Resume > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 04:34

Resume - 11 jan 21 kl. 14:08

Gärsnäs satsar på D2C – anlitar Grand Relations för kommunikationsstrateginFör första gången sedan 1893 ska möbeltillverkaren Gärsnäs sälja sina produkter direkt mot konsument. Byrån som anlitats för att ta fram den nya kommunikationsstrategin för erbjudandet är Grand Relations..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
D2C, Grand Relations, Gärsnäs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gärsnäs, satsar, D2C, anlitar, Grand, Relationsför , kommunikationsstrategin
YA - 16 nov 16 kl. 15:00

Gärsnäs Bil AB fick nyinstiftad utmärkelse

Företagarna Österlen ligger bakom utmärkelsen Årets företagare. För att uppmärksamma fler företagare satsar de nu på att utse månadens företagare. Första mottagaren blev Gärsnäs Bil AB..

DalaDemokraten - 12 feb 16 kl. 13:06

Smedjebacken satsar på Visit Dalarna – avvisar Beyond Skiing

Inför skid-VM i Falun 2015 bildades affärsnätverket Beyond Skiing. Smedjebacken gick med i nätverket och satsade 60 000 kronor 2014 och 30 000 kronor 2015. Under skid-VM skulle aktiviteter även ordnas i de dalakommuner som var representerade i nätverket..

Dalarnas tidningar - 12 feb 16 kl. 13:06

Smedjebacken satsar på Visit Dalarna – avvisar Beyond Skiing

Inför skid-VM i Falun 2015 bildades affärsnätverket Beyond Skiing. Smedjebacken gick med i nätverket och satsade 60 000 kronor 2014 och 30 000 kronor 2015. Under skid-VM skulle aktiviteter även ordnas i de dalakommuner som var representerade i nätverket..

YA - 18 sep 19 kl. 12:05

Sydostskånskt företag satsar på brittiska marknaden

Företaget Gärsnäs ställer ut på brittiska designmässan ”100% design”. Det är en mässa som just nu pågår på Olympia i London. .

YA - 29 sep 19 kl. 18:14

Fotboll: ”Nästa år satsar vi mot uppflyttning”

Gärsnäs vann till slut den östra division 5-serien med elva poängs marginal. I övrigt var det bara Liga 06 av de lokala lagen som fick med sig poäng från den sista omgångens matcher..

YLE - 22 maj 16 kl. 10:23

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska Ett byråkratiskt socialskyddssystem väcker oro och ilska bland publiken. Det ser mer till regelverket och paragrafen än människans livssituation. I synnerhet Folkpensionsanstalten (FPA) föranleder många tips från missnöjda människor.

BT - 05 jul 13 kl. 07:47

Ren rovdrift på bildkonstnärer

Sedan flera årtionden tillbaka har det gått att läsa i ett antal statliga utredningar om konstnärernas svaga ekonomiska ställning i samhället, allvarligast är situationen för svenska bild- och formkonstnärer, menar Tony Roos. Det är skillnad på kulturarbetare och kulturarbetare. Skådespelare, musiker, konstvetare har alla möjlighet till en anställning i det offentliga med avtalsenlig lön, medan bildkonstnärerna är hänvisad till den ?

YA - 17 okt 18 kl. 20:19

Fotboll: Damlaget drar igång igen i egen regi

Nyligen blev det klart att samarbetet på damsidan mellan Tomelilla IF, Onslunda IF och Gärsnäs AIS upphör och att TIF satsar på ett damlag i egen regi kommande säsong. Nu står det klart att Gärsnäs gör det samma, men att Onslunda med största sannolikhet lägger sitt damlag på is..

YLE - 07 dec 14 kl. 05:35

Allt fler finländare flyttar till USA

Lågkonjunkturen i Finland har lett till att allt fler finländare riktar blickarna mot USA. Utflyttningen från Finland till USA ökar, och tiotals finländska företag planerar som bäst att etablera sig på andra sidan Atlanten. Antalet finländska medborgare som flyttar till USA har ökat med ungefär 35 procent under de tre senaste åren.

SVT Debatt - 17 dec 13 kl. 17:03

Ge konstnärerna skäligt betalt!

GRATISARBETE Politiker och marknadsförare sjunger kulturens lov och samtida konst lockar miljontals besökare. Samtidigt lever konstnärer på svältlöner. Är det rimligt att alla från museichefen och administratören till ljussättaren och vaktmästaren får lön, men inte den som har producerat konstverken?

Dagens PS - 13 maj 17 kl. 07:30

TV-kände affärsmannen såg döden i vitögat

Leif-Ivan Karlsson vill inte avslöja prislappen för M/S Birger Jarl, den gamla Ålandsskutan som han nu förvandlar till ett ”maritimt nöjespalats”. (Foto: Ola Söderlund) Trots traumat – som vi återkommer till – är han en livsglad visionär. Leif Ivan Karlsson, 57 år, född och uppväxt i Överkalix och känd från bland annat tv-såporna ”Karlssons” och ”Svenska miljonärer”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.