UNT > Lokalt

Tuesday, 19 January, 02:41

UNT - 12 jan 21 kl. 21:00

Grishuvud hittat på poliskontoret: "Makabert"Under helgen slängde någon upp ett grishuvud på polishusets tak. Huvudet togs bort av polisen, men det finns ingen misstanke om brott..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grishuvud, hittat, poliskontoret, Makabert
Aftonbladet - 23 aug 16 kl. 15:03

Grishuvud hittat vid asylboende

GT - 29 feb 16 kl. 13:56

Hittade grishuvud – besviken på polisen

En mamma och en dotter i Koppom gjorde ett makabert fynd på sin bil – ett avhugget grishuvud. Det hela ska grunda sig i en konflikt med flera grannar och trots upprepade polisanmälningar känner de båda kvinnorna att ingen tar deras oro på allvar. – Det är väldigt obehagligt att det inte tas på allvar.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Grishuvud låg utanför dörr

Strax före klockan 08 på söndagsmorgonen kontaktades polisen av en person i Melleruds kommun som hade hittat ett grishuvud utanför sin ytterdörr..

Alingsås tidning - 19 okt 17 kl. 06:00

Mobila poliskontoret på väg till Ljung

Det mobila poliskontoret kommer från och med på tisdag att finnas utanför ICA Nära i Ljung en gång i veckan.
– Det finns ett starkt symbolvärde i att vi står där, säger Bengt-Arne Andersson. En av poliserna som medborgarna kommer möta vid polisens husbil.

Skånskan - 23 aug 16 kl. 17:15

Makabert benfynd när brunn rensades på gård

LÅNGARÖD Skelettdelar som kan vara delar av en människokropp har hittats i en brunn på en gård i Långaröd. Det makabra fyndet gjordes under en slamsugning.
Mannen som utförde slamsugningen är övertygad om att benresterna tillhör en människa.

BT - 15 okt 13 kl. 18:26

Hittade grishuvud utanför moskén

Det skulle bli en festdag, en högtidsdag. Men glädjen hos medlemmarna i Islamiska föreningen försvann då ett grishuvud placerats utanför moskén. I dag skulle eid al-adha firas, en muslimsk högtidsfest till minnet av när Gud prövade Ibrahim (Abraham).

BT - 12 jan 15 kl. 20:28

Skulle be - möttes av grishuvud

Ett grishuvud och en nedklottrad vägg mötte medlemmar i Svenljungas muslimska förening som kom för att be i lokalen på Torggatan i söndags morse. – Vi känner oss inte hotade, det verkar vara någon som vill skapa problem, säger Gafur Krasniqi. Lokalen på Torggatan är den givna träffpunkten för Svenljungas muslimer.

BT - 12 jan 15 kl. 21:17

Grishuvud mötte muslimer vid moské

Utanför en föreningslokal som också fungerar som en moské för Svenljungas muslimska förening har någon lagt ett grishuvud och sprejat texten "Viva de la France" på väggen, skriver Borås Tidning på nätet. Upptäckten gjordes i söndags i samband med en bönestund. Händelsen utreds nu av polis.

YLE - 22 apr 16 kl. 15:09

Tusen kilo makaroner och ett grishuvud

När flyktingströmmen nådde Finland senaste höst, var det många som ville hjälpa och några som ville provocera. Fler frivilliga än någonsin ställer upp, men så kan det också dyka upp ett grishuvud utanför en flyktingförläggning. Mikaela Weurlander återvänder till sina upplevelser från en TV-dokumentärinspelning om vardagen på en flyktingförläggning i Åbo.

Polisen - 05 jan 11 kl. 15:20

Polisens satsning runt mobila poliskontoret fortsätter.

Fr.o.m.

Polisen - 18 apr 11 kl. 14:57

Jogga eller spring med poliskontoret i Älvsjö

Som ett led att skapa trygghet och arbeta brottsförebyggande är det åter dags för den uppskattade joggingen med poliskontoret från Älvsjö gamla idrottspplats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.