Realtid > Ekonomi

Friday, 15 January, 19:26

Realtid - 12 jan 21 kl. 10:36

Gustafsons avhopp hårt slag för SASRichard Gustafsons avhopp kommer i ett svårt läge för SAS, och kan leda till stora förändringar, skriver Realtids Torbjörn Isacson..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
SAS, Gustafsons, Realtids Torbjörn Isacson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gustafsons, avhopp, hårtslag för , SAS
DI - 12 mar 20 kl. 17:44

Rickard Gustafsons vädjan: ”Skydda vår likviditet”

SAS vd Rickard Gustafsons vädjan till regeringen är att på alla upptänkliga sätt hjälpa bolaget att rädda kassan.  ”Vi befinner oss i en….

Expressen - 30 jul 18 kl. 11:17

Under krisen – var är SAS koncernchef?

SAS genomgår just nu sin största kris på länge - och då håller sig vd Rickard Gustafson borta från offentligheten.De pågående problemen kopplas till SAS satsningar på Irland - som var just Rickard Gustafsons prestigeprojekt..

Expressen - 01 aug 18 kl. 15:44

SAS-chefen sågas för sitt framträdande

SAS-chefen Rickard Gustafson sågas för sitt framträdande i SVT:s Aktuellt.– Han stakar sig och är väldigt stel. Det känns som att han tränat en del och gått igenom argumenten.

Expressen - 13 nov 12 kl. 14:36

Norwegians vd sågar SAS sparpaket

SAS vill med sitt sparpaket komma ner på samma kostnadsnivå som lågpriskonkurrenterna. Ett försök som Norwegians vd inte ger mycket för. ?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

SAS-chefens groda i tv - vad är det han säger?

SAS-chefen Rickard Gustafsons jättegroda på bästa sändningstid i tv förbryllar flygexperter. Vad är det egentligen karl'n står och säger?.

Expressen - 01 feb 17 kl. 17:40

Här är nya jätte- lönen för Sas vd

SAS är Skandinaviens största flygbolag – men kämpar nu för att behålla sin plats i en allt hårdare konkurrens. Det har lett till stora nedskärningar och försök att sänka personalkostnaderna. Men samtidigt höjs vd Rickard Gustafsons lön – med 2,4 miljoner, rapporterar SVT Nyheter..

DI - 31 jan 11 kl. 14:27

Kommentar: Rickard Gustafsons fem utmaningar

På tisdag tillträder Rickard Gustafson som ny koncernchef för SAS. Han kastas in i ett flygbolag som befunnit sig i kris under lång tid och som letar efter en ny ägare..

SvD - 13 nov 12 kl. 16:44

En strategi som kan sänka SAS

Gustafsons uttalande kan fälla bolaget..

Realtid - 17 okt 19 kl. 08:19

Tungt avhopp från Handelsbanken Capital Markets

Peter Karlsson lämnar Handelsbanken Capital Markets, Bopriserna stiger och SAS emitterar 1,5 miljarder kronor i obligationer. Det är några av nyheterna i torsdagens morgonsvep. .

VA - 10 jun 11 kl. 07:00

Hotet mot börsen

10 juni Förstora Bolagsboom. Marknaden för företagsobligationer för små och medelstora bolag växer. Foto: Joachim Lundgren   Hittills i år har det emitterats företagsobligationer i små och medelstora bolag för över 12 miljarder kronor, vilket kan jämföras med förra året då facit för helåret slutade på cirka 13 miljarder kronor.

Sydsvenskan - 04 sep 11 kl. 08:47

Elitförband bjöd in Kaddafisöner

Tony Blair försökte hjälpa Libyens ledare ut ur den politiska kylan.
Bakom inbjudan till bröderna Khamis och Saadi Kaddafi stod Blairs militära koordinator i Libyen, generalmajoren Robin Searby, skriver Sunday Times. De skulle få en "VIP-demonstration" hos både Special Air Service (SAS) och dess systerförband Special Boat Service (SBS).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.