PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 13:35

PrivataAffärer - 12 jan 21 kl. 13:00

Aktiechefen: Bra tillfälle bredda portföljen”Oroligheterna i Washington DC i förra veckan rann snabbt av aktiemarknaden”, konstaterar Karl Hedberg. Och bolagsvinsterna fortsätter att stiga när utsikterna för 2021 just nu väger tyngre än värderingen av börsen. I nyhetsrapporteringen är vaccinering, smittspridning och konjunkturdata i fokus när årets första rapportperiod inleds på fredag. Karl Hedberg ser tillfället att bredda portföljen, dels genom att ta hem vinster i vissa coronavinnare, dels genom att öka exponeringen mot industribolag och banksektorn. ”Väljer möjligheter före risker” – Vi fortsätter att se ett starkt börssentiment där investerare väljer att se möjligheter istället för risker just nu.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Washington DC, Karl Hedberg, Hedberg, USA, Norden, Kina, Sektormässigt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktiechefen, Bra, tillfälle, bredda, portföljen
Expressen - 03 mar 13 kl. 12:59

Planerar jättebud på Arsenal: "Bra tillfälle"

LONDON. Qatar-investerare planerar ett mångmiljardbud på Arsenal, avslöjar The Telegraph i dag. - Vi ser det här som ett bra tillfälle att lägga ett bud, säger en uppgiftslämnare till den engelska tidningen..

SR - 08 aug 13 kl. 07:13

"Bra tillfälle för oss att utvecklas"

Malmö FF som förlorade det senaste mötet med 0-4 i Europa League-kvalet. I kväll tar laget emot Swansea hemma i Malmö för returen. ?

Affärsvärlden - 07 okt 13 kl. 08:42

SHB: Bra tillfälle att gå in i sökmotorföretaget

Sökmotorföretagets rapport för det tredje kvartalet kan komma att sätta press på aktien och kan därmed komma att erbjuda ett bra tillfälle att gå in i aktien..

SvD - 16 maj 14 kl. 09:12

”Bra tillfälle att rensa ut osund bonuskultur”

Aktiespararnas Albin Rännar välkomnar regeringens förslag om en ny stopplag för bankernas bonusar. "Bra tillfälle att rensa ut osund bonuskultur", säger han till SvD Näringsliv..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Rekryterade studenter från luften: "bra tillfälle"

 inte: "gratulerar till examen" eller "lycka till i framtiden" istället stod det: ommentarerna inte lät sig vänta: "Studentfesten borde ju ersättas med att alla far ner och skriver in sig på arbetsförmedlingen", skrev en användare. Nyheter24 ringer upp presschef Christine Gunnarsson på ABB Västerås, som bekräftar att de rekryterat från luften när studenterna sprang ut. – Det är HR-avdelningen (human resources.

SvD - 30 okt 14 kl. 06:18

Fi: lÅg rÄnta ger bra tillfÄlle minska rÄnteavdrag - andersson

Nuvarande lågräntemiljö ger politikerna ett bra tillfälle att minska ränteavdragen..

SvD - 30 okt 14 kl. 06:18

Fi: lÅg rÄnta ger bra tillfÄlle minska rÄnteavdrag - andersson

Nuvarande lågräntemiljö ger politikerna ett bra tillfälle att minska ränteavdragen. Det sade Finansinspektionens generaldirektör Martin Andersson i en intervju med Dagens Industri på torsdagen..

SvD - 30 okt 14 kl. 06:18

FI: Bra tillfälle att minska ränteavdragen

Nuvarande lågräntemiljö ger politikerna ett bra tillfälle att minska ränteavdragen. Det sade Finansinspektionens generaldirektör Martin Andersson i en intervju med Dagens Industri på torsdagen..

GT - 12 feb 15 kl. 18:23

Ahdrian: "Bra tillfälle att lyssna på Blåvitt"

Drygt tre år efter sparken från Frölunda är förre klubbdirektören Mats Ahdrian, 52, på väg tillbaka till elitidrotten. – Jag har haft lite förfrågningar tidigare, men nu tyckte jag att det var ett bra tillfälle att lyssna på Blåvitts valberedning, säger Ahdrian som föreslås till en av de lediga styrelseplatserna..

PrivataAffärer - 22 sep 15 kl. 11:12

Carnegie: Bra tillfälle att investera i kvalitetsbolaget

Det nästan 30-procentiga kursfallet i Atlas Copco sedan i våras har skapat ett bra tillfälle att investera i ett riktigt kvalitetsbolag....

DI - 16 maj 16 kl. 22:47

Rådet: Bra tillfälle att sänka ränteavdraget

Minskade ränteavdrag har i genomsnitt små effekter på hushållens disponibla inkomster och med dagens låga räntor är det ett bra tillfälle att reformera ränteavdragen. Det skriver Finanspolitiska rådet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.