Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 28 January, 16:45

Aftonbladet - 12 jan 21 kl. 21:42

Kapitoliumpolisen: Skyddsvästar är avdragsgilla▸ Under dagen rapporterades att Kapitoliumpolisen informerat kongressens medarbetare om säkerhetsutmaningen den kommande. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Kapitoliumpolisen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kapitoliumpolisen, Skyddsvästarär , avdragsgilla
Skånskan - 13 mar 17 kl. 16:29

Hade Kalashnikov och skyddsvästar – åtalas

Malmö En man i 35-årsåldern åtalas efter att polisen hittat flera vapen, ammunition och skyddsvästar i en lägenhet som mannen haft tillgång till.
Mannen misstänks för att ha förberett ett rån. ERWP.

Sydsvenskan - 03 apr 16 kl. 10:51

Kommunala p-vakter får skyddsvästar

Parkeringsvakter i Linköping har börjat bära skyddsvästar på jobbet. Men det beror inte på att hotbilden mot yrkesgruppen har blivit värre.— Det är rent förebyggande, säger Eva Ankarberg, marknads- och kommunikationschef på det kommunala parkeringsbolaget Dukaten, till corren.

GT - 05 aug 20 kl. 09:25

Kronofogden säljer skyddsvästar – till kriminella: ”Det är märkligt”

På Kronofogdens hemsida kan du köpa allt från guldkedjor och exklusiva klockor till bostäder. Men man kan också köpa skottsäkra skyddsvästar – som enligt Ekots granskning, ofta kommer från kända kriminella personer.Granskningen visar också att skyddsvästarna i flera fall köps av personer som under de senaste åren har dömts för brott.

Sydsvenskan - 11 dec 15 kl. 10:36

Varnar för brist på skyddsvästar

Det saknas upphandlingsavtal på skyddsvästar som kan stoppa ammunition från automatvapen, enligt Polisförbundet. Nu varnar facket för akut västbrist — något som innebär en risk för polisers liv, rapporterar SVT Nyheter Stockholm.Enligt Polisförbundet finns en oro för att poliser ska skickas ut på farliga uppdrag utan att ha ordentligt skydd.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 15 kl. 10:36

Varnar för brist på skyddsvästar

Det saknas upphandlingsavtal på skyddsvästar som kan stoppa ammunition från automatvapen, enligt Polisförbundet. Nu varnar facket för akut västbrist — något som innebär en risk för polisers liv, rapporterar SVT Nyheter Stockholm.Enligt Polisförbundet finns en oro för att poliser ska skickas ut på farliga uppdrag utan att ha ordentligt skydd.

BT - 01 nov 12 kl. 07:48

Försökte lura till sig skyddsvästar

En man i 20-årsåldern från Tomelilla försökte lura till sig skyddsvästar från polisen.
Han ringde till polishuset i Toftanäs i Malmös utkant förra fredagen och ville låna två västar. Han sade sig tillhöra en viss enhet hos polisen.

YLE - 30 mar 13 kl. 15:43

Fyra polispatruller med skyddsvästar i Jeppo

Fyra polispatruller slog till mot en gård i Jeppo, Nykarleby på långfredag eftermiddag, skriver Österbottens tidning och hänvisar till flera anonyma källor. En Jeppobo som vill vara anonym berättar att fyra polispatruller med hundar och vapen kom till centrum av Jeppo vid 14-tiden på fredag. Vid den före detta affären klädde de på sig skyddsvästar.

Sydöstran - 23 okt 15 kl. 11:06

Personal i butik måste bära skyddsvästar

Personalen på Willys i Ronneby ska utrustas med skyddsvästar. Det efter flera våldsdåd de senaste dagarna..

Sydsvenskan - 23 okt 15 kl. 15:11

Skyddsvästar till butikspersonal

Personalen på matvarubutiken Willys i Ronneby utrustas med skyddsvästar. Detta efter att affären under den senaste tiden drabbats av en lång rad incidenter med bland annat hot och våldsamheter, rapporterar SVT Nyheter Blekinge.— Det känns ju inte jättekul precis, det är som om samhället börjat bagatellisera rån, men jag gör allt för att skydda min personal, säger butiksägaren Krister Arvidsson, till SVT.

Blekinge Läns tidning - 23 okt 15 kl. 15:09

Skyddsvästar till butikspersonal

Personalen på matvarubutiken Willys i Ronneby utrustas med skyddsvästar. Detta efter att affären under den senaste tiden drabbats av en lång rad incidenter med bland annat hot och våldsamheter, rapporterar SVT Nyheter Blekinge.(TT).

UNT - 23 okt 15 kl. 15:09

Skyddsvästar till butikspersonal

Personalen på matvarubutiken Willys i Ronneby utrustas med skyddsvästar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.