GlobeNewswire > Ekonomi

Friday, 22 January, 22:48

GlobeNewswire - 11 jan 21 kl. 20:30

Anoto publicerar översiktligt granskad delårsrapport för perioden juli–september 2020 med förtydligande av Bolagets VDStockholm, 11 januari 2021 – Den 30 november 2020 publicerade Anoto Group AB (publ) (”Anoto” eller ”Bolaget”) sin delårsrapport för perioden juli–september 2020. Bolaget publicerar idag en översiktligt granskad delårsrapport för samma period. Den översiktliga granskningen har inte föranlett några justeringar av de siffror som offentliggjordes den 30 november 2020. Anledningen till förseningen av publiceringen av den översiktligt granskade delårsrapporten är att kompletterande material har granskats. Den översiktligt granskade delårsrapporten finns tillgänglig på Bolagets hemsida: https://www.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Bolagets VD, Anoto Group AB, Bolaget, Bolagets, Soltworks Co, Sydkorea, Mexiko, Vaba Co, Rothesay Limited, Joonhee Won, Anoto, Haglund, Staff, Group AB, CET, Anoto Group, Forms, OEM, Knowledge AI, AI, NASDAQ Stockholms Small Cap, ANOT, Q3 Report_2020_Sv

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anoto, publicerar, översiktligt, granskad, delårsrapportför , perioden, juli–september, 2020, med förtydligande av Bolagets VD
GlobeNewswire - 14 timmar sedan

Kallelse till extra bolagsstämma i Anoto Group AB (publ)

Som en försiktighetsåtgärd för att minska risken för spridning av coronaviruset, har Bolagets styrelse beslutat om att ingen förtäring kommer ske i samband med stämman. Deltagande av styrelseledamöter, bolagsledning samt antalet närvarande som inte är aktieägare kommer att begränsas.
Aktieägarna i Anoto Group AB (publ) (“Bolaget”), kallas härmed till extra bolagsstämma att äga rum måndagen den 15 februari 2021, kl.

Helsingborgs Dagblad - 25 jul 11 kl. 08:48

Anoto köper del i brittiskt bolag

Anoto, verksamt inom digital pennteknologi, köper 51 procent av aktierna i det brittiska bolaget Destiny Wireless. Bolaget omsätter omkring 5 miljoner pund och utvecklar lösningar för mobil datainsamling, skriver Anoto i ett pressmeddelande. Köpet väntas få en positiv inverkan på Anotos resultat.

Sydsvenskan - 09 maj 14 kl. 10:55

Anoto i Lund blöder

Lundaföretaget Anoto har inte lyckats få tillräcklig snurr på affärerna under årets första tre månader. Bolaget som utvecklar och säljer teknik för digitalt skrivande måste öka sina kvartalsintäkter med 30 procent jämfört med första kvartalet om de ska nå nollresultat."Såvida vi inte ser en väsentlig förbättring av försäljningen under det andra kvartalet kan bolaget tvingas överväga alternativ till finansiering", skriver Anoto i delårsrapporten.

Sydsvenskan - 30 jul 11 kl. 06:30

Besvikelse hos Anoto trots minskad förlust

Anoto Group lyckades minska förlusten under årets andra kvartal, jämfört med ifjol. Men försäljningen blev en besvikelse för digitalpenn-företaget.
LUND.

Sydsvenskan - 21 feb 13 kl. 13:20

Anoto lånar 8,5 miljoner

Lundabaserade Anoto får ett kortfristigt lån på 8,5 miljoner kronor från Albatross Technologies Corporation. Bolaget är inte ägare i Anoto i dag, men lånet ska betalas tillbaka med aktier i Anoto..

Sydsvenskan - 05 sep 14 kl. 05:30

Nyemission för Anoto

Lundabolaget Anoto organiserar om. Anoto Group lägger den pappersbaserade formulärverksamheten inom Business solution i en egen affärsenhet, Anoto Enterprise Solutions, i Storbritannien och utlyser en nyemission..

Sydsvenskan - 17 okt 14 kl. 17:23

Anoto säljer pennor till bolag i södra Indien

Lundabolaget Anoto har fått en order på 1000 Anoto Live TM digitala pennor och lika många Anoto Live TM programvara, från Geeks Network (P) Ltd. En första delleverans har redan gjorts och resten kommer att leveras första halvåret 2015. Geeks Network har sitt kontor i Chennai (Madras) i Indien..

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 15 kl. 08:54

Anoto tar in 40 miljoner kronor

Teknikbolaget Anoto tillförs drygt 40 miljoner kronor genom en nyemission om 30 miljoner aktier riktad till svenska och internationella investerare.Pengarna ska användas för att "stärka rörelsekapitalet för att möta en förväntad högre tillväxt i försäljningen under andra halvåret 2015", skriver Anoto i ett pressmeddelande.Anoto är verksamt inom digitalisering av handskriven text..

Sydsvenskan - 24 jul 15 kl. 08:54

Anoto tar in 40 miljoner kronor

Teknikbolaget Anoto tillförs drygt 40 miljoner kronor genom en nyemission om 30 miljoner aktier riktad till svenska och internationella investerare.Pengarna ska användas för att "stärka rörelsekapitalet för att möta en förväntad högre tillväxt i försäljningen under andra halvåret 2015", skriver Anoto i ett pressmeddelande.Anoto är verksamt inom digitalisering av handskriven text..

Sydsvenskan - 09 jan 13 kl. 13:52

Anoto bryter ny mark

Lundabolaget Anoto går in på en ny marknad när de sluter avtal med IT-jätten Panasonic. Avtalet innebär att Panasonic får använda Anotos skrivteknologi i en ny surfplatta och att Anoto rör sig från papper till skärm..

Sydsvenskan - 03 maj 13 kl. 16:42

Negativt resultat för Anoto

Lundabolaget Anoto gjorde en förlust på 17 miljoner kronor under första kvartalet i år.
? Vi har ökat fokuset på försäljning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.