Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 19 January, 10:42

Aftonbladet - 12 jan 21 kl. 20:38

JO-anmälan mot chef efter artikel om Ove▸ Att 56-årige Ove Andersson kastas ut från sin lägenhet har berört många..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Ove, Ove Andersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JO-anmälanmot , chefefter , artikelom , Ove
Dalarnas tidningar - 05 jul 17 kl. 16:24

Anmälan: Chef bjöd på hostmedicin och narkotikaklassad medicin i lunchrummet

Apotekschefen ska ha dukat upp med både receptbelagd hostmedicin, smärtstillande och narkotikaklassade läkemedel i lunchrummet. När detta, tillsammans med en rad andra brister, uppmärksammades fick denne sparken. Och nu har personen även anmälts till Inspektionen för vård om omsorg..

Skånskan - 22 mar 18 kl. 15:41

JO skriver av anmälan om webbpublicering

STAFFANSTORP Justitieombudsmannen, JO, tar inte upp Socialdemokraternas anmälan av en webbtext på kommunens hemsida.
S ansåg texten utpekande mot nyanlända som bor i husvagnarna.Men enligt JO blev ingen enskild person utpekad i den anmälda texten.

Nyan - 15 aug 18 kl. 09:00

Löfströms Iltalehti-anmälan avslås

Riksdagsledamot Mats Löfströms anmälan till Opinionsnämnden för massmedier om Iltalehtis artikel om Åland i juni i år avslås. Det berättade Löfström på Facebook i går, där han även publicerade hela brevet från opinionsnämnden. Det var på självstyrelsedagen den 9 juni i år som Iltalehti publicerade en stor artikel där man intervjuat finskspråkiga ålänningar om deras – i första hand negativa – erfarenheter av att bo på Åland.

SmålandsPosten - 17 mar 14 kl. 06:21

Hårda ord i anmälan mot chef

I en anmälan till Arbetsmiljöverket går ett fackligt ombud till hård attack mot sin chef: "Du är en skam för det svenska näringslivet." Anmälan gäller kritik mot föreståndaren i en gruppbostad. Formuleringarna av kritiken är mycket personligt hållna och riktar sig mot föreståndaren inte bara i egenskap av chef utan också som person.

Skånskan - 10 feb 16 kl. 08:00

Polisen dröjde med anmälan om hatbrott

Skivarp Stöket vid flyktingboendet i Skivarp polisanmäldes redan när polispatrullerna kom till platsen på lördagskvällen – ändå fanns det ingen anmälan om hets mot folkgrupp registrerad på måndagen.
Först på tisdagen sattes utredningen igång när kommunen också anmälde händelsen.Hets mot folkgrupp är ett prioriterat ärende, berättar utredaren Beatrice Wetterberg vid Ystadspolisen.

UT - 22 jan 14 kl. 18:52

Anmälan om vanvård av äldre man

En anmälan om vanvård av en vuxen äldre man med grav funktionsnedsättning har inkommit till Ulricehamns kommun. Enligt den anonyma anmälan är det en kvinna som allvarligt vanvårdar sin hemmavarande man. Enligt uppgift är mannen handikappad både fysiskt och psykiskt till följd av en tidigare hjärnblödning.

Trelleborgs Allehanda - 09 mar 13 kl. 06:40

Skola granskas efter anmälan från pappa

En elev på en skola i Trelleborgs kommun hotades av en annan elev och kände sig så rädd att hans föräldrar höll honom hemma. Pappan till den hotade eleven riktar skarp kritik mot skolans agerande. Nu ska händelsen granskas av skolinspektionen.

SmålandsPosten - 14 okt 14 kl. 06:15

Anmälan om brister på boendet Duvan i Norrhult

Skolelever som bor på Duvan i Norrhult och går på Åsedaskolan har berättat om problem på boendet för sina lärare. Rektorn Caj Stigson, har nu gjort en anmälan till socialförvaltningen. Både rektor och lärare har vid några tillfällen pratat med ensamkommande ungdomar som bor på Duvan.

Nyan - 13 jun 18 kl. 06:00

Löfström anmäler omtalad artikel

Åländs riksdagsledamot Mats Löfström anmäler journalisten Hanna Gråsten till opinionsnämnden för massmedier för en omtalad artikel i den finska tidningen Iltalehti. Löfström ber nämnden granska artikeln då den ”ger en bild av Åland som överhuvudtaget inte stämmer”. Artikeln som väckt mycket diskussion, publicerades förra lördagen på Ålands självstyrelsedag.

Skånskan - 05 feb 20 kl. 20:00

”Jag förstår inte alls anmälan”

TRELLEBORG – Att marken är mättad när det regnar mycket har vi överallt, även hemma i trädgården, säger Jan-Åke Lingensjö, projektledare på fastighetsavdelningen i Trelleborg på onsdagen.När Skånska Dagbladet på onsdagens förmiddag kontaktar Trelleborgs kommun och Jan-Åke Lingensjö, svarar han men uppger att han sitter i möte. Han lovar att återkomma senare när tidningen ställer frågor om Smygehamns förskolas vattenproblem (se artikel ovan).

BT - 18 dec 14 kl. 12:36

Missad anmälan kan vara brott

En missad anmälan om ett barn som far illa kan leda till att personal som har anmälningsplikt kan dömas för tjänstefel, slår Högsta domstolen (HD) fast. - Det lyfter upp Socialtjänstlagens tvingande bestämmelse om att man ska anmäla så fort man får kännedom om något som kan göra att socialtjänsten måste ingripa till ett barns skydd. Och nu har vi fått klart för oss att det sker under straffansvar för den som omfattas av anmälningsskyldigheten, säger My Hedström, byråchef på åklagarmyndighetens rättsavdelning, till TT.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.