UNT > Nyheter

Monday, 25 January, 19:01

UNT - 12 jan 21 kl. 20:30

Inget Knutmasso – men kanske "en efterfrågad sak"Knutmasso i Gimo är inställt, i alla fall vad gatuparaden anbelangar. Men i en hemlig lokal någonstans i Gimo sitter Gugges gäng ändå och bygger på årets masker..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Knutmasso, Gimo, Gugges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, Knutmassomen kanske en , efterfrågad, sak
SvD - 20 dec 14 kl. 21:34

Stockholms Stad: ”Terrafem inte tillräckligt efterfrågad”

Kvinnoorganisationen Terrafem tvingas lägga ner sitt skyddande boende. Det berättade SvD om i går.”Verksamheten är tyvärr inte tillräckligt efterfrågad.

DI - 22 apr 15 kl. 18:22

Håkan Juholt: Jag är efterfrågad

Håkan Juholts tid som partiledare blev kort och turbulent. Men han sitter fortfarande kvar i riksdagen och är en populär talare i partiet:"Jag är efterfrågad", säger han till SVT:s Aktuellt..

Vimmerby Tidning - 12 mar 18 kl. 17:30

Fixaren efterfrågad i hela kommunen

Fixartjänsten, som infördes i Västerviks kommun för några år sedan, har blivit en omtyckt och alltmer efterfrågad tjänst hos många äldre och funktionshindrade i Västervik. Att tjänsten dessutom är kostnadsfri, så att alla som behöver har möjlighet att använda den, gör att antalet fallolyckor i hemmet kan reduceras. Därför är det dessutom en besparing i såväl kostnader som lidande..

DI - 20 maj 19 kl. 06:01

SAS öppnar ny linje för direktflyg: ”Efterfrågad i näringslivet”

På måndag lanserar flygbolaget SAS en ny direktlinje från Stockholm till Luxemburg.  Linjen öppnas för trafik från den 4 november. ”Det är en destination som är efterfrågad bland våra kunder”, säger Karl Sandlund, ansvarig för satsningen på SAS.

Nyheter 24 - 21 feb 14 kl. 10:53

Här är pizzan som är ätbar i tre årMest efterfrågad

Den amerikanska militären tar sin pizza på blodigt allvar. Nu har forskare skapat en pizza som inte blir gammal på hela tre år.Prototypen har tagits fram U.

Blekinge Läns tidning - 29 apr 16 kl. 17:39

BTH först med efterfrågad utbildning

Med den digitala tekniken ökar behovet av specialiserad arbetskraft. För att möta efterfrågan startar BTH landets första civilingenjörsprogram inom data science..

ÖstersundsPosten - 03 okt 17 kl. 16:00

Efterfrågad kurs för anhöriga till beroende startar i Funäsdalen

Anhörigkurserna som Beroendeenheten Zezam håller är efterfrågade. I höst startar en kurs i Funäsdalen för att hjälpa de som har anhöriga med beroendeproblem..

Länstidningen i Jämtland - 03 okt 17 kl. 16:00

Efterfrågad kurs för anhöriga till beroende startar i Funäsdalen

Anhörigkurserna som Beroendeenheten Zezam håller är efterfrågade. I höst startar en kurs i Funäsdalen för att hjälpa de som har anhöriga med beroendeproblem..

Barometern - 03 jan 19 kl. 10:19

Avtal tecknat om efterfrågad tavla

Det har tecknats ett avtal mellan kommunen och företagen på östra industriområdet i Lindås. Det börjar närma sig uppsättning av den i många år efterfrågade informationstavlan över området och dess aktörer..

DI - 10 jan 19 kl. 14:17

Jurek Institute – tar saken i egna händer och utbildar efterfrågad spetskompetens

De senaste årens högkonjunktur har resulterat i en mängd bristyrken. Jurek Rekrytering & Bemanning ser hur utbud och efterfrågan av spetskompetens inom flera affärsområden inte längre möts och att personer allt oftare har en parallell förflyttning inom yrken istället för att utvecklas. Därmed startas 2019 Jurek Institute – ett nytt utbildningsinitiativ..

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 16 kl. 12:44

Efterfrågat yrke får utbildningar

Den akuta lärarbristen i landet ska delvis lösas med lärarassistenter. På kort tid har de blivit en efterfrågad grupp och redan nu har flera utbildningar till yrket startat. Men vad en lärarassistent ska kunna är fortfarande diffust.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.