SVT > Inrikes

Tuesday, 19 January, 09:31

SVT - 12 jan 21 kl. 21:55

Statsepidemiolog Tegnell om smittan bland elever: Barnens bästa väger tyngreSmittspridningen av coronaviruset var före jul lika hög bland tonåringar som bland vuxna. Men nu öppnar skolorna igen. – Att de har haft virus, det behöver inte betyda de sprider smittan vidare, det betyder att det finns en smitta i den gruppen, säger statsepidemiolog Anders Tegnell i SVT:s Aktuellt..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Tegnell, Anders Tegnell, SVT, Aktuellt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statsepidemiolog, Tegnellom , smittanbland , elever, Barnensbästa , väger, tyngre
FriaTider - 06 aug 20 kl. 14:22

Tegnell: Smittan ökar igen –"Dåligt tecken"

Skånskan - 19 mar 20 kl. 16:29

Tegnell: Res inte till eller från storstäder

inrikes Stockholm är värst drabbat av coronaviruset och nu avråds från resor till och från storstadsregionerna. Både att resa till och från storstadsregionerna riskerar att sprida smittan i landet, säger statsepidemiolog Anders Tegnell.Framför allt när vi närmar oss lov kan det leda till stor smittspridning till andra delar av landet, säger Tegnell på Folkhälsomyndighetens dagliga pressträff om virusläget i Sverige.

Expressen - 09 maj 20 kl. 08:07

Tegnell: Munskydd är väldigt otrevliga

I många länder är munskydd standard – men i Sverige är det fortfarande en förhållandevis ovanlig syn.Enligt statsepidemiolog Anders Tegnell finns bättre sätt att hålla smittan borta.  – Det finns en rad olika skäl till att vi inte tycker att det är en speciellt bra idé, säger Anders Tegnell i Vetenskapsradion.

SR - 21 aug 18 kl. 20:33

Ehec-smittan sprider sig – 30 nya fall bekräftade

Ehec-smittan sprider sig över södra Sverige. 30 nya fall har nu bekräftats vilket innebär att totalt 80 har smittats. – Det verkar bli det största utbrottet, säger Anders Tegnell, statsepidemiolog, på Folkhälsomyndigheten..

SR - 16 mar 20 kl. 08:19

Tegnell: Vi kan fortfarande fördröja smittan

Anders Tegnell, statsepidemiolog vid Folkhälsomyndigheten, bedömer att utbredningen av coronasmittan i Sverige fortfarande befinner sig i ett tidigt stadium och att det är möjligt att fördröja spridningen – givet att alla noga följer myndigheternas smittskyddsråd..

Aftonbladet - 06 apr 20 kl. 14:03

Tegnell: Äldreboenden största bekymret

▸ Det största bekymret just nu är att smittan kommit in på så många äldreboenden, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell..

UNT - 06 apr 20 kl. 14:42

Tegnell: Äldreboenden största bekymret

Det största bekymret just nu är att smittan kommit in på så många äldreboenden, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell..

YA - 06 apr 20 kl. 15:14

Tegnell: Äldreboenden största bekymret

Det största bekymret just nu är att smittan kommit in på så många äldreboenden, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. Hittills har 7 206 personer i Sverige bekräftats smittade av coronaviruset, och 477 dödsfall kopplade till covid-19 har rapporterats..

NSD - 06 apr 20 kl. 15:13

Tegnell: Äldreboenden största bekymret

Det största bekymret just nu är att smittan kommit in på så många äldreboenden, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell..

Barometern - 06 apr 20 kl. 15:47

Tegnell: ”Äldreboenden största bekymret”

Det största bekymret just nu är att smittan kommit in på så många äldreboenden, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. I Sverige har 7 206 personer bekräftats smittade av coronaviruset, och 477 dödsfall kopplade till covid-19 har rapporterats..

GöteborgsPosten - 06 apr 20 kl. 15:16

Tegnell: Äldreboenden största bekymret

Det största bekymret just nu är att smittan kommit in på så många äldreboenden, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.