Realtid > Ekonomi

Thursday, 28 January, 15:40

Realtid - 12 jan 21 kl. 13:31

Två tredjedelar av ägarna i Torghatten säger ja till EQTFörvärvsfonden EQT Infrastructure har fått ok på att ta över alla emitterade och utestående aktier i norska kollektivbolaget Torghatten..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Torghatten, EQT, EQT Infrastructure

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, tredjedelarav , ägarnai , Torghattensäger ja till , EQT
Realtid - 3 timmar sedan

EQT når upp till acceptansgraden i budet på Torghatten

Riskkapitalbolaget EQT når upp till acceptansgraden om 90 procent i budet på Torghatten, vilket var ett krav för att genomföra affären. .

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Dieslarna tar över vägarna

De bensindrivna bilarna är fortfarande överlägset flest. Men dieslarna är på väg att ta över de svenska vägarna. Numera är drygt två tredjedelar av alla nyregistrerade bilar dieseldrivna.

Expressen - 18 jun 14 kl. 12:34

Trafiken i midsommar: Här är värsta vägarna

Midsommar är en av årets absolut värsta trafikhelger. I genomsnitt dör sju personer och cirka 300 skadas. Ungefär cirka två tredjedelar av dessa är män.

Supermiljöbloggen - 21 nov 13 kl. 10:51

90 företag ligger bakom två tredjedelar av den globala uppvärmningen

Endast 90 företag står bakom två tredjedelar av alla mänsklighetens utsläpp sen industrialiseringens början, det skriver the Guardian. Du har nog hört flera av namnen förut, företag som Exxon, BP, Chevron, Gazprom och Statoil är exempel på de företag som har orsakat nära två tredjedelar av de globala växthusgasutsläppen sedan industrialiseringens början. En ny studie visar att även fast klimatutsläppen är ett globalt problem så kan en majoritet av utsläppen ledas tillbaka till ett fåtal företag.

Aftonbladet - 5 minuter sedan

Kraftiga snöfall ställer till det på vägarna

▸ Bengt Olsson presschef på Trafikverket om det besvärliga läget på vägarna.

DI - 02 mar 12 kl. 08:50

Schibsted har två tredjedelar av Aspiro

Mediekoncernen Schibsted har nu mer än två tredjedelar av kapitalet och rösterna i IT-bolaget Aspiro, enligt ett pressmeddelande från bolaget..

DN - 02 mar 12 kl. 09:08

Schibsted: två tredjedelar av Aspiro

Mediekoncernen Schibsted har nu mer än två tredjedelar av kapitalet och rösterna i IT-bolaget Aspiro, enligt ett pressmeddelande från bolaget..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Två tredjedelar av verksamheten hotas

Utredningen är klar. Länets skolchefer vill bara ha hjälp med film och media av regionförbundets företag AV-Media. Två tredjedelar av verksamheten och en handfull tjänster hotas..

DN - 31 mar 14 kl. 12:28

Två tredjedelar av all sallat kasseras

Så mycket som två tredjedelar av all sallat kasseras redan innan den når handeln. Nu vill Jordbruksverket komma till rätta med matsvinnet. .

DN - 31 mar 14 kl. 12:28

Två tredjedelar av all sallad kasseras

Så mycket som två tredjedelar av all isbergssallad kasseras redan innan den når handeln. Nu vill Jordbruksverket komma till rätta med matsvinnet. ”Jag blev förvånad över att det var så stor del som blev kvar på fälten”, säger Ulrika Franke på klimatenheten.

Cornucopia - 23 maj 15 kl. 11:59

Uppgifter från JM: Två tredjedelar av alla nya lägenheter köps på spekulation

Enligt uppgifter inifrån byggbolaget JM (OMX:JM) är 60 - 70% av alla köp av nybyggda bostadsrätter i Stockholm spekulationsköp. Då priserna sätts långt innan inflytt tecknar sig spekulanter på lägenheterna med tanke att sälja dem dyrare när de är färdiga, ofta utan att själv någonsin bosätta sig i lägenheten.
Två tredjedelar av alla nya lägenheter köps alltså på spekulation av personer som aldrig har för avsikt att bosätta sig i dem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.