Resume > Ekonomi

Friday, 22 January, 22:16

Resume - 12 jan 21 kl. 14:12

Byn värvar nya kunder – ökar intäkterna trots coronaNorrköpingsbyrån Byn knyter till sig tre nya kunder och rekryterar tre nya namn. Snart stänger man dessutom ett brutet räkenskapsår med högre omsättning än tidigare – trots coronapandemin. ”Nu börjar vår idealbild av den byrå vi vill vara sätta sig”, säger Byns medgrundare Anders Hofvergård..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Byn, Byns, Anders Hofvergård

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byn, värvarnya , kunder, ökar, intäkternatrots , corona
Skånskan - 07 jul 18 kl. 14:00

Ba­ra­bor­na vill se ban­ko­mat i byn

Bara I höst stänger Han­dels­ban­ken sitt kon­tor på Cent­rum­ga­tan.
Från och med då kommer orten sakna både bank och ban­ko­mat.
– Det är då­ligt, säger Ulla-Britt Åkesson, boende i byn.

YLE - 27 maj 17 kl. 16:29

Världen i byn tar avstånd från rasism - "Finland ska inte låsas in i någon korvkultur"

Flyktingskap, krig, fred och hatprat hör till årets teman på festivalen Världen i byn som pågår under veckoslutet i hjärtat av Helsingfors. - Jag är för mångkulturella grejor, säger bildkonstnär Micke Rahikainen, på väg in mot festivalområdet. Jag kan inte tåla tanken på att låsa in Finland i någon slags "korvkultur".

Kristianstadsbladet - 07 jul 12 kl. 09:30

"Det är synd om byn som råkar ut för det här"

Foto: Johanna Wallin
En ser massor av möjligheter, en annan är lite orolig och en tredje är säker på att det går åt helvete. Tyringeborna är splittrade inför söndagens premiär av tv-serien ?Hem till Tyringe?.

Trelleborgs Allehanda - 28 mar 11 kl. 19:14

Han förlorar kunder när Thysells stänger

JW's och Anderslövs gästis har båda haft samarbetsavtal med Thysells. När möbelvaruhuset nu stänger riskerar de att tappa kunder.
Anderslöv Det är framför allt på helgerna som de två lunchställena JW's buffé och café och Anderslövs gästgivaregård har fått draghjälp av möbelvaruhuset.

Dagensanalys.se - 09 aug 16 kl. 09:22

Facebook utökar sin bevakning av OS

Facebook utökar sin bevakning av OS 2016. Det blir mer video, live-uppdateringar och interaktiva tjänster genom bots. Facebook har till och med gått så långt att det betalat atleter som Michael Phelps för att använda Facebook Live i OS-byn.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 13 kl. 19:16

Dagen Annie Lööf kom till byn

FINFRÄMMANDE. Det är alltid lite smådrygt att kritisera politiker för att de är dåliga just på kommunikation. I ett läge där statsministern är inne på sin tredje inte-kommentera-nya-sverigemoderaterna-dag är det extra drygt.

Cornucopia - 04 dec 14 kl. 14:22

Internetavbrott - inget fungerade i byn

Så var Internetförbindelsen till och från byn återställd. Enligt förstahandsuppgifter fungerade i princip ingenting när Internet var nere, åtminstone ingenting som använde sig av datakommunikation.
Av en ren slump fick man igår ett större avbrott på Internetförbindelserna till den by där en författare som skrivit en uppmärksammad roman om just vårt teknikberoende och medföljande sårbarhet råkar bo.

Cornucopia - 10 aug 17 kl. 20:27

Gästinlägg: Om flygande hundarnas stad, Leviathan-byn, och måsmyggorna

Nedan följer det femte inlägget kring försöket att segla Nordostpassagen i sommar, som bloggen sponsrar. Första inlägget hittas här. Andra inlägget innehöll dåliga nyheter om att seglatsen stoppats av ryska myndigheter enligt den ryska grundinställningen att om det inte uttryckligen är tillåtet är det förbjudet.

Skånskan - 12 nov 19 kl. 20:00

Abbekås byalag öppnar café i gamla skolan mitt i byn

Abbekås Byalaget i Abbekås har vitaliserats och ökar nu aktiviteterna byn.
Ikväll håller en oceanograf föredrag och nästa vecka öppnar ett café.Det är doktor Jörgen Öberg, oceanograf vid SMHI i Göteborg, som ska föreläsa om Backafloden i gamla skolan klockan 17.

Kristianstadsbladet - 27 apr 11 kl. 10:41

Nöjda kunder kan ge guld

Hasses i Glimåkra kan bli årets Ica-närabutik. Tillsammans med två andra butiker slåss de om den åtråvärda titeln Guldkompassen. - Det känns fantastiskt, konstaterar handlaren Hasse Börjesson.

Skånskan - 24 nov 18 kl. 05:00

Oron för inbrott ökar i Höörs kommun

Höör Buskörning med moped upplevs som ett påtagligt problem och oron för inbrott ökar utanför tätorten, men att vara ute sent upplevs inte som otryggt och överlag är resultatet i årets trygghetsmätning positivt, menar Höörs kommunpolis Anna Johansson.300 slumpvis utvalda medborgare i Höörs kommun har fått tycka till i polisens årliga trygghetsmätning.
Runt två tredjedelar av de tillfrågade besvarade enkäten och utifrån svaren tar polisen fram ”problemindex” som ligger till grund för de medborgarlöften som varje år utformas tillsammans med kommunen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.