DN > Utrikes

Wednesday, 27 January, 17:35

DN - 12 jan 21 kl. 22:42

Källor: EU-ledare vill inte träffa Pompeo – resa ställs inUSA:s utrikesminister Mike Pompeo ska ha ställt in sin resa till Europa på tisdagen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Pompeo, USA, Mike Pompeo, Europa

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Källor, EU-ledarevill inte , träffa, Pompeo, resa, ställsin
DN - 18 apr 18 kl. 09:48

CIA-chefen uppges ha träffat Nordkoreas ledare

Den amerikanske utrikesministerkandidaten och CIA-chefen Mike Pompeo besökte Nordkorea och träffade landets ledare Kim Jong-Un under påskhelgen, enligt källor till nyhetsbyrån Reuters..

Kristianstadsbladet - 20 jul 14 kl. 03:37

Samtal om vapenvila i Qatar

FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon ska på söndagen träffa den palestinske presidenten Mahmud Abbas i Qatar i ett försök att få slut på stridigheterna i Gaza. Abbas ska också träffa Hamas exil-ledare, Khalid Mishal.
Qatar har fungerat som en kommunikationskanal mellan Hamas och världssamfundet och har tidigare framfört Hamas krav för en vapenvila.

BT - 20 jul 14 kl. 03:37

Samtal om vapenvila i Qatar

FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon ska på söndagen träffa den palestinske presidenten Mahmud Abbas i Qatar i ett försök att få slut på stridigheterna i Gaza. Abbas ska också träffa Hamas exil-ledare, Khalid Mishal. Qatar har fungerat som en kommunikationskanal mellan Hamas och världssamfundet och har tidigare framfört Hamas krav för en vapenvila.

Supermiljöbloggen - 05 aug 15 kl. 10:19

Johan Rockström: ”Hela nationen kommer att behöva kavla upp ärmarna”

Supermiljöbloggen bad Johan Rockström att avsluta sommarens artikelserie som har handlat om möjligheterna att skapa ett fossilfritt Sverige till år 2030. Rockström, som är professor vid Stockholms universitet och chef för Stockholm Resilience Centre, svarar så här: 2015 är vår chans. Vår stora möjlighet att i dialog med alla världens länder lägga om kurs till en ny utvecklingslogik, där vi är framgångsrika och genererar välfärd för alla, inte på bekostnad av planeten utan i samspel med planeten.

BT - 03 jul 13 kl. 16:54

Mursi vägrar ge efter för ultimatum

Medan militärens tidsfrist till Egyptens president Mursi var på väg att löpa ut, hårdnade tonen och båda sidor sade sig vara beredda att offra sina liv för att undvika att landet dras ned i terror och kaos. Muhammad Mursi avgår eller avsätts, skrev den statliga tidningen al-Ahram. Men presidenten förklarade i ett tv-tal på onsdagen att han var redo att försvara sin ställning med sitt liv, timmar efter att tiotals människor rapporteras ha dött i sammandrabbningar vid universitetet i Kairo.

Kristianstadsbladet - 15 aug 13 kl. 10:46

Obama träffar Nordenledare


USA:s president Barack Obama passar på att träffa flera nordiska ledare under sitt besök i Stockholm i september.Från Finland kommer president Sauli Niinistö, medan Norge och Danmark företräds av statsministrarna Jens Stoltenberg (S) och Helle Thorning-Schmidt (S), rapporterar nordiska nyhetsbyråer.Enligt samma källor blir det inga bilaterala möten, utan träffen får form av en arbetsmiddag..

Helsingborgs Dagblad - 15 aug 13 kl. 10:51

Obama träffar Nordenledare

USA:s president Barack Obama passar på att träffa flera nordiska ledare under sitt besök i Stockholm i september. Från Finland kommer president Sauli Niinistö, medan Norge och Danmark företräds av statsministrarna Jens Stoltenberg (S) och Helle Thorning-Schmidt (S), rapporterar nordiska nyhetsbyråer. Enligt samma källor blir det inga bilaterala möten, utan träffen får form av en arbetsmiddag..

BT - 15 aug 13 kl. 10:48

Obama träffar Nordenledare

USA:s president Barack Obama passar på att träffa flera nordiska ledare under sitt besök i Stockholm i september. Från Finland kommer president Sauli Niinistö, medan Norge och Danmark företräds av statsministrarna Jens Stoltenberg (S) och Helle Thorning-Schmidt (S), rapporterar nordiska nyhetsbyråer.Enligt samma källor blir det inga bilaterala möten, utan träffen får form av en arbetsmiddag..

TA - 15 aug 13 kl. 11:00

Obama träffar Nordenledare

Foto: Pablo Martinez Monsivais/Scanpix
USA:s president Barack Obama passar på att träffa flera nordiska ledare under sitt besök i Stockholm i september.
- Jag har i dag på morgonen skickat inbjudningar till mina fyra nordiska kollegor att komma på kvällen den 4 september och att över en middag diskutera våra gemensamma utmaningar, sade Reinfeldt vid en pressfrukost på morgonen.

Någon övrig information om programmet under Obamas besök gav han inte.

BT - 15 aug 13 kl. 11:23

Obama träffar Nordenledare

USA:s president Barack Obama passar på att träffa flera nordiska ledare under sitt besök i Stockholm i september. Från Finland kommer president Sauli Niinistö, medan Norge och Danmark företräds av statsministrarna Jens Stoltenberg (S) och Helle Thorning-Schmidt (S), rapporterar nordiska nyhetsbyråer. Enligt samma källor blir det inga bilaterala möten, utan träffen får form av en arbetsmiddag.

BT - 20 jan 14 kl. 13:58

EU:s stridsgrupp inte till CAR

EU:s stridsgrupp kommer inte att sättas in i härjade Centralafrikanska republiken, uppger EU-källor för TT. Landets parlament har samlats för att välja en ny president.FN varnade häromdagen för att Centralafrikanska republiken står på randen till ett folkmord.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Ny studie: De flesta i världen anser att klimatförändringar är en global kris

En ny undersökning från FN och Oxford University slår fast att det främst är unga som anser att den globala uppvärmningen är en kris..

DN - 9 timmar sedan

Republikansk framgång i riksrättsprocessen

45 republikanska senatorer röstade för att riksrätten mot tidigare presidenten Donald Trump strider mot grundlagen..

DN - 9 timmar sedan

Säkerhetspådrag efter oroligheter i New Delhi

Säkerheten trappas upp i Indiens huvudstad New Delhi, där flera större vägar stängs av..

DN - 10 timmar sedan

Förintelsens minnesdag: ”Det viktigaste är att fortsätta ställa frågor”

Den katolska nunnan Carol Rittner har vigt sitt liv åt forskning och undervisning om Förintelsen..

DN - 11 timmar sedan

Kolja med stomp & brynt ansjovissmör

Tack vare att koljan är en sådan mager fisk kan man unna sig rikligt med gott, brynt smör som här får fin smakbrytning av ­kryddig ansjovis….

DN - 18 timmar sedan

Tårgas mot demonstrerande indiska bönder

Kaos utbröt i New Delhi på tisdagen när tusentals bönder, forcerade polisens avspärrningar med sina traktorer samtidigt som regeringen höll….

DN - 18 timmar sedan

Domare blockerar Bidens deportations-stopp

En federal domare i Texas blockerade på tisdagen Joe Bidens presidentorder som skulle stoppa deportationen av papperslösa immigranter under….

DN - 20 timmar sedan

Sju fall av brittiska mutationen på äldreboende i Oslo

Minst sju fall av den brittiska mutationen kan kopplas till ett äldreboende i Oslo..

DN - 21 timmar sedan

Michael Winiarski: Slående hur mycket regimen nu fokuserar på hotet från Navalnyj

Putin har alla möjligheter att förbli vid makten, i varje fall en tid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.