Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 16 January, 10:33

Dagens Media - 11 jan 21 kl. 15:47

Lina Hedenström: ”Energi och framtidstro kommer definiera 2021”Den tuffaste utmaningen under året har varit att ställa om redan lagda planer, säger Lina Hedenström, vd på NTM..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Hedenström, Lina Hedenström, NTM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lina, Hedenström, Energioch , framtidstrokommer , definiera, 2021
Dagen - 19 jan 18 kl. 03:00

Snöbollar och teologi gör pastor Lina Skoghäll glad

Det teologiska samtalet. Förkunnelsen. Och familjen.

Dagen - 19 jan 18 kl. 03:00

Snöbollar och teologi gör pastor Lina Skoghäll glad

Det teologiska samtalet. Förkunnelsen. Och familjen.

Magazin24 - 21 nov 15 kl. 08:44

En kväll med värme och framtidstro

KÖPING Svenska kyrkan tillsammans med gruppen Up to you bjuder på gospel. Den 22 november bjuder svenska kyrkan in till en kväll som skall ge lite framtidstro. Temat för kvällen är ”Låtar längs livets väg” och de som skall skildra detta är gospelkören Up to you (ledda av Lina Adolphson) tillsammans med musikerna Jan-Olov Jonsson, [...

SmålandsPosten - 18 sep 19 kl. 05:00

Lina har gott om energi

Lina Loftenius har arbetat som resande säljare med stor framgång i hela sin yrkeskarriär. Dessutom driver hon pool- och spabads-butik med sin man. Nyligen fyllde Lina 40 år och funderar på att ge sig in i politiken.

Västerbottens Folkblad - 25 sep 15 kl. 23:17

Lina Rydén fick lämna ”Idol”

”Idol”-tittarna visade i programmets första fredagsfinal att de inte alltid drar jämnt med experterna. Lina Rydén, som hyllades av juryn, fick lämna programmet medan kritiserade Ida da Silva gick vidare. Temat på den första fredagsfinalen var ”fredagsparty”, och tanken var att det skulle speglas i låtvalet.

Skånskan - 02 okt 15 kl. 08:51

Idol-Ida laddar med ny energi

Kultur och Nöje Från små scener i Helsingborg till en stor fullsatt arena och direktsänd tv med miljonpublik. För Idols egen ”korvgubbe” Ida da Silva är det ett stort steg att var med i tävlingen. Hon hoppas att äventyret ska vara länge, så att hon hinner lära sig så mycket som möjligt.

DN - 19 mar 13 kl. 18:32

?Viktigt använda energi för större global nytta?

I lördagens DN Debatt förklarar nätverket 100 % förnybart hur ökade ansträngningar kring energieffektivisering kan resultera i många nya jobb i Sverige. Från den elintensiva basindustrin håller vi med om att energieffektivisering är viktigt. Att effektivisera energianvändningen är en av flera viktiga parametrar för att öka industrins konkurrenskraft.

ÖstersundsPosten - 23 jul 16 kl. 09:00

Lina Johansson: Jag kommer aldrig att bli den jag var innan – för den jag var innan var också sjuk

För två och ett halvt år sedan orkade jag inte gå upp för en trappa. Jag hade ingen energi till att umgås med andra människor och jag kunde inte tänka en enda klar tanke. Jag blev sjukskriven för utmattningsdepression.

Sydsvenskan - 18 mar 16 kl. 10:28

18 favoriter på konstrundan

Christine Antaya Christine Antaya rekommenderar Josefin Rasmusons guldverk.   Eva Magnusson, Viken
Efter Konstfackstudier hamnade Eva Magnusson på 70-talet i en småländsk by, och sedan dess har den miljön varit ett återkommande motiv. Skogen, kullarna och de små husen är målade i en stil som skiftar från ren illustration till mer tvetydiga myller.

YLE - 11 dec 14 kl. 14:53

De dansar för att kunna andas

På våren vann de finska mästerskapen i performing arts och nu stundar världsmästerskapen i Polen. På lördag gäller det. Blir den finska dansgruppen bäst i världen?

BT - 16 sep 12 kl. 10:24

Resultaten i Kretsloppet ? hela listan

Sorterad efter efternamn, lag/klubb/företag/ort, tid och placering. ALLA RESULTAT Listan är sorterad efter efternamn, lag/klubb/företag/ort, tid och placering. A Aasa, Anders, Carlsson Blomstergrossisten, 52:30,4, 1112 Abelli, Björn, Högskolan i Borås / HIT, 01:19:45,1, 1818 Abrahamsson, Erik, Ericsson IK, 45:49,9, 490 Abrahamsson, Marina, Öxabäcks VIK, 48:59,8, 114 Abrahamsson, Victoria, Brämhult, 49:07,7, 120 Abrahamsson, Robert, Borås, 49:41,5, 877 Ackerholm, Måns, HR.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.