Resume > Ekonomi

Monday, 18 January, 23:28

Resume - 12 jan 21 kl. 15:28

Månadens kampanj förnyas – vi lanserar nya kategorin idéAllt förändras, så även Resumés kreativitetstävling Månadens Kampanj. Inför 2021 års omgångar ser den gränsöverskridande kategorin idé dagens ljus..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Resumés, Månadens Kampanj

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Månadens, kampanj, förnyasvi , lanserarnya , kategorin, idé
Dagensanalys.se - 16 maj 17 kl. 11:54

Snapchat lanserar nya verktyg som svar på svag vinst första kvartalet

Ingen kan ha missat Snapchats börsintroduktion, men att de sedan dess har gått kraftigt back och tappat utvecklingstakt på annonssidan gör att de nu lanserar flera nya funktioner och verktyg, bland annat garantier för intryck och icke-selfie filter. Att Snapchat behöver få in mer annonsintäkter förvånar nog ingen, som börsnoterat bolag förväntar sig ägarna att få utdelning på sina investeringar, och då krävs ökad försäljning. Förhoppningsvis kan de nya uppdateringarna hjälpa Snapchat sno tillbaka sig några av de annonsörer som gått till Instagram efter deras stöld av Snapchats Stories-funktion.

Dagensanalys.se - 07 feb 18 kl. 13:01

Nu lanserar vi en onlineutbildning i digital marknadsföring

Det är med stor glädje vi nu lanserar vår alldeles egna utbildning i digital marknadsföring. Utbildningsledare är ingen annan än Simon Myringer, en riktig expert på området med stor erfarenhet av såväl arbete som utbildning inom digital marknadsföring. Anmälan till utbildning i digital marknadsföring Kursen sker helt digitalt under våren 2018 med kursstart 19 februari.

Expressen - 07 sep 15 kl. 23:53

Danmark lanserar kritiserad kampanj

Tusentals flyktingar söker sig till friheten i Danmark. Samtidigt lanserar regeringen sin hårt kritiserade kampanj om asylsökandes skärpta villkor i landet..

DalaDemokraten - 20 mar 17 kl. 16:28

De vill se fler kvinnliga äventyrare – Moraföretag lanserar kampanj

Morakniv lanserar tillsammans med vandringsbloggaren Angeliqa Mejstedt en kampanj som ska få fler kvinnor ut i naturen..

Dalarnas tidningar - 20 mar 17 kl. 16:28

De vill se fler kvinnliga äventyrare – Moraföretag lanserar kampanj

Morakniv lanserar tillsammans med vandringsbloggaren Angeliqa Mejstedt en kampanj som ska få fler kvinnor ut i naturen..

Hela Gotland - 04 nov 13 kl. 11:00

TÄVLING: Månadens läsarbild

Nu lanserar vi månadens läsarbild på helagotland.se. Skicka in dina bästa bilder under månaden och tävla om trisslotter..

YLE - 20 mar 15 kl. 10:17

Kyrkans utlandshjälp lanserar kampanj mot radikalisering

Vill man förhindra att unga radikaliseras måste man erbjuda dem en gemenskap och se till att de inte blir utslagna ur samhället. Det konstaterar Kyrkans Utlandshjälp i samband med den kampanj man har startat för att få bukt med problemet. Kampanjen, som heter Handlingen, går ut på att förhindra att unga hamnar utanför systemet eller känner sig orättvist behandlade.

Expressen - 15 apr 15 kl. 17:58

Kändisarna i kampanj – skippa flaskvattnet

Skippa flaskvattnet! Det uppmanar nu flera kända svenskar i en ny kampanj. Nu lanserar Unicef "Vattenlöftet", en kampanj som ska rädda barns liv genom att de får tillgång till rent vatten.

Sydsvenskan - 17 nov 12 kl. 06:30

Kampanj för mindre antibiotika

I samband med den europeiska antibiotikadagen i morgon lanserar Region Skåne en kampanj för att minska antibiotikaanvändningen..

Eurosport - 14 dec 12 kl. 15:38

Fotboll - La Liga - TV: Barca lanserar sluta röka-kampanj: "Hela klubben stöttar"

Barcelona satsar fullt ut på att stärka sitt varumärke. Klubben har lanserat en sluta röka-kampanj. Något som, enligt presidenten Sandro Rosell, ligger i linje med klubbens motto: "Mer än en klubb"..

SVT Debatt - 24 maj 13 kl. 05:45

Nu lanserar vi en kampanj för mänsklig jobbpolitik

MILJÖPARTIETS KONGRESS Fler ska ha ett arbete att gå till och fler ska må bra av sitt arbete. På Miljöpartiets kongress som inleds idag beslutar vi om en ny arbetslinje. Sverige behöver en ny jobbpolitik på fem områden, gröna investeringar, nya jobb för unga, i välfärden, i små och medelstora företag och i industrin, skriver Anders Wallner (MP), Gunvor G Ericson (MP) och Per Bolund (MP).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.