DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 18:10

DI - 12 jan 21 kl. 10:42

Facket överraskat av SAS-vd:ns avhopp – ”olycklig tajming”
Läs mer på DI
Läs mer om:
SAS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facket, överraskatav , SAS-vd:ns, avhopp, olycklig, tajming
Sydöstran - 06 sep 16 kl. 06:00

Skilda bilder efter avhopp på Väggaskolan

Flera lärare på Väggaskolan har valt att gå till andra tjänster. Missnöje med lön och arbetsmiljö, säger facket. Lockade av högre lön och nya utmaningar, säger skolledningen..

Realtid - 17 okt 19 kl. 08:19

Tungt avhopp från Handelsbanken Capital Markets

Peter Karlsson lämnar Handelsbanken Capital Markets, Bopriserna stiger och SAS emitterar 1,5 miljarder kronor i obligationer. Det är några av nyheterna i torsdagens morgonsvep. .

Sydsvenskan - 04 sep 11 kl. 08:47

Elitförband bjöd in Kaddafisöner

Tony Blair försökte hjälpa Libyens ledare ut ur den politiska kylan.
Bakom inbjudan till bröderna Khamis och Saadi Kaddafi stod Blairs militära koordinator i Libyen, generalmajoren Robin Searby, skriver Sunday Times. De skulle få en "VIP-demonstration" hos både Special Air Service (SAS) och dess systerförband Special Boat Service (SBS).

Politikerbloggen - 22 jan 13 kl. 08:13

Döm fler till ungdomstjänst


DEBATT. För att förhindra att de kriminella gängen växer till behövs tidiga ingripanden mot ungdomar i riskzonen; tydliga signaler som talar om att det kriminella beteendet inte är okej. Det är viktigt att återkopplingen mellan brott och straff ligger nära i tiden.

Kristianstadsbladet - 30 okt 14 kl. 09:15

Kris i demokratin och i medierna

Foto: Bosse Nilsson
I en lokal tidning kunde vi häromdagen ta del av några ord av Valter Mondale: ”Om du är säker på att du begriper alltihop, så har du inte begripit ett enda dugg.”
Tankarna går till företeelser i våra politiska partiers slutna rum. Det räcker med att nämna Håkan Juholt och Daniel Suhonens bok om densamme.

Skånskan - 02 feb 16 kl. 08:00

Slutet kan närma sig för konstföreningen

HÖÖR Knappt har lugnet lagt sig efter konflikter och avhopp inom Höörs konstförening innan nya orosmoln nu tornar upp sig. Föreningens ordförande är oroad för att inte få ihop en ny styrelse på det kommande årsmötet.
Det skulle kunna innebära slutet för konstföreningen.

Dagens Medicin - 28 okt 16 kl. 13:22

Vårdförbundet sätter hopp till gammal regel om treskift

Krisen med avhopp bland sjuksköterskor i Skåne kan lösas tillfälligt genom en gammal regel om arbetstidsförkortning för dag- och nattarbete, menar Vårdförbundet. Men en över 30 år gammal dom ser ut att sätta stopp för Vårdförbundets planer..

Skånskan - 09 apr 18 kl. 16:34

Bilden av konflikten i Akademien klarnar

krönika Krisen kring Svenska Akademien började i höstas, när 18 kvinnor i Dagens Nyheter anklagade den så kallade Kulturprofilen för sexuella övergrepp. Det ledde bland annat till att åtta förundersökningar om misstänkta sexuella övergrepp inleddes.
Skånskans kulturchef Gunilla Wedding uttryckte i sin krönika, i lördagens papperstidning, förvåning över att det inte är någon av Akademiens stridbara kvinnor som Kristina Lugn eller Sara Stridsberg som valt att lämna sällskapet.

Dagens PS - 06 aug 19 kl. 15:33

Nyréns bortgång, Greta och ”svemestern”

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Tunge börsprofilen har avlidit 
Industrivärdens tidigare vd Anders Nyrén som gått bort. En längre tids sjukdom ändade hans liv, skriver Dagens Industri på måndagskvällen sedan uppgiften bekräftats av Nyréns anhöriga.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.