GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 20 January, 18:33

GöteborgsPosten - 12 jan 21 kl. 12:37

Klinik försåg svenskar med falska reseintyg – utan att coronatesterna analyseratsKliniken i Göteborg tjänar tusentals kronor. Labbchefen: "Inte fått in ett enda prov".
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klinik, försåg, svenskarmed , falska, reseintygutan att , coronatesterna, analyserats
Kristianstadsbladet - 15 aug 14 kl. 12:28

Skrev falska recept till sig själv


När läkarna lämnade sina datorer utan att logga ut, passade den 32-åriga sjuksköterskan på att skriva elektroniska recept på sömnmedel och smärtstillande tabletter till sig själv. I efterhand makulerade hon recepten så att de inte syntes i hennes journal.Kvinnan arbetar på en klinik i Malmö men har nu tagits ur tjänst och är sjukskriven.

Helsingborgs Dagblad - 15 aug 14 kl. 12:31

Skrev falska recept till sig själv

När läkarna lämnade sina datorer utan att logga ut, passade den 32-åriga sjuksköterskan på att skriva elektroniska recept på sömnmedel och smärtstillande tabletter till sig själv. I efterhand makulerade hon recepten så att de inte syntes i hennes journal. Kvinnan arbetar på en klinik i Malmö men har nu tagits ur tjänst och är sjukskriven..

BT - 15 aug 14 kl. 12:28

Skrev falska recept till sig själv

När läkarna lämnade sina datorer utan att logga ut, passade den 32-åriga sjuksköterskan på att skriva elektroniska recept på sömnmedel och smärtstillande tabletter till sig själv. I efterhand makulerade hon recepten så att de inte syntes i hennes journal. Kvinnan arbetar på en klinik i Malmö men har nu tagits ur tjänst och är sjukskriven.

Aftonbladet - 01 jul 13 kl. 23:08

Klinik behandlar cancer - med aprikoser

Nu får svenskar ersättning för behandling vid den kontroversiella kliniken.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Våldtäktsman och mördare får hjälp att döDödshjälp för svenskar

BELGIEN. Dödsstraff finns inte med på den belgiska straffskalan. Trots det hjälper den belgiska staten nu den dömde våldtäktsmannen och mördaren Frank Van Den Bleeken med aktiv dödshjälp.

SvD - 07 mar 17 kl. 08:33

Intimkirurgi lockar – här är ingreppen svenskar vill göra

Skönhet, detta förgängliga begrepp som människor sökt i årtusenden, går nu att hitta på en klinik nära dig. Det är i vilket fall vad många hoppas på när de bokar tid för att skaffa ett par nya bröst, fylla ut rynkor eller operera om en degig mage eller hängande ögonlock. Här är vad många svenskarna önskar ändra på sina kroppar.

YLE - 27 nov 13 kl. 15:07

Tvist om vem som var först med fertilitetsbehandling

För en vecka sedan skrev Yle Huvudstadsregionen om den nya vårdmetoden preimplantatorisk genetisk screening som ska öka chanserna för äldre kvinnor och kvinnor med genetiska avvikkelser att bli gravida. Då lät Dextra förstå att de var de första i Finland som bedriver den här typen av behandling specifikt för kvinnor i högre ålder i Finland. På Aavas klinik Graviditas är man förvånade över uppgifterna och säger att de är falska.

BT - 11 apr 14 kl. 08:41

Parkinsonsjuka kan inte vänta

I dag är det Internationella världsparkinsondagen. Ungefär 22 000 svenskar, varav 3400 i Västra Götaland, har Parkinsons sjukdom och antalet väntas öka de kommande åren. Den som drabbas av Parkinsons sjukdom blir successivt sämre och får besvär som långsamhet, skakningar, stelhet och balansproblem.

Nyhetsverket - 28 jun 17 kl. 09:18

Varning för överbehandling på resan

Många svenskar semestrar i Turkiet och Grekland på sommaren. För den som har oturen att bli sjuk på semestern kan det bli dyrt om man hamnar på fel klinik, enligt ett pressmeddelande från SOS International. Flera allvarliga terroristangrepp har satt stor press på turist- och sjukvårdssektorn i Turkiet.

SVT Debatt - 15 jul 13 kl. 00:38

Fritt fram att förtala statsministrar och kungligheter

Om ingen säger stopp vid så grava anklagelser som att en f d statsminister varit pedofil och att drottningen sökt sopa nazismens illgärningar under mattan, vilka signaler ger detta unga människor? När det är fritt fram i etablerade medier borde det väl också vara det på nätet?, skriver fd chefredaktören Sigfrid Leijonhufvud, som menar att det knappast lönar sig att vända sig till Justitiekanslern (JK) för någon som på felaktiga grunder förtalas i medierna.

DN - 30 jul 13 kl. 15:17

Säter får hård kritik för vård av Bergwall

Säters rättspsykiatriska klinik, där Sture Bergwall, tidigare Thomas Quick, sitter inlåst sedan början av 90-talet, får nu hård kritik från flera håll. Sture Bergwall har anmält överläkaren för att lämna falska uppgifter till domstol. Enligt en inspektionsrapport bryter kliniken mot lagarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.