DN > Ekonomi

Monday, 25 January, 22:26

DN - 11 jan 21 kl. 22:18

”Israel blir en guide avseende flockimmunitet”I och med Israels relativt snabba vaccinering kan landet inom någon månad komma att ge vägledning avseende inverkan på smittspridningen. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Israels

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Israelblir en , guide, avseende, flockimmunitet
BT - 17 jul 14 kl. 09:00

Grova anklagelser mot Israel

Fula påhopp. De numera accepterade anklagelserna om att Israel är en apartheidstat är helt grundlösa. Det skriver Stefan Sturesson, som tvärtom ser landet som en levande, mångkulturell demokrati.

SVT Debatt - 09 dec 13 kl. 15:27

Sluta avhumanisera Israel

ISRAEL Jag skrev att medier ger en felaktigt negativ bild av Israel. Elva debattörer som just varit på resa i Israel kände sig manade att svara mig. Men repliken är bara ännu ett exempel på att rapporteringen har lett till att allmänhetens bild av Israel är skev, skriver Anna E.

BT - 01 aug 14 kl. 03:47

Hamas och Israel ense om eldupphör

Hamas och Israel är ense om ett 72 timmar långt eldupphör i striderna. Israeliska och palestinska delegationer är också på väg till Kairo för samtal om en uthållig vapenvila. Eldupphöret ska enligt planerna inledas klockan sju på fredagsmorgonen, svensk tid, enligt USA:s utrikesminister John Kerry.

Kristianstadsbladet - 01 aug 14 kl. 03:47

Hamas och Israel ense om eldupphör

Hamas och Israel är ense om ett 72 timmar långt eldupphör i striderna. Israeliska och palestinska delegationer är också på väg till Kairo för samtal om en uthållig vapenvila.
Eldupphöret ska enligt planerna inledas klockan sju på fredagsmorgonen, svensk tid, enligt USA:s utrikesminister John Kerry.

Kristianstadsbladet - 01 aug 14 kl. 07:28

Eldupphör mellan Israel och Hamas

Ett eldupphör i striderna mellan Hamas och Israel trädde i kraft på fredagsmorgonen.Bara timmar tidigare kom rapporter om nya dödsoffer. Samtidigt är parterna på väg till Kairo för samtal om en varaktig vapenvila.

BT - 01 aug 14 kl. 07:28

Eldupphör mellan Israel och Hamas

Ett eldupphör i striderna mellan Hamas och Israel trädde i kraft på fredagsmorgonen. Bara timmar tidigare kom rapporter om nya dödsoffer. Samtidigt är parterna på väg till Kairo för samtal om en varaktig vapenvila.

GlobeNewswire - 30 jun 20 kl. 11:02

JLT Mobile Computers erbjuder gratis guide för hur företag kan öka produktiviteten på lagret

Fem sätt att öka din produktivitet Illustration tillgänglig via: monika@prismapr.com  Ledande leverantör av stryktåliga, mobila datorer och IT-lösningar för utmanande miljöer publicerar första delen i en serie av vägledande guider för att besvara strategiska frågor kring implementering av teknologi på olika marknader och i olika branscher
Växjö, Sverige, 30 juni 2020  * * *  Efter 25 år i branschen delar JLT Mobile Computers, ledande leverantör av stryktåliga datorer för krävande miljöer, med sig av sin expertis i en serie vägledande guider som tagits fram för att hjälpa nya och befintliga kunder att fatta rätt strategiska beslut gällande användning av teknologi för att optimera sina verksamheter. Den f

SR - 17 mar 20 kl. 06:19

Flockimmunitet - när de starka skyddar de svaga

Så kallad flockimmunitet är något som vi hört pratas om de senaste dagarna i samband med coronaviruset. Men vad innebär egentligen flockimmunitet?.

Sydsvenskan - 26 mar 20 kl. 06:17

Flockimmunitet – en oundviklig konsekvens

Är flockimmunitet en del av Folkhälsomyndighetens strategi för att bekämpa coronaviruset – eller inte? Kristdemokraternas ledare Ebba Busch vill veta. Experter anser dock att flockimmunitet aldrig kan vara en strategi i sig.

Sydöstran - 26 mar 20 kl. 06:17

Flockimmunitet – en oundviklig konsekvens

Är flockimmunitet en del av Folkhälsomyndighetens strategi för att bekämpa coronaviruset – eller inte? Kristdemokraternas ledare Ebba Busch vill veta. Experter anser dock att flockimmunitet aldrig kan vara en strategi i sig.

Barometern - 26 mar 20 kl. 06:17

Flockimmunitet – en oundviklig konsekvens

Är flockimmunitet en del av Folkhälsomyndighetens strategi för att bekämpa coronaviruset – eller inte? Kristdemokraternas ledare Ebba Busch vill veta. Experter anser dock att flockimmunitet aldrig kan vara en strategi i sig.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Netflix betalade minimalt med skatt

Det amerikanska streamingbolaget Netflix hade 2019 i Storbritannien intäkter på 940 miljoner pund och betalade mer i skatt än någonsin i….

DN - 2 timmar sedan

Jättehärva med moms upp i rätten

Företag misstänks ha snuvat staten på hundratals miljoner kronor i skatt..

DN - 7 timmar sedan

Stängd gräns – då blir Storlien en spökby

Tanken var att göra snabba, norska cash – sedan drog pandemin in som en lavin..

DN - 11 timmar sedan

Miljongap i livsinkomst mellan kvinnor och män

Det skiljer omkring 3,2 miljoner kronor i livsinkomst mellan kvinnor och män, konstaterar jämställdhetsminister Åsa Lindhagen (MP)..

DN - 13 timmar sedan

Störning i Swedbankappen

Flera Swedbankkunder har inte kunnat logga in på sin bank på måndagsmorgonen. Banken jobbar på att lösa problemet men kan inte säga när det….

DN - 13 timmar sedan

Bundna räntor spås stiga mer

Boräntorna är på väg upp de närmaste åren, enligt bedömare. Tror man på det och vill köra bundet finns ett fönster nu, enligt statliga….

DN - 16 timmar sedan

Oxfam: Världen mindre jämlik efter pandemin

Coronapandemin ser ut att ser ut att öka den ekonomiska ojämlikheten i hela världen..

DN - Igår: 18:12

Säkerhetsrisker skäl till stoppat hemarbete

Men problemen går att komma förbi menar, säkerhetsexpert..

DN - Igår: 05:53

Emma, 39, har varit covidsjuk i tio månader

Långtids-covid förändrade allt – orkar knappt stå • Unga högpresterande kvinnor bland de mest drabbade..

DN - I förrgår: 17:37

Svårt för fordonsjättar hantera elbilar – återkallelser ger bolagen huvudvärk

Att ställa om till att bygga och sälja elbilar har visat sig mycket svårare än väntat för biltillverkarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.