Dalarnas tidningar > Sport

Wednesday, 20 January, 05:49

Dalarnas tidningar - 12 jan 21 kl. 20:45

"Titta ut på planen så ser du varför vi gör det här" – isbanan i Sågmyra sjuder av livIsbanan i Sågmyra låg spolad och klar att beträdas redan förra veckan. Men för att det ska....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Sågmyra

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tittaut på , planen, , serdu varför , vi gör det här isbanan i Sågmyra sjuder av liv
Cornucopia - 10 nov 17 kl. 08:28

Hur ser det ut för Husmasken ute i landet?

Medan det är etablerat att priserna fallit i Stor-Stockholm kan det vara intressant att titta på hur det ser ut med Boolis data hos Husmasken i resten av landet.Intressanta siffror i Linköping där priserna fallit 42% sedan i somras och 13% på ett år enligt Husmasken/Booli.Senaste siffrorna kring Stockholm är som följer, procentsatser avser ner sedan toppen respektive sedan ett år:
Stockholms innerstad 88 132:- SEK per m2 -10% / -3% Stockholms kommun 70 125:- SEK per m2 -13% / -6%Stor-Stockholm 57 978:- SEK per m2 -13% / -4%
Men hur ser det ut i resten av landet.

Trelleborgs Allehanda - 06 sep 13 kl. 06:30

Risk att planen för stationen försenas

Claes Nyberg
Det finns risk för att detaljplanen för Centralstationen får nej på kommunfullmäktige. Både Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna och Söderslättspartiet är tveksamma till planen som den ser ut nu.
Eftersom den styrande femklövern inte har egen majoritet måste något av de andra partierna också rösta ja till planen för att den ska gå igenom.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:40

Förvaltningchefen: Vi får titta på konstruktionen

ESLÖV Efter olyckan ska kommunen granska konstruktionen i den lekanordning som ledde till att femåriga Ida Pettersson skadades allvarligt.
– Vi ska se till att vi har säkra förskolegårdar, säger Kerstin Melén Gyllensten som är förvaltningschef på Barn och Utbildning.Rektorn på Ekebackens förskola vill inte kommentera den allvarliga olyckan som inträffat.

BT - 08 sep 14 kl. 08:08

Ser bortom stadskärnan

kulturpolitik. Snart är det val och det har blivit hög tid att ta pulsen på Boråspartiernas kulturpolitik. I dag är det dags för centerpartisten Ann-Britt Boman.

Expressen - 15 jul 12 kl. 22:00

Titta: Så här ser den nya Stålmannen ut

Inga röda underkläder. Och en historia som berättar Stålmannens ursprung - och varför Clark Kent väljer att bli jordens räddare. Här är de senaste detaljerna om filmen "Man of steel"..

Sportal - 10 jan 20 kl. 14:15

Titta på Cagliari - Milan: TV & live stream

Hitta din live stream till Cagliari - Milan, och se matchen direkt på nätet eller på TV. Det har blivit dags för Milans andra ligamatch för i år, och klubbens andra ligamatch med comebackande Zlatan på planen. Läs om hur du gör för att streama Cagliari – Milan live.

BT - 07 nov 11 kl. 13:36

Hansson: "Jag ser gärna att någon annan får guldbollen"

Guldbollens jury har en enkel uppgift: att ge Zlatan Ibrahimovic priset. Eller en svår: att välja någon annan.
AC Milans glimrande stjärna är Sveriges särklassige fotbollsspelare.

BT - 11 sep 13 kl. 08:34

Obama ser diplomatisk öppning

USA:s president Barack Obama välkomnar planen för att ta hand om Syriens kärnvapen. Men vapnen är ett hot även mot USA och planerna på ett angrepp finns kvar, sade han i sitt tv-tal i natt. I sitt tal till nationen sade Obama att det är för tidigt att säga om den ryska planen kommer att fungera, men han välkomnade den som ett alternativ till ett militärt angrepp.

Dagensanalys.se - 02 feb 18 kl. 11:01

Hur ser undersökningsbranschens framtid ut?

Många branscher genomgår just nu stora förändringar där digitalisering, AI, branschglidningar och nya möjligheter skakar om. Det gäller även för undersökningsbranschen. Här intervjuar vi Mattias Strandberg som är generalsekreterare för SMIF.

UT - 28 maj 13 kl. 08:36

Här är planen för biblioteket

Som ett vardagsrum med låga trösklar. Så ska det nya stadsbiblioteket bli. Hyllor på hjul, färre böcker, mer digitalt material, fler aktiviteter och mycket kreativt skapande.

SVT Debatt - 11 mar 14 kl. 09:12

MMA-kritiker behöver inte titta

MMA Det är bra för MMA att sporten ifrågasätts, men ni som kritiserar har också valet att titta på något annat. Ni som pekar finger – börja med nolltolerans för våld i hockey, så kan vi prata sedan. Jag har full förståelse.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.