DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 19:01

DI - 12 jan 21 kl. 10:29

Rusningen i spelsektorn fortsätter efter Kindreds vinstbesked
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kindreds

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rusningeni , spelsektornfortsätter efter , Kindreds, vinstbesked
DI - 14 jan 20 kl. 09:25

Börspress på spelsektorn efter Kindreds tunga vinstvarning

Spelbolagen på Stockholmsbörsen har en tung tisdagsmorgon efter Kindreds vinstvarning på måndagskvällen, i kombination….

PrivataAffärer - 14 jan 20 kl. 09:59

Spelsektorn faller efter Kindreds vinstvarning

Betsson, Catena Media, Net Ent och Kambi är några av de spelrelaterade bolag som faller på Stockholmsbörsen efter Kindreds vinstvarning.  Kambi var till exempel ner 3,8 procent en halvtimme efter börsöppning. Men Kambi ser ingen anledning att komma med en ny guidning för marginalen, som i samband med kapitalmarknadsdagen i maj 2019, bedömdes komma in på 6,5-8 procent för helåret.

PrivataAffärer - 25 jul 19 kl. 04:00

Fonderna som förlorar mest på Kindreds kursslakt

Kindred bjöd på en rejäl nedgång efter onsdagsmorgonens rapportbesvikelse. Aktien rasade 26,7 procent till 60,80 kr vilket gjorde onsdagen till Kindreds sämsta dag hittills på börsen, och stängningskursen var den lägsta på mer än fyra år. Ett antal fonder har överviktat speloperatören, och de två med störst andel Kindred i portföljen är Nordeafonder, Nordea 1 – Nordic Ideas Equity Fund och Nordea 1 Nordic Equity Fund.

E24 - 13 maj 11 kl. 15:37

Trycket ökar i spelsektorn

Betsson köper Betsafe och amerikanska IGT köper Entraction. Samtidigt letar Unibet förvärv. Allt är öppet, och konsolideringen i spelsektorn har bara börjat..

PrivataAffärer - 10 dec 15 kl. 11:51

Nordeas favoriter i spelsektorn

Nordea inleder bevakning av spelsektorn där banken pekar ut två aktier som köpvärda....

PrivataAffärer - 20 okt 16 kl. 13:00

Kommentar: Betsson lyfter spelsektorn

Kvartalsrapporten från Betsson ger hopp till spelsektorn igen. Aktien lyfter i dag med cirka 10 procent och ger svallvågor till övriga börsnoterade spelbolag. För tillväxten fortsätter och Betsson visar att problemen andra kvartalet var mer....

Affärsvärlden - 16 jan 18 kl. 17:00

Stora rörelser i spelsektorn

PORTFÖLJUPPDATERING: Återhämtning för Raysearch och Affärsvärlden synar de stora rörelserna i spelsektorn..

DI - 31 okt 18 kl. 17:05

Börsen avslutade oktober starkt – spelsektorn lyfte på bud

Stockholmsbörsen stängde med breda uppgångar på onsdagen – den starkaste börsdagen sedan början på april. Budet på Mr Green lyfte spelsektorn medan specialistläkemedelsbolaget Sobi:s rapport straffades av marknaden..

DI - 09 dec 18 kl. 12:18

Carnegie Fonder följer färg – lämnar spelsektorn

Flera fondbolag har slutat att investera i spelsektorn. Nu har även Carnegie Fonder beslutat sig för att lämna sektorn enligt en rundringning som Di har gjort..

DI - 16 apr 19 kl. 14:37

Nitlott – ny röd dag för spelsektorn med GIG i täten

Tisdagen ser ut att bli en ny röd dag för spelsektorn som faller på bred front. I bräschen för nedgången går spelbolagsunderleverantören Gaming Innovation Group, GIG, som rasar tvåsiffrigt för tredje dagen i rad. .

DI - 19 apr 19 kl. 07:54

Kaos i spelsektorn

Kursras i spelsektorn efter Global Gamings vinstvarning och glädjeskutt för ABB efter vd:ns avsked. Samtidigt drog Handelsbanken igång rapportperioden för storbankerna. Di:s experter guidar dig genom veckan viktigaste händelser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.