://www.newsmill.se/trackback/43341Newsmill Analys: Andra länders inköp av stora försvarsmaterielsystem som stridsflyg är i hög grad en politisk manifestation och inget att beklaga sig över.

Aftonbladet - 17 mar 20 kl. 21:17

JUST NU: Sverige stoppar resor – efter EU-beslut

▸ EU stänger gränser – Sverige stoppar flyg.

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 12 kl. 13:00

Rapport varnar: Sverige på väg bort från den svenska modellen


VARNING. Sverige tappar sin plats i den internationella trygghetsligan i rasande fart. Värst är det med vår A-kassa där vi gått från att ha den näst högsta till att ligga under snittet i en internationell jämförelse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.