DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 18:01

DI - 12 jan 21 kl. 10:43

Analytikern: Rekyl ger köpläge – här är 30 aktier i slagläge
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytikern, Rekylger , köplägehär är 30 , aktieri , slagläge
PrivataAffärer - 06 mar 19 kl. 06:23

Hernhag: Vänta på rekyl i dyra d-aktier

Till skillnad från stamaktier som i regel kallas för a-aktier och b-aktier är d-aktierna ett eget aktieslag som ligger närmare preferensaktier. Fördelarna med d-aktier väger ganska jämnt mot nackdelarna. Fördelen för börsbolagen är att d-aktierna räknas som eget kapital i större utsträckning än preferensaktier, vilket gör att kreditratingen kan bli högre.

DI - 16 maj 20 kl. 09:47

Analytikern ser gigantisk uppsida – 13 aktier där alla säger köp

Osäkerheten om var börsen ska ta vägen är extremt stor just nu. Men det finns aktier som alla analytiker tycker att du ska äga. .

PrivataAffärer - 20 maj 20 kl. 11:35

Grafgurun: Tre aktier positionerade för köpsignal

I veckans poddavsnitt med Johnny Torssell på Carnegie Private Bankings hemsida, resonerar han om tre intressanta aktier som är positionerade för en köpsignal, Atlas Copco, Epiroc B och Ericsson. Atlas Copco befinner sig i en konsolideringsfas strax under 360 kr just nu. Skulle börsen börja röra sig uppåt kommer en köpsignal från Atlas, som står redo för ett rally, till åtminstone över 400 kr, enligt Johnny Torssell.

PrivataAffärer - 04 sep 20 kl. 11:20

Hernhag: Fem bra aktier med spridning på utdelningarna

Johan: Hej! Kan du tipsa om fem bra utdelningsaktier som ger mig bra spridning på utdelningarna under året?
Marcus: Hej!

BT - 04 mar 14 kl. 12:39

Rekyl uppåt på börsen

Minskad oro för en våldsam utveckling på konflikten kring Ukraina lyfter Stockholmsbörsen. Vid klockan halv ett har OMXS-index stigit med 1,8 procent till 438,2.Den breda uppgången, med 28 av 30 aktier i OMXS30-index på plus, avspeglar kurslyft på alla ledande Europabörser.

PrivataAffärer - 10 maj 19 kl. 11:09

Hernhag: Tio aktier för en miljonportfölj

The Broker: Om du skulle placera 1 miljon på börsen vilka 10 aktier skulle du ha i din portfölj på långsikt?
Marcus: Om jag skulle köpa tio aktier skulle jag välja Investor, Kinnevik, Nobina, Sampo, Castellum och Swedish Match i Sverige. Enbridge i Kanada och i USA Oneok, Digital Realty Trust och Crown Castle.

PrivataAffärer - 08 mar 19 kl. 11:23

Hernhag: Två aktier att köpa på ett års sikt

Köp Marcus bok: Marcus Hernhag har skrivit flera böcker om aktier. Här kan du köpa hans första bok som nu åter finns i lager. Lukas: Hej Marcus!

PrivataAffärer - 31 jul 15 kl. 11:02

Hernhag: Bra aktier att fånga i en rekyl

I aktiechattens säsongspremiär tipsade Marcus Hernhag bland annat om några aktier som kan vara intressanta att köpa i en rekyl. Dessutom berättade han hur han använder teknisk analys....

PrivataAffärer - 08 feb 19 kl. 11:33

Hernhag: Tre köpvärda aktier för långsiktiga

Boktips: I boken "Den enkla vägen att lyckas med aktier" guidar Marcus Hernhag dig till smart och lyckade aktieaffärer. Köp den här! Micke: Tre aktier som är köpvärda nu och för att spara långsiktigt?

PrivataAffärer - 02 maj 19 kl. 10:08

Chefsstrategen: Inte förvånad om vi får se en rekyl nedåt

Nordea noterar att april blev ännu en stark börsmånad med en uppgång på nästan 7 procent (i SEK). Duvaktiga centralbanker och små gröna skott i den globala ekonomin gav stöd. Men läget är synnerligen skört.

PrivataAffärer - 06 mar 20 kl. 11:09

Hernhag: Tre aktier på rea efter raset

Johan: Hej Marcus! Är det några aktier som du tycker hör hemma på rea-hyllan nu eller i skyltfönstret, och som du sneglar på? Trevlig helg!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.